Kada sam u onoj kucici,kompjuter se ponasa kao da je iz proslog veka,sve koci ide sporo,jedva da mogu izaci...To traje skoro 10 minuta...Kad trka krene sve je u redu,stavise,odlicno...Ali opet u kamp kucicu...i opet cekaj 10 minuta..Imam grafiku Ati 4850,kingston hyperx 1066,athlon II 240,,,Uz to u kuci se stalno nalazi j....a hrvatska zastava. Vidim,pretece me maestroBG..Svejedno,molim odgovor.
probaj 9.11.drajvere ako vec nisi. inace kod mene isti problem samo sto necu da stavljam nove drajvere. mozda kad kupim neki gamepad sto ga podrzava igra. preko tastature bas smara
Ko vam je kriv kad koristite ati grafiku... :) Sala naravno. Pa to je verovatno do drajvera za graficku... Inace igra i nije toliko zahtevna kako sam ocekivao, mada ne znam kako radi directX 11.
...probao ja pod DX11, ili ono sto nudi Win7, jedinu razliku koju sam mogao primetiti jeste malo cistija slika (ostrija), dodatno sencenje oko objekata i naravno detaljniji modeli...
Pozz... ___________________________
...I sense you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Imamo istu grafiku, a meni sa 9.11 šljaka k`o upisan. Nego, da ne bi otvarao novu temu... sorry za off. Problem je što ne mogu ime i prezime da upišem!? Upisao sam normalno zemlju i pol, ali za ime ni da čuje. Uopšte mi ne otvara opciju da mogu da ga ukucam. Zna li neko kako se rešava ovaj problem?
Pozdrav.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: :: :: :: Ne pomazu ni najnoviji drajveri 9.11 Cudne stvari,misteriji naki...
DiRT 2 PC System Requirements Released- preporucen hardware
04.12.2009. 23:10
status: user broj poruka: 7720
Recommended Specifications - Enhanced for DirectX 11 OS: Microsoft Windows XP, Vista or Windows 7 Processor: Intel Core i7 or AMD Phenom II Memory: 3GB HD Space: 10GB Video Card: ATi Radeon HD 5700 Series
Ovo je za DX 11 mod.
Min sistemski zahtevi t.j DX 9 mod.
Minimum System Requirements OS: Windows XP/Vista/7 Processor: Pentium 4 @ 3 GHz/AMD Athlon 64 3400+ Memory: 1 GB (2GB for Vista/7) Hard Drive: 10 GB Free Video Memory: NVIDIA GeForce 6800/ATI Radeon X1500 Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Keyboard and Mouse DVD Rom Drive
:: ...probao ja pod DX11, ili ono sto nudi Win7, jedinu razliku koju sam mogao primetiti jeste malo cistija slika (ostrija), dodatno sencenje oko objekata i naravno detaljniji modeli.. :: :: Pozz.. :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan... :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 7 :: ::
NEKOLIKO STAVKI PRVO I OSNOVNO ono sto win 7 nudi, joooj boze, za sta tebi sluzi komp? za skupljanje prasine? NARAVNO DA JE DX 11 na win 7 kao i sto je na visti dx10, naxp-u dx9 itd....uostalom uradi u run-u dxdiag pa pogledaj sta imas tacno itd...a ZA DX11 performanse MINIMUM ATI 5xxx serija grafike... DRUGO- skinite NVIDIA PHYSICS ako niste ili ako nemate uz igru a mislim da ne, TRECE- KREKOVANE IGRE(LOSE KREKOVANE IGRE) BAGUJU BRUKA< njima ni lek za sidu ne pomaze...toliko
Nije potreban Physix da bi igra radila... Zna li iko kako se upisuje ime?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: NEKOLIKO STAVK :: PRVO I OSNOVNO ono sto win 7 nudi, joooj boze, za sta tebi sluzi komp? za skupljanje prasine? NARAVNO DA JE DX 11 na win 7 kao i sto je na visti dx10, naxp-u dx9 itd....uostalom uradi u run-u dxdiag pa pogledaj sta imas tacno itd...a ZA DX11 performanse MINIMUM ATI 5xx :: serija grafike.. :: DRUGO- skinite NVIDIA PHYSICS ako niste ili ako nemate uz igru a mislim da ne, :: TRECE- KREKOVANE IGRE(LOSE KREKOVANE IGRE) BAGUJU BRUKA< njima ni lek za sidu ne pomaze...tolik :: ::
ATI has been talking about DirectX 11 for quite some time and the reason is quite simple – Nvidia doesn’t have it and ATI does. Today, we decided to show some results that we got in Dirt 2, one of the few games that support DirectX 11.
Geforce cards had post processing set to `medium`, due to absence of `high` setting, whereas Radeon cards were set at `high`. At the same time, this is the reason behind EVGA`s nice results.
Brate imam 9600Xt X800XT PE 3850Hd 3870 sve sam testirao ne brini se nista! Ja sam ranije samo ati koristio, i kad je doslo vreme da kupim nov GPU bila je 3870x2 ili 9800gx2 odlucio sam se za Nvidiu i nastavio sada sam presao na GTX285, sad cekam Fermi
Kako mozes da kazes da je ati krsh ajde ove novije nisam imao ali sam imao asus 9600XT saphire 850xt i 3870 i ako su to krsh karte onda ga *ebi nisu sve zlatne ali nisu ni karte od nvidije extra kvaliteta........
Po ovom nemackom sajtu igra je vrlo zahtevna i za dx 9 ,recimo 4850 daje 44,2fps (prosecni) na 1280x1024 i to sa Core I 920 na 3,5 Ghz sa 3x2 GB memorije.Driveri korisceni u testu Geforce 195,55 (Q) i Catalist 9.11 sve na default.
Znaci nemojte sad imam Sampron ili slicno i Ati ili Nvidia nebitno pa nece da mi radi igrica.
Za DX 11 izgleda vazi preporuka CoreI920 ili Phenom II.Znaci ako neko ima slabiju grafiku preporuka je najminimalnija rezolucija pa neka pokusa tako.
Kome prolazi igrica lepo neka postuje , konfiguraciju i rezoluciju na kojoj igra.
Ma de je zahtevna ja na 1680x1050 4xMSAA sve na Ultra High u Benchmarku (istom tom, London trka) imam 49FPS avg. (37 min.) sa Phenom II 9800GTX+ i Phenom II 955. Sve iznad 30 je za ovu igru itekako igrivo ! Na konzolama je 30 frejmova zakucano.
:: http://www.pcgameshardware.com/aid,700050/Dirt-2-benchmarks-DX-9-vs-DX-11-update-Radeon-HD-5970-results/Practice :: :: Po ovom nemackom sajtu igra je vrlo zahtevna i za dx 9 ,recimo 4850 daje 44,2fps (prosecni) na 1280x1024 i to sa Core I 920 na 3,5 Ghz sa 3x2 GB memorije.Driveri korisceni u testu Geforce 195,55 (Q) i Catalist 9.11 sve na default :: :: Znaci nemojte sad imam Sampron ili slicno i Ati ili Nvidia nebitno pa nece da mi radi igrica :: :: Za DX 11 izgleda vazi preporuka CoreI920 ili Phenom II.Znaci ako neko ima slabiju grafiku preporuka je najminimalnija rezolucija pa neka pokusa tako :: :: Kome prolazi igrica lepo neka postuje , konfiguraciju i rezoluciju na kojoj igra. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.