Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dirt 2 cudne pojave??
STRANA 1 OD 1
MaestroBG Dirt 2 cudne pojave?? 04.12.2009. 20:23 T22522

status: user
broj poruka: 354
Danas sam instalirao igru i to reloaded verziju. Kada je pokrenem nije mi jasna prva stvar:
1. da li moram da se logujem na svoj nalog da bih mogao da snimam dokle sam stigao?? ako moram, da li mogu da iskoristim za to svoju hotmail adresu sa msn-a i njenu sifru?

2. dalje, kad pocne igra, normalno mi rade trke, sve ide glatko, rezolucija je 1024x768 i sve na high + 4xAA! Medjutim kad sam u meniju izmedju trka, tacnije kada sam u onoj kamp kucici gde je mapa itd, meni uzasno sporo ide, tj sve koci dok ne izadjem iz nje! Frapsom mereno, kada sam u kucici frejmovi mi spadaju na 4 fps????

isto to se desava na pocetku cim se pokrene igra, tj dok ide onaj loading...

moze li neko da pomogne i objasni zbog cega se ovo dogadja??

konfa je ova ispod navedena...

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear ... 04.12.2009. 20:44 #164910

broj poruka: 6502
1. Napravi offline account. To ti je ono Create Local Profile.
2. To je problem sa Ati kartama, skini 9.11 drajvere.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
baxter @TheBear 05.12.2009. 01:52 #165011

broj poruka: 730
Ovo pod 1.ja sam imao isti problem kao MaestroBG nemas opciju create offline profile neko ti odmah otvara IE i trazi email,to sam resio instaliranjem starijeg GFW ja sam nasao na Batman AA DVD-u.I kod mene je Relodad verzija....pozdrav

Intel C2D E8200@4Ghz Vendeta 2
MSI X38 Diamond Edition
Kingston 2x1GB DDR3 1066@1333Mhz
Asus 8800GT 512MB G92 Glaciator
WD Black 640Gb 1AALS
Chieftec 350w <

GAMER4LIFE Maestro 05.12.2009. 01:57 #165012

broj poruka: 839

Ugasi modem pa pokreni DiRT 2 onda kreiras offline profil i posle ti auto save radi a mozes i u options pa profile save i tako... kad jednom kreiras profil posle moze da ti bude upaljen modem opusteno sve full radi! ja sam skoro presao igricu extra je!

Kad udje u kamp kucicu secka? mozda ti je nesto windows izbagovan ili si skinuo neku bezveze verziju igre mada pre ce biti da je ovo prvo! daj nekom ortaku da snimi tu tvoju verziju dirta pa proveri ako mu ide lepo znaci do windowsa je nesto, mozes da probas i driver da promenis za gpu
philaemos ... 05.12.2009. 13:34 #165130

broj poruka: 2743
Sinoc sam skinuo igrau sa neta (dobio sam product key uz Radeon-a 5850)

Za profil nemam pojma, ja sam sve uradio klasicno.

A sto se tice grafike, jos ranije sam instalirao 9.11 drajvere i sa njima nemam problema, tj grafika radi normalno.
Inace igra ili nije zahtevna ili je ovaj Radeon mnogo dobar, radi mi na 8AA i sve na high (mada je rezolucija 1440x900), po mom osecaju ima min 60 fps...

Ne volim voznje, nego sam instalirao cisto da vidim kako izgleda, realisticnost ige je odlicna, stvarno izgleda prelepo (subjektivan utisak)... ali bezveze je da se vozi na strelicama tastature...

Demon to some. Angel to others.

Ognjeni Re: ... 05.12.2009. 13:43 #165137

broj poruka: 4518
Nije zahtevna uopste..imam ja na matorom 8800 gt sa 8 x MSAA i toj rez od 30-40 zavisi od situacije.

Ajd uzdravlje

:: Sinoc sam skinuo igrau sa neta (dobio sam product key uz Radeon-a 5850
::
:: Za profil nemam pojma, ja sam sve uradio klasicno
:: A sto se tice grafike, jos ranije sam instalirao 9.11 drajvere i sa njima nemam problema, tj grafika radi normalno
:: Inace igra ili nije zahtevna ili je ovaj Radeon mnogo dobar, radi mi na 8AA i sve na high (mada je rezolucija 1440x900), po mom osecaju ima min 60 fps..
:: Ne volim voznje, nego sam instalirao cisto da vidim kako izgleda, realisticnost ige je odlicna, stvarno izgleda prelepo (subjektivan utisak)... ali bezveze je da se vozi na strelicama tastature..
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs