Description: Patch 1.02 includes five new cars (Toyota Supra Mk IV, 1967 Shelby GT500, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1969 Dodge Charger R/T and the 1971 Dodge Challenger R/T). There is a new game mode called Team Racing which pits Team Red vs Team Blue in an intense battle for track domination. The maximum number of racers in an online game is increased from 8 to 12
Plus ispravlja bagove kao sto su black sky, ulazak u glavni meni itd...
Jes da sam fan Toyote ali u Shiftu mi je nekako najvise legao Nissan GTR-zlo od auta!!!!
:: 15-stak novih automobila.To me jos vise sad usrecilo :: Sto ne moze da su kupi Supra da se nabudzi?Jel neko probao :: :: @H-nitr :: connigsiegg je bio i ranije :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
To legendo.I ja sam fan Toyote,dugogodisnji jer i posedujem jednu sportsku verziju.Stvarno su do j@j@.Nissan SkyLine GTR R35 je auto mojih snova a inace u NFS-u njega i vozim i najbolje se pokazao. Skoro je izasao noviji model SkyLine pod oznakom SpecV !Ima dosta poboljsanja i paket opreme je jaci ali su konjske snage ostale iste..Taj je skuplji od stock modela 2010 mada ja ne vidim potrebu za SpecV ni najmanje kad model 2010 jede sve zivo.
:: Jes da sam fan Toyote ali u Shiftu mi je nekako najvise legao Nissan GTR-zlo od auta!!! :: :: :: :: 15-stak novih automobila.To me jos vise sad usrecilo :: :: Sto ne moze da su kupi Supra da se nabudzi?Jel neko probao :: :: :: :: @H-nitr :: :: connigsiegg je bio i ranije :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
ali ipak ja najvise volim pagani, i to onaj natunirani neznam kako se zvase, valjda r(nisam siguran:) on za 8sec ide do 300 :D, mada shift + trainer i imate auto iz snova.... Mada sam trenutno obrisao shift jer su mi se desavale neke gluposti, kao sto skupim kinte za max tuning ono sto ima dole desno kosta nekih 200000 300000 hiljada i onda bi trebao da imam najbolji auto ikada, kad ono prc. U mom slucaju sam natunirao Lamborghini murcielago i igrao 1 na 1 sa mislim onim crnim isto murcielagom, i onaj moj se zakove na 260 i nece da ide brze. tunirao ja i tunirao povecavao max brzinu ali prc, i onda uzmem i obrisem glupi nfs. Da li se i vama to desavalo kad vec govorimo o ovoj temi!??
Druze idi na Nordschleife stazu.Tamo imas najveci pravac i mozes da izguras max speed!
@Gare87
Kad Tuniras nisi obratio paznju sta gubis a sta dobijas.Ima tamo +/- kad tuniras da te opomene koja ti je opcija za sta!Zato ti je max brzina smanjena,nesto nisi podesio kako treba,skracen prenos-bolje ubrzanje ali max speed losije!
Green Green Grass Of Home
:: jos je nisam do vrha nabildovao ali verujem da cu na nekom pravcu da izvucem 420..max brzina mi je za sad 360km/h sa njom...jer vozio neko preko 400 :: :: ::
obozavam onu zondu, ono je i stabilno i brzo i ubrzava ko somina, od kad sam bio kupio sve sam ih pobedio zondom!!
Nego za ono sto nije tunirano dobro, sve sam zivo isprobao i podigao auto da ne struze zbog vece brzine, i povecavao max speed ali manje ubrzanje i aerodinamicnost podesavao i podesavao i najvise sto sam dobio je do nekih 290 300km brzinu nikako preko, a status za brzinu i ubrzanje je nacrtan do kraja tj prikazuje da je nabudzen do kraja, i nikako nisam uspeo da povecam da bude bas velika brzina, dok tako nije kod svih, negde samo bapnem vecu max brzinu i ono pici 350km i vise, bem li ga ako shvatam sta je, ali mislim da su bagovi, posto bas kad se igraju one trke jedan na jedan tad protivnik dobije super brzinu :) a kad igram one grupne trke iscepim sve njih, a da ne pominjem kako pojedini automobili odskacu kao da imaju hidrauliku, tj kao da su lowrideri, osim toga sve ostalo je ekstra. Jel su vam se desavali ovakvi zajebi!?
Pa idi na quick race i startuj game i onda biraj stock cars tu imas supru i vozis je tako , ja sam je kupio, nista nisam radio, installiran mi nfs shift i patch 1 poceo sam karieru igrao nesto malo i ubacio sad najnovij patch i mogu da biram sva kola
Ma da.Imam ja Supru da biram i odigrao sam sa njom tj odvozio ali ne mogu da je kupim da bih je nabudzio.Tu opciju nemam!!!
Green Green Grass Of Home
:: :: Pa idi na quick race i startuj game i onda biraj stock cars tu imas supru i vozis je tako , ja sam je kupio, nista nisam radio, installiran mi nfs shift i patch 1 poceo sam karieru igrao nesto malo i ubacio sad najnovij patch i mogu da biram sva kola
Volim ja i Nissan (uopsteno Japanska vozila) ali i Vettu brate...
Ono sto ja mislim da bi njega Vetta uzela i ranije na prvom povlacenju u ovom video snimku da GTR nema duplo kvacilo... Rekao bih da je na drugom GTR malo ranije krenuo!
Da li je subjektivno ili objektivno procjenite sami!
U ovoj trci sa korvetom islo se do 360 Kmh oba auta max brzina! Za Corvete me ne cudi ubrzanje i sirova snaga zbog kubikaze i elastike motora,nm-a,brutalan auto ali Nissan nije za poceniti sa njejgovih 3.8 CC i nekih 700+ KS-a tuniran. Taj rus razvaljuje sve zivo,nije normalan. Ovaj klip je smesan sa Lambom,kao dete ga ostavlja a jos ga pusti da krene neko vreme.Hahaha :
U onom prvom klipu upravu je NMY,malo je ranije krenuo u drugom potezanju Nissan.Ne mozete da shvatite koliko je to gusto kad neko slabije startuje a auti priblizno iste snage.Posle nema sanse da jedan drugog stignu!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.