na 8600gt ,dual core od 2.66ghz(pentium dual core)i 2gb rama,radila je u max rezoluciji za moj monitor 1280x1024 ,detalji anti alliansing na medium,sve ostalo high i ultra high,to je bio deffault ,radilo je super,al posto se ceo system igre svodi na trci i rokaj,posle 10 minuta nestala je s kompa zauvek
pa ovo je multiplayer igra, naravno da ne valja da se igra sa botovima, to moze da sluzi samo kao vezba. Kupio sam je ja odavno. Inace radi super nije zahtevna, multiplayer je vrh, stvarno jedna od najboljih ove godine, meni je u top 3, a o tome svedoce i visoke ocene skoro svih sajtova, prosecna ocena na Metacritic mislim da je 90 za sada. Kod mene 1680x1050 sve na max. AA na 8x ili 4x nisam siguran i AF ide oko 80-100FPS 9800GTX+ OC i Phenoom II 955 3700 Mhz.
Poenta igre nije singleplayer, covece koliko puta ovo treba ljudima naglasiti... U multiplayer ova igra dobije potpun osecaj... __________________ Scourge of PCBerza
:: na 8600gt ,dual core od 2.66ghz(pentium dual core)i 2gb rama,radila je u max rezoluciji za moj monitor 1280x1024 ,detalji anti alliansing na medium,sve ostalo high i ultra high,to je bio deffault ,radilo je super,al posto se ceo system igre svodi na trci i rokaj,posle 10 minuta nestala je s kompa zauve :: :: ::
Razor1911, nadji neki crack, i obavezno Procmon da ti radi u pozadini, jer ce igra sigurno da ti crashuje jer joj fale reg key-evi neki koje posle dodas...
Razor1911 ima pokvarenu instalaciju btw, posle nekog vremena kaze Installation Complete, a u pozadini se jos kopiraju fajlovi, na ovo da se obavezno obrati paznja. Sacekaj da ti stane sa kopiranjem pa onda klikni OK...
Ja na nista nisam od ovoga obracao paznju a ni radio i radi kako treba. Samo treba nabaviti krek onaj gore sto sam napisao i pogledati READ ME.
:: Razor1911, nadji neki crack, i obavezno Procmon da ti radi u pozadini, jer ce igra sigurno da ti crashuje jer joj fale reg key-evi neki koje posle dodas.. :: :: Razor1911 ima pokvarenu instalaciju btw, posle nekog vremena kaze Installation Complete, a u pozadini se jos kopiraju fajlovi, na ovo da se obavezno obrati paznja. Sacekaj da ti stane sa kopiranjem pa onda klikni OK.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Bojim se da je to to, nema razloga da Skidrow i Reloaded izbacuju, jer ova igra je takva, da bi se igrao multi mora non steam patch i jos neke stvari da se odrade. Tako je bilo i za prvi deo, ko je igrao multiplayer sa piratskom verzijom zna...
:: ma sacekaj SKiDROW, ili RLD, ovo je sranje, ne isplati se toliko se cimati. :: :: ::
po meni je igra i u multiplayeru totalno bzv , probao sam i u coop varijanti i u versus varijanti, igra je smesna u odnosu na cod 4 multiplayer i sl...
naravno, bila je 10 minuta na mojoj mashini i uninstall a cod 4 igram svaki dan i svake noc u multiplayeru!!!
i jos jednom da napomenem posto vidim da se spominje, tesko sranje Batman...
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Au covece sta ti poredis CoD i ovo, ovo je zabavnije nego Call of Duty kad se igra sa ljudima koje znas. Mislim dobra je igra sa bilo kime da se igra samo sto kad su neki anonimusi moze se naci neka budala koja ce praviti gluposti i timska zabava se pretvara u frustraciju. Pitanje je dal si je uopste i probao kad je poredis sa CoD i sl. i pricas gluposti. Totalno bzv zato sto je bezveze, da ti nije to mozda glavni argument ? Igra je smesna ? Po cemu smesna ?
:: po meni je igra i u multiplayeru totalno bzv , probao sam i u coop varijanti i u versus varijanti, igra je smesna u odnosu na cod 4 multiplayer i sl.. :: :: naravno, bila je 10 minuta na mojoj mashini i uninstall a cod 4 igram svaki dan i svake noc u multiplayeru!! :: :: i jos jednom da napomenem posto vidim da se spominje, tesko sranje Batman.. :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Smesno mi je kad neko pocne tako da lupa bez razloga i pravi se pametan bez nekih argumenata. Aj samo da cujem zasto je L4D2 totalno bezveze to me jako zanima.
:: Batman - sranje??? baah,mozda ti ne volis igre tog tipa, ili sl :: ::
bzv je jer se svodi na trcanje i pucnjavu i to pucnjavu u tri milijarde zombija koji su uradjeni sugavo i odvratno!
smesna je zato sto ne da nije horor vec je smesno nerealno urdjena i svodi se kao sto kazem na klasicno trcanje i pucanje za debile!!!Ako je vama batman dobra igra sa onim usporenim efektima i bacanjem nabildovanih monstruma onda je vama los ukus. Samo cu reci da sam odigrao vise igara od mnogih ovde i imam podlogu kad kazem sve ovo! znaci nisam klinac, i imam dobro iskustvo kad sve ovo pricam.Batman je klasicna decija igra kao Barbie za devojcice, samo je on za male decake:))))))))))
nista od toga ne moze da se poredi sa COD 6 a da ne pominjem kultni Silent Hill serijal ili Oblivion ili recimo Witcher koje su visoko umne igre za Batmana i Left for dead 1 i 2, smesno...
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
a multi je takodje sranje zato sto nisu jednaki protivnici tj nemaju iste kvalitete i sposobnosti jer su jedni ljudi a drugi zombiji i u startu to nije isto, a iako je nova igra, grafika je takodje njesra...
MaestroBG, sta to pricas?! Kakve veze ima koliko si igara odigrao sa time sta se kome svidja? I ja sam, sa svoje 32 godine, odigrao mnooogo igara pocev od Commodore-a 64 pa... i jos ih mnooogo igram pa nikada ne bih rekao nekome da je ono sto on igra i sto se njemu svidja sranje! Inace, presao sam i Batman, COD6, L4D1, veceras pocinjem drugi deo, i mogu reci da su me igre odusevile, isto tako obozavam Silent Hill serial koji i nema neke dobre ocene kritike al` meni je odlican i ne bih voleo da mi neko kaze da sam debil sto igram takve igre jer se njemu ne svidjaju! Pozdrav i ne ubedjuj druge da je nesto glupo i sranje ako se to njima svidja!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.