Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Operation Flashpoint 2 Dragon Rising
STRANA 1 OD 1
filni Operation Flashpoint 2 Dragon Rising 02.12.2009. 13:28 T22448

status: user
broj poruka: 1216

Jel ima neko problem da pokrene ovu igru ? Sve igre mi rade.... a ova samo krene.. i stoji crna slika chim kliknem na EXE File... instalirao sam i novi patch ... i krekic 1.01 i opet isto.... jel zna neko mozda u chemu moze da bude problem ? Aj da pokrene i secka pa znam da mi slab komp... al nece ni to.... Imam 3500+ (clock na 3800+) 7600GT GLH DDR3 ... 2 GB Ram-a GEIL clock na 700Mhz .... WIN XP SP3 ... i novi driveri za grafichku... jedino ako vec nisu izbacili neke nove driver-e al ne verujem da je to problem jer ostale igre rade... a ovu shto imam je RELOADED Verzija.... Hvala svima unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
H-nitro yo 02.12.2009. 14:07 #164058

status: user
broj poruka: 1973
mozda je do sp-a a ako ti ne moze to uvek mozes da igras ghost recon 2 malte ne ista stvar

Dont drink and drive take joint and fly

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs