Nisi pratio uputstvo. Pise da cim krene igra da se kopira, znaci odmah posle DX instalacije treba da se iskopira neki fajl u root igre. Procitaj NFO opet... __________________ Scourge of PCBerza
Meni nece da pocinje instalacija. Znaci kad pokrenem setup on me izbaci. Na sekund mi pokaze DOS sa onim tekstom, i to je to. Kao da nisam nista uradio...
pazi vako, noobie, ovaj norbie :) nemoj da instaliras onu verziju od 3 zarez nesto giga, jer je to sran je, meni nije radio zvuk kao treba, skini onu od 6 pa lepo mountuj i nece biti nikakvih dosova i to..eventualno ako t je page file iskljucen mozda te cima ram zbog toga...desavalo mi se vec... a drugo- cisto da znas, igrica je ZAKON- ja je sa gtx 260 predjoh doduse sa c2q-dakle nemoj da ocekujes high varijantu igranja sa svime upaljenim odnosno...mali savet nevezan za performanse- zavrsavaj prvo misije koje nemaju veze sa pricom- ja sam obrnuo pre koji dan igricu, dogurao sam huntera do 40 levela....poenta je sto neprijatelji koji su isti nivo kao ti ili vise shure-a i jos jedna stvar- prevrni svaki sanduk, gomilu balege i tako dalje, tu su sakrivena najbolja oruzja( u mom slucaju snajperi, snipe modovi, survivor modovi) zelim ti lepo igranje- nekih 30ak sati efektivne igre minimum, mozda i vise ako predjes BAS sve misije pre nego sto odes do vault-a
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.