Ko je igrao serial Serious Sam zna o cemu se ovde zapravo radi.Igrica koja se mnogim igracima podvukla pod kozu.Ovo je naslednik prvog dela pod nazivom The First Encounter samo sa dosta poboljsanim engine-om i malo savremenijom grafikom i boljim texturama.Mislim da i ovaj deo vredi odigrati bar zbog tenzije koju daje Serious Sam. Evo nekih shoot-eva cisto da se vidi o cemu je rec :
Jeste rostiljanje ali je zanimljiva.Ja i nisam pricao o celoj populaciji gamer-a vec o ljubiteljima Serios Sam serijala.Pratio sam gaming forume,citao razna iskustva i svi su odusevljeni ovom igrom-ne ovim delom vec serijalom. Ja ovaj HD deo igram upravo iz te razonode dok mi je najbolje legao Seriosu Sam Second Encounter a Serious Sam 2 sam isto tako presao sa zadovoljstvom i milinom. Ako se tebi ne svidja ima onih koji to vole i ja sam zato i postavio temu.Da ima tenzije ima i uvek ce biti ma koliko prica i likovi malte ne bili isti. Ja ovo i nisam generalizovao vec samo iznosim neka iskustva jer vidim da jos niko nije postavio temu pa me interesovalo jel igra ko ovaj deo i tako...
Zakljucak je sledeci - To je ono sto se moze ocekivati od Seriosu Sam-a,ovo nije Crysis!
Ja sam ga slatko odigrao, volim da povremeno roštiljam. Ali ne bi zarad lepše grafike odigrao istu igru ponovo. Tu tenzije nema. Tačno se zna kada će neprijatelji da dođu, pa čak i kroz igru možeš i da predpostaviš po količini oružja i municije oju dobiješ u kom broju će soton da navale.
Sve je to tacno i ja se slazem ali.. Ovo je igra za razonodu,zabavu,da ti bude zanimljivo i da ubijes jedan deo vremena. Nema ovo ni najmanje tenzije ozbiljne igre niti spada u takvu vrstu grupe. Mozda ce nekom biti interesantna ,mozda nekom ne sve zavisi ..
da,u pravu si,meni ce biti veliko zadovoljstvo da je prepeglam u slast,jer sam veliki ljubitelj Serious Sam serijala,ali nekom mozda i nece biti zanimljiva...mada,takvo rostiljanje je meni super,ali samo zato sto ima malo igrica tog tipa,za potpuno izivljavanje i rokanje svega sto se mrda
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: Sve je to tacno i ja se slazem ali. :: Ovo je igra za razonodu,zabavu,da ti bude zanimljivo i da ubijes jedan deo vremena :: Nema ovo ni najmanje tenzije ozbiljne igre niti spada u takvu vrstu grupe :: Mozda ce nekom biti interesantna ,mozda nekom ne sve zavisi . :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Zato sam temu i postavio.. Igra je teska svega 980 MB.
Green Green Grass Of Home
:: da,u pravu si,meni ce biti veliko zadovoljstvo da je prepeglam u slast,jer sam veliki ljubitelj Serious Sam serijala,ali nekom mozda i nece biti zanimljiva...mada,takvo rostiljanje je meni super,ali samo zato sto ima malo igrica tog tipa,za potpuno izivljavanje i rokanje svega sto se mrda :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Sve je to tacno i ja se slazem ali. :: :: Ovo je igra za razonodu,zabavu,da ti bude zanimljivo i da ubijes jedan deo vremena :: :: Nema ovo ni najmanje tenzije ozbiljne igre niti spada u takvu vrstu grupe :: :: Mozda ce nekom biti interesantna ,mozda nekom ne sve zavisi . :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Skinuo sam je pre neki dan, ali je još nisam instalirao. Sa slika vidim da je grafika dobra, tj. vidi se zašto se zove HD. Odigraću je ponovo, zato što su prva dva Encounter-a sasvim dobri za razonodu, a mnogo bolji od onog SS2 ustašoizovanog sranja.
Je bio cista zahebancija,po malo deciji ali ipak zanimljiv.Ima onih blesavih fora kad se Sam ceska po ball-sovima i provaljuje razne fore i gluposti.Ima i ta igra itekako svoju draz i cini je dosta zabavnom.Sta znam,sve zavisi od coveka,do coveka.Ovaj deo je onako,moze da se pika samo preporucujem mozda cak i easy setovanje jer na Normal ume da bude nekad i dosta tezak ako ne obracas paznju na broj energije koja je ostala.
jel to ti mene prizivas ovim postom ili sta hahaaaaaaaa, znao si da cu doci, nego kojekude vidim ja da si lepe shotove uhvatio steta sto croc team vise ne postoji ali i first encounter i second u bolji od ss2 o5 hvala na slikama i fanovima fps mass shootera neka probaju konkurenta will rock, ssam first encounter je izasao kad i will rock, tako da ima sta da se igra
bax dude nisi u pravu ovo ti je najbolji medjunarodni lek za oslobadjanje stresa, e sky jesi li znao kad dodjes do one ogromne piramide ima iza dinamit koji je unisti i izadje giant onaj cetvororuki :) i mesto na groblju gde upadnes i pise svaka vam sact sto ste nasli skriveno mesto odavde nema izlaska :)
Dobro, jesam ja rekao da nije ? Uostalom, ovde ne bi trebalo da pričamo ko je u pravu a ko nije, stvar je čistog ukusa. Ovu igru bi odigrao jednom i do viđenja. Govorio sam samo i tenziji, koju uopšte nisam osetio dok sam igrao.
A što se odmora mozga tiče, više volim da polupam Unreal Tournament 3, na primer.
:: bax dude nisi u pravu ovo ti je najbolji medjunarodni lek za oslobadjanje stresa, e sky jesi li znao kad dodjes do one ogromne piramide ima iza dinamit koji je unisti i izadje giant onaj cetvororuki :) i mesto na groblju gde upadnes i pise svaka vam sact sto ste nasli skriveno mesto odavde nema izlaska : :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Ja nisam ni za Unreal 3 ni za Serious Sam kada treba da se oslobodim tenzije obicno imam seksualni odnos sa voljenom mi osobom. Predlazem i vama isto ako ste u stanju da nesto uhvatite. Ako nemate zenu ili devojku onda vam nesto debelo fali u glavi jer ako se dobro secam kod nas na jednog muskarca idu tri devojke.
Statistika radi protiv takvih. Mislite o tome jer je vec zabrinjavajuce.
gle, u danasnje vreme, kad bi se samo tako oslobadjali stresa i tenzije, mislim da bi se statisticka brojka obrnula f\m - 0, ipak, nije bas to za svaki vid stresa, binge binge i stress-less, oslobadjanje ide malo preko igri, malo riba, ili zena (mada je ovo retko), malo teretana, itd...ne moze sve preko sexa kolega, ne budimo bas toliko sebicni prema nasim dragim zenkama..
ono jes bax dude, ut3 jeste cool ali ne u rangu mas shooter a ono je ko quake, a sve u svemu imarkovic goth a point malo teretana malo svega a ponajvise pucacina :)
to si 100% u pravu, zamisli najjacu stvar kad u igri namestis easy inda ide mnogo brze a kad namestis na hatrd onda je usporena igra ne mislim na frame drop nego usporena time warp, igrao sam i 1 i 2-gi deo to su lose kopije ssam-a i will rocka, i igra je monotona ko dreamkiller
Nisam to znao.Znam da ima nekih fora koji oni konstatno ubacuju.Steta sto nisam obracao paznju.Sad cu malo vise da istrazujem... Will Rock je super igra..
Green Green Grass Of Home
:: e sky jesi li znao kad dodjes do one ogromne piramide ima iza dinamit koji je unisti i izadje giant onaj cetvororuki :) i mesto na groblju gde upadnes i pise svaka vam sact sto ste nasli skriveno mesto odavde nema izlaska : :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.