Dakle ovako `kupim` ja lepo igru na jednom stranom sajtu i to verzija SKIDROW za koju vazi da je najbolja , isntaliram ja lepo igru , crackujem i pokrenem.Kada sam usao u igru vec sam se iznervirao jer nema odma opcije za podesavanje grafike i kontrola vec samo singleplayer i multi al dobro ajde .Pokrenem ja misiju , lepo ucita brzo sve ovo ono prodjem trening i sve i krece prva misija u onom kvartu inace da napomenem da sam u opcijama podesio rezoluciju i GRAFIKU i sve detalje do daske i da mi radi oko 50 - 60 fps ,elem kada sam usao i kvart i kada je pocelo pucanje odjednom primecujem da slika kao da zastaje znaci ne secka nego zastaje i nastavlja se sto je dovelo do moje nervoze ali vidim da cim prekine to zastajkivanje radi na 50 fps znaci FPS mi ne pada a igra ZASTAJKUJE ,i onda misija u onom snegu radi extra bez zastajkivanja ali sledeca misija u braziliu evo opet isti problem , ortak mi kaze da i kod njega tako i da je citao po forumima da kazu da igra guta memoriju da li neko zna u cemu moze da bude problem ??/ Inace komp je : AMD PHENOM X2 550 3.5 GHz , PLOCA JE 780 G , 2 GB RAMA HYPERX NA 1066 , HD 320 GB AAKS , nVIDIA 9800 GT 512 MB
Pojedine misije kao npr. favele i pećina dolazi do strašnog pada fps-a u određenim delovima a napominjem da to nisu složene scene tipa eksplozije i sl. već prilikom hoda ili trčanja.Ni meni nije bilo jasno ali igru sam progutao u jednom danu oduševila me apsolutno, mada čisto...kopka me šta bi to moglo da bude?e6300 2,8 ghz, MSI P45 Platinum, 4 gb EVO ONE i MSI 4850 OC FPS ne ide ispod 60 ( pojedini nivoi preko 100 ).
nVIDIA 9800 GT 512 MB, ne moze da podrzi onaj dim i explozije u igri. U tome ti je problem, inace mislim da na toj karti moze pristojno da igras COD 6. Graficka karta ti je usko grlo u ovom slucaju. RESISTANCE IS FUTILE
:: :: :: :: Pojedine misije kao npr. favele i pećina dolazi do strašnog pada fps-a u određenim delovima a napominjem da to nisu složene scene tipa eksplozije i sl. već prilikom hoda ili trčanja.Ni meni nije bilo jasno ali igru sam progutao u jednom danu oduševila me apsolutno, mada čisto...kopka me šta bi to moglo da bude?e6300 2,8 ghz, MSI P45 Platinum, 4 gb EVO ONE i MSI 4850 OC FPS ne ide ispod 60 ( pojedini nivoi preko 100 ).
Skini Silent Bob crack sa neta, password ti je Silent bob, za SKIDROW verziju, a to sto ti kuje ti je nista kada se popenjes na vrh nekog restorana, 1fps, samo zato sto sam stavio texture na extra (bug), a ovako mi na extra texturama vozi 60fps, tu prvu misiju moras taj deo sa autom preci na nizoj rezoluciji i sa manjim nivoom detalja, stavi texture na normal najjacu rezoluciju i preci ces bez zastajkivanja.
Sky fire za tebe cisto da ti kazem da sam grafiku podesio kada sam usao u prvu misiju odnosno trening e onda sam u opcijama podesio jer sam tada video da ima opcija za podesavanje .
Gliga to je vec moguce zato sam i postavio ovaj post ..
Dorabi igram na Windows 7 full .
E hvala ti gile a a gde si nasao taj crack majke ti
:: Sky fire za tebe cisto da ti kazem da sam grafiku podesio kada sam usao u prvu misiju odnosno trening e onda sam u opcijama podesio jer sam tada video da ima opcija za podesavanje :: :: :: Gliga to je vec moguce zato sam i postavio ovaj post . :: :: Dorabi igram na Windows 7 full :: :: E hvala ti gile a a gde si nasao taj crack majke ti
Na svim detaljima na maximumu (bez AA) na 8600gt, Atlon LE 1640 i 1Gb rama meni radi sve bez seckanja na 1024 * 768. Da nisi pokrenuo u nekoj zlo visokoj rezoluciji?
Ova igra ne da guta memoriju nego je PROZDIRE. U XP sp3...
27.11.2009. 10:45
status: user broj poruka: 10997
pratio sam angazovanje resursa (Riva tuner`s monitoring) i utvrdio sam da u pojedinim mapama angazovanje RAM-a dostize 2.3GB (od 4GB, koliko imam u masini, odnosno od 3.3GB koliko `vidi` XP 32bit). Poredjenja radi, u COD4 zauzece memorije ne ide preko 1.5GB (isti nivo kvaliteta grafike - sve na extra + Antialias 4, 1440x800 70Hz refresh).
x1650xt, Skidrow verzija sa istim lekom. Zadovoljan sam kako radi sa ovakvom kartom, jes da je 1024x768, FPS podosta varira ali izgleda da je tako kod vecine. Za koliko kazesh da si odigrao igru, za jednu noc, je li? Srchka kaze da je to zbog 4GB RAM-a!
ko nema u vuglu, ima u guglu
:: :: :: :: Pojedine misije kao npr. favele i pećina dolazi do strašnog pada fps-a u određenim delovima a napominjem da to nisu složene scene tipa eksplozije i sl. već prilikom hoda ili trčanja.Ni meni nije bilo jasno ali igru sam progutao u jednom danu oduševila me apsolutno, mada čisto...kopka me šta bi to moglo da bude?e6300 2,8 ghz, MSI P45 Platinum, 4 gb EVO ONE i MSI 4850 OC FPS ne ide ispod 60 ( pojedini nivoi preko 100 ).
Re: Ova igra ne da guta memoriju nego je PROZDIRE. U XP sp3...
04.12.2009. 23:14
status: user broj poruka: 11
jao deco deco(kazem deco jer mi nekako deluje da ste noob-ovi) pa sta ocekujes od xp-a? sistem star 8 godina, makar imao hiljadu sp-ova nikada nece koristiti memorju i grafiku (resurse kompa) i proc kao sedmica....probaj sa win 7, sa minimum gtx260, sa MINIMUM c2Q pa onda vidi da li sece....eee bre pa igra izasla juce a vi se zalite sto guta ram- pa naravno- sama 7 guta oko giga, a vi sa 2 giga rama tripujete kako treba da radi bruka...stavite page file na 20 giga hahahahahahahahahah.....no more comments
:: :: pratio sam angazovanje resursa (Riva tuner`s monitoring) i utvrdio sam da u pojedinim mapama angazovanje RAM-a dostize 2.3GB (od 4GB, koliko imam u masini, odnosno od 3.3GB koliko `vidi` XP 32bit). Poredjenja radi, u COD4 zauzece memorije ne ide preko 1.5GB (isti nivo kvaliteta grafike - sve na extra + Antialias 4, 1440x800 70Hz refresh).
Mislim da te ram ubija. Burazer prelazi igru na E8400, 4GB DDR2 800mhz i Asus 9800GT 512, sve mu na max detalje leti u 1680x1050... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.