treba mi hitno krek za ovu igru sad sam kod jednog klinca i nema krek za ovu igra pa ako nije problem da mi date link za krek koji radi..hitno je pozdrav
nece ni sa ovim bax sto si mi dao a naso sam neki stari 7z i nece ni on da otvori ono...jer ima neko krek koji radi skinuo sam do sad 5 i ni jedan nece da radi....konfiguracija je sledeca amd 4600 ati x1200 896mb dal bi moglo da se igra zbog integruse to me buni
znam bax je to koristim kod mene na racunaru aorbp illem je sto je ovo reinstaliran racunar i nema nista od programa a daleko sam od kuce...jer moze da se igra sa navedenom konfiguraciom ili ne
:: :: Ovo što sam ja okačio je plug-in za Total Commander (ako ga koristiš) za manipulaciju 7zip fajlovima :: :: ::
sredio sam ots kerkmi je limunche dao i kad sam krekovao samo p es imojavi crn ekran i ugasi se igra i nista vise..probao sam i properties compitability windows 2000 i nece ni tako...da li je moec ugda ova integrusa ne moze dugop ara ovo
:: Stvarno ne mogu da verujem, čovek ti iskopa ono što si tražio a ti ni hvala nego još tražiš i da ti se titraju *a*c :: :: Shit happens :: :: :: moze neki drugi da je u win raru jer nema 7zip sry spor net nemam vremena da skiidam sad 7 :: :: :: :: :: ::
Probaj da iskljuchish `unimodem half-duplex audio device` u device manager-u. To je pomoglo ortaku kome je kada startuje igricu Win izbacivao`sent-dont send` posle crnog ekrana. Chini mi se da je mozda malo slaba ta integrusha, ali probaj ovo gore.
Tu se nalaze `lekici` koji se inace kasnije vrte po internetu... Ukoliko `lekic` ne radi ili imate nekih problema sa njim onda otvarajte ovakve teme i pitajte za savet!
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
vazi probacu i to idem posle kod klinca da mu sredim nesto i da probamo vt3 skinuo sam razne krekove probacu pa ako nece nista mislim da mu treba grafa
:: Probaj da iskljuchish `unimodem half-duplex audio device` u device manager-u. To je pomoglo ortaku kome je kada startuje igricu Win izbacivao`sent-dont send` posle crnog ekrana :: Chini mi se da je mozda malo slaba ta integrusha, ali probaj ovo gore :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Neka pita na Mail za C**k, ne javno postavljati temu, jer moze da bude problem. Koristite stari dobri izraz `Lek` RESISTANCE IS FUTILE
:: vazi probacu i to idem posle kod klinca da mu sredim nesto i da probamo vt3 skinuo sam razne krekove probacu pa ako nece nista mislim da mu treba graf :: :: :: :: Probaj da iskljuchish `unimodem half-duplex audio device` u device manager-u. To je pomoglo ortaku kome je kada startuje igricu Win izbacivao`sent-dont send` posle crnog ekrana :: :: Chini mi se da je mozda malo slaba ta integrusha, ali probaj ovo gore :: :: :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: :: ::
probao sam sa jos par krekova..da nije mozda do racunara:amd 4600, 1gb rama(i integrusa uzela 128?) i ati x1200 integrusa ..da li je moguce na ovome igrati virtual tenis 3?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.