Daum, hvala za preporuku,ovo je odlicna prilika da probaju i neki drugi koji vole igre tipa Diablo
Igra je inace na foru diabla ,naravno bolja grafika,imate peta koji ima inventar i moze da baca magije,uz to zahtevnost nikakva,a grafika super(ako pogledamo zahtevnost)najbolje od svega je sto vas igra uvek drzi budnim,evo pre 10 minuta ubih Oldraka posle jedno sta mlacenja i 100 pogibija,dok sam doso do njega proso kroz 35 florova,i kad sam ga ubio,Pomislio sam da je gotovo(posto je nenormalno jak),i posto se prica igri(do tada)vrti oko njega,kad ono pojavljuju se novi ljudi sa questovima u drugom delu grada(Torchlighta)yeeeeeeeeee
Inace igra zauzim 450 mb,tako da utisak jos bolji
Igra godine po meni,ma kakav call of duty ,ovo je zakon:)
Kao sto rekoh, nenormalno je zarazna i jednostavna. A povrh svega radili su je ljudi iz Blizzarda koji su radili na Diablu I i II, tako da je osecaj isti, sto je i dobra stvar jer ljudi znaju da naprave dobar akcioni RPG...
`em je brzo skines, `em ide ko luda a izgleda prelepo...
__________________ Scourge of PCBerza
:: Torchlight igra nemam rec :: :: Daum, hvala za preporuku,ovo je odlicna prilika da probaju i neki drugi koji vole igre tipa Diabl :: :: Igra je inace na foru diabla ,naravno bolja grafika,imate peta koji ima inventar i moze da baca magije,uz to zahtevnost nikakva,a grafika super(ako pogledamo zahtevnost)najbolje od svega je sto vas igra uvek drzi budnim,evo pre 10 minuta ubih Oldraka posle jedno sta mlacenja i 100 pogibija,dok sam doso do njega proso kroz 35 florova,i kad sam ga ubio,Pomislio sam da je gotovo(posto je nenormalno jak),i posto se prica igri(do tada)vrti oko njega,kad ono pojavljuju se novi ljudi sa questovima u drugom delu grada(Torchlighta)yeeeeeeeee :: :: Inace igra zauzim 450 mb,tako da utisak jos bolj :: :: Igra godine po meni,ma kakav call of duty ,ovo je zakon: :: :: Topla preporuka za lubitelje hack and slash igar ::
Samo kratko pitanje prenego napravim glupost neku jel ona free ili samo demo moze da se igra ili kako ili sta . Bio sam na sajtu ali cini mi se -= free demo.
Pa naravno da je na njihovom sajtu free demo Ja sam ovaj moj full nasao mininovi,posto uglavnom skidam sa torrenta,al imas ga na megauploadu oko 450 mg
WoW je keva svih tih nazovi (MMO)RPG igrica, na ovom forumu na prste moze covek da nabroji ljude koji su igrali tu igricu vise od godinu dana (koliko ja znam) aktivno. Opsirnija od svih tih nazovi RPG-eva jedno 52 puta + zabavnija, ja sam igrao kod privatnika :), a philaemos je legalno igra(o) :), kome se igra (MMO)RPG pravac WoW (obavezno umereno igrati), kome se ne igra neka drnda neku pucacinu/strategiju :). Video sam ovaj Torchlight nije losa igrica, reklamira se i preko Steam-a :).
Ako vec ne znas dotu,kao ja (pro) Nemo da lupas,prvo dodirne tacke wow-a i torchlight-a su samo dve: obe igre su rpg(kakav takav) obe imaju veze sa blizzardom Drugo: tebi kad sam pokazao torchlight ,nije ti se svideo,i sta sad neko ipak voli igre tipa diabla (hack and slash rpg) Ti ocigledno ne i nemo vise da lupas i punis(spawnujes)postove 70% od tih 4200 su gluposti
I kakve sad veze ima wow,kad evo dva coveka govore o torchlightu
ko je ovde pomeno wow? POst se odnosi na Torchlight ne na WOW!!!
Videcu i to sad sam u fazonu rpg-a IGram ih ko debil Mada prvo moram da zavrsiim Tochlight,onda dragon age origin,drakesang pa eto mozda u januaru negde uzmem i to,za sada super izlgeda
Ajde sad na Garenu pa da vidis ko ne zna dotu :). Wow ima bolju grafiku, zabavnija, upoznajes nove ljude (jbg nisu svi iz Srbije :)), Wow je keva svih RPG-eva do sada izaslih :). To sto je Torchlight dzabe, a Wow 12 evra mesecno + 70 evra za igre to je druga stvar :). Igraj Prince of Persia ili Assasins Creed 1, sad ce 2 :).
Pozdrav!
:: Ako vec ne znas dotu,kao ja (pro :: Nemo da lupas,prvo dodirne tacke wow-a i torchlight-a su samo dve :: obe igre su rpg(kakav takav :: obe imaju veze sa blizzardo :: Drugo :: tebi kad sam pokazao torchlight ,nije ti se svideo,i sta sa :: neko ipak voli igre tipa diabla (hack and slash rpg :: Ti ocigledno ne i nemo vise da lupas i punis(spawnujes)postov :: 70% od tih 4200 su glupost :: :: I kakve sad veze ima wow,kad evo dva coveka govore o torchlight :: :: ko je ovde pomeno wow :: POst se odnosi na Torchlight ne na WOW!! :: :: ::
Razliku izmedju mmorpg-a i Rpg-a a razlike su ogromne , ono sto ce RPG da ima mmorpg nikad nece i obrnuto, to sto se baziraju na istom (skoro) principu ne znaci da mogu da se porede.
WoW i Diablo nikako ne mogu da se porede, KOTHOR I i II je jedna od najboljih RPG igara kao i MAss Effect.
Dok se o Wow moze raspravljati na siroko i naveliko imas preko 1000 mmorpg igara od koji je 30% ftp (free to play) ima dosta novijih od wow koji su i lepsi po grafici i bolji po igrivosti pa se niko njima ne hvali ovde, ono jeste wow prvi mmorpg koji je uradio na onlajn sceni nesto korisno ali ako malo realnije pogledas mmorpg igre koje su izasle u 2008-2009 videces da ima dosta boljih igara, to stvo vas je uhvatio virus WOW-a i sto vas blizard muze kao krave to je druga stvar.
Meni je trebalo 3 meseca da okorelolog wow-ovca natera da skine i proba neki noviji mmorpg i prvi odgovor mu je bio igra je sranje kad sam ga natero da odigra 7 dana igru zaboravio je na wow i skupio je kintu za nov monitor.
Stvarno neki ljudi koji igraju wow se ponasaju kao ljudi koji imaju ficu ne treba mi bolje moj fica se kotrlja ucestvujem u saboracaju ima drugih vozaca oko mene i meni je super sto da kupujem nova kola kad i ova lepo idu, a zaboravlja da je fica mali, skucen, nema klimu , abs , svetla za maglu , servro volan itd.. mislim da ste me shvatili.
Eve online, LOTOR online , Runes of Magic ,Perfect world, itd.. ima puno naslova koji se mogu probati osim wow-a.
Sto se tice WoW-a. Jedna stvar koju nijedna igra na svetu nece imate jeste armija ljudi koji on-line igraju (milioni...)
Neko ko je proveo dosta vremena (da ne kazem godina) igrajuci WoW ne verujem da bi presao na nesto drugo, jer ni jedna igra nije toliko detaljno odradjena kao WoW, nema toliko ljudi koji igraju, podrsku GM-ova, on-line inventove, bla bla bla, da ne nabrajam.
Malo je glupo da toliko omalovazavas igru i ljude koju je igraju. WoW treba probati, ako ga nisi probao, jbg, nemoj da ga pljujes.
Blizzard naplacuje usluge, da, a da li ti znas koliko servera njima treba da rade 24/7h...? Da li ti znas da svaka instanca u koju udjes ima svoj zasebni server...? Pri tome, serveri rade 99.999% stabilno. Ko ce da to sve kupi, i odrzava za dzabe...? Niko.
Kvalitet igranja WoW-a ne moze da se dobije besplatno.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
za nesto sto placam 70e + 12 e treba da je savrseno.....wow mi ima krsh grafiku i bez obzira na moj obzir.)....bez obzira sto je online igra, ima krsh grafiku i ja to ne mogu da igram....+ nema te igre koja ce me drzati mesec dana da je igram, ko god to igra dan noc i godina koliko traje wow taj nije bas normalan.
Torchlight je bas cool igra...bzv grafa...ali dz je,interesantna..igrao sam je malko kao razbribrigu.
Wow je klasicni MMORPG za klince i ljude koji nemaju zivot... Poredis babe i zabe...
...a wow je daleeeeeeeko od najboljeg rpg-a...
Torchlight je akcioni single player RPG... __________________ Scourge of PCBerza
:: WoW je keva svih tih nazovi (MMO)RPG igrica, na ovom forumu na prste moze covek da nabroji ljude koji su igrali tu igricu vise od godinu dana (koliko ja znam) aktivno. Opsirnija od svih tih nazovi RPG-eva jedno 52 puta + zabavnija, ja sam igrao kod privatnika :), a philaemos je legalno igra(o) :), kome se igra (MMO)RPG pravac WoW (obavezno umereno igrati), kome se ne igra neka drnda neku pucacinu/strategiju :). Video sam ovaj Torchlight nije losa igrica, reklamira se i preko Steam-a :) :: :: Pozdrav!
Za mene je Crysis neoptimizovana i glupa igra, koja mi je dosadila posle 1h igranja. Nekome je ona ekstra. Sinoc sam skinuo i igrao malo Torchlight, i ok je igra, svidja mi se, jer sam presao Diablo I i II, a ova je igra 99% Diablo, samo sa lepsom grafikom i par ispravljenih stvarcica koje su me nervirale kod Diabla (das psu da ode do grada i proda iteme, tu sam se odusevio. u gradu imas 2 sanduka za iteme, one bodove za talente mozes da ponistis,...)
Ali Torchlight ima nekoliko stvari iskopiranih iz WoW-a, tog koji ga Daum i ostali pljuju, ne znate koje su stvari u pitanju jer niste igrali WoW, gile neka proba pa ce videti i sam, jer je igrao WoW...
Meni licno grafika u WoW-u ne smeta, jer mi je totalno retardirano da igru igram iskljucivo zbog sarenisa i listica drveta koji se njisu na povetarcu (to ima Crysis, pa je opet bezveze igra), bitniji je game play, atmosfera, koliko ce te igra drzati da igras,... Opet kazem, ljudi koji nisu ni igrali igru, ili su ``videli kod drugara``, pisu komentare...
Ali ok, svako ima prava na svoje misljenje... WoW igraju milioni, mislim da je to dovoljan dokaz jedne dobro osmisljene i odlicno realizovane igre.
Svako ko je igrao npr Battle Ground u WoW-u sa gomilom on line player-a zna kako ti NE BI RADILO da je grafika kao npr u Crysis-u... tako da opet kazem, ljudi koji nemaju pojma i nisu igrali... komnetarisu...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ako si ti ukljucio 2 puta WoW onda mozes tako i da pricas, ja kada sam krenuo da igram WoW, lvlujem se ja, smorim se ko plovak, onda lepo se povezem sa momcima udjes u neki srpski guild pricate o svemu i svacemu svaki dan, svi se znate vodite zajedno raidove zajebavate se, pomazes ljudima, i to uz odlicnu grafiku. Taj koji kaze da je u Wowu losa grafika 100% je prso. A to sto igrica ne sme da bude zahtevna philaemos je 100% u pravu, udjes ti u Dalaran i tamo 1000 ljudi, da je engine tipa Crysis ne bi ti ni 5970 pomogla. WoW je trenutno najbolji MMORPG koji postoji Aion se sad pojavio, SC2 se ne izbacuje zbog Wow-a jer ce im uzeti mnogo igraca. Zato prvo izlazi ekspanzija za WoW pa onda SC2. Blizzard po mom misljenju pravi najbolje Multiplayer igre. Torchlight jeste zanimljiva, ali daleko je od toga da moze da parira WoW-u koji igra preko 10 miliona ljudi. Au Battle Groundu u WoW-u se ne zna ko koga lomi, pa kada bi ti tu bio fps 25 sigurno bi izgubio, zato ta igrica mora da se igra na 60 fps. @Ognjeni mene nijedna igra nije drzala toliko dugo da je igram kao WoW, tipa mesec dana samo igras jednu istu igru i nikako da ti dosadi. Torchlight niej dzabe kosta on nekih 12 evra preko Steam-a, trenutno Multiplayer igre koje mogu da pariraju WoW-u su Warcraft III The Frozen Throne (u njemu glavna Dota), CS 1.6, Modern Warfare 2 i Call of Duty 4. Trenutno glavni konkurent WoW-u je Dota, ali kada izadje Starcraft 2, dota ce se mnogo slabije igrati, jer sam Starcraft 2 nije pogodan za izradu tako kompleksnog scenarija, ko je odgledao trailere i igrao Starcraft shvatice.
Pozdrav!
:: Wow je klasicni MMORPG za klince i ljude koji nemaju zivot... Poredis babe i zabe.. :: :: ...a wow je daleeeeeeeko od najboljeg rpg-a.. :: :: Torchlight je akcioni single player RPG.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: WoW je keva svih tih nazovi (MMO)RPG igrica, na ovom forumu na prste moze covek da nabroji ljude koji su igrali tu igricu vise od godinu dana (koliko ja znam) aktivno. Opsirnija od svih tih nazovi RPG-eva jedno 52 puta + zabavnija, ja sam igrao kod privatnika :), a philaemos je legalno igra(o) :), kome se igra (MMO)RPG pravac WoW (obavezno umereno igrati), kome se ne igra neka drnda neku pucacinu/strategiju :). Video sam ovaj Torchlight nije losa igrica, reklamira se i preko Steam-a :) :: :: :: :: Pozdrav!
decko govori o rpg-u ala diablo a vi deco tu raspizdili po WoW-u koji je taj isti blizzard radio....DECO MOJA MASSIVELY MULTIPLAYER ONLINE RPG nije NIKAKO ISTO KAO RPG idijoti mali...ko je igrao 2 godine jednu igricu znaci da je tup, posto wow ima cilj da se rade questovi , i isto tako wow da nije imao updateova koliko ja imam na dupetu dlaka, da vidim ko bi jos normalan to igrao toliko dugo...a slazem se da za wow treba dezintegrisati socijalni zivot bilo koje vrste... dakle, evo uzecu kao primer borderlands, klon rpg i fps zanra...i sad zato sto ima malo dnk rpg-a treba da bulaznim o tome kako ako nikad nisi upalio borderlands nisi igrao nijednu igru? AKO NISI NIKADA SLUSAO METAL I IDES NA NARODNJAKE I SPLAVOVE, NEMAS POJMA STA JE ZIKA....eeeeee nemam vise komentara....sta bre radite na ovom forumu, aj mrs na wow...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.