mislim po ovome igra bi trebala....bi trebala biti stvarno vrh,koliko vidim da je DX11:(..samo da je ne ubogalje ko H.A.W.X,mislim sto se igrivosto tice
pogledajte pod work jos se nista nezna, zna se da je igru zapoceo THQ ali se raspao pa su ovi preuzeli, nadam se da ovo necemo cekati kao sto cekamo novi Duke Nukem.
Vec vidim H.A.W.X part 2, u HAWX-u su Cinematici odradjeni najgore od svih igrica koje sam igrao, a grafika je nista narocito, isti su bili screenovi i za Flashpoint 2 pa je igrica ispala sranje. Ja bih zeleo da ovo bude dobro, samo nekoliko na ovaj nacin gore pomenutih igara je ovako reklamirano pa su ispale prosecne igre.
Slazem se sa giletom. Ovakav nivo realisticnosti i detalja pri samom igranju bi seckao i na HD 5870. Cisto sumnjam da ce tako izgledati tokom igranja (ako je uopste naprave).
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ionako nemam vremena da igram igre, a ova mi se bas svidja i nasao bih vremena makar malo da se ``vozikam po kvartu``, a ti sada pricas da mozda nece izaci...
Ne ubijaj mi nadu...
PS: Uzeo BIOSTAR TPower I45, sada jos samo da dodjem kuci za vikend, i ide na BENCH da vidimo koliko ce FSB-a izvuci iz mog Q6600, a za sledecu LN2 sesiju ce doci i jedan E8600 na nju, pa cemo malo pokusati po rekordima...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: Slazem se sa giletom :: Ovakav nivo realisticnosti i detalja pri samom igranju bi seckao i na HD 5870 :: Cisto sumnjam da ce tako izgledati tokom igranja (ako je uopste naprave) :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: PS: Uzeo BIOSTAR TPower I45, sada jos samo da dodjem kuci za vikend, i ide na BENCH da vidimo koliko ce FSB-a izvuci iz mog Q6600, a za sledecu LN2 sesiju ce doci i jedan E8600 na nju, pa cemo malo pokusati po rekordima... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.