moze li iko da mi objasni instalaciju Left 4 dead 2 verzija skinute igre je razor 1911! kada je mauntujem iso fajl od oko 8 gb i pokrenem autoplay, krece simpack koji raspakuje folder razor 1911 i trazi mi da mu zadam put do nekih privremenih fajlova??
zatim sam pokusao rucno da instaliram pokretanjem steam-a ali trazi mi serial key tj product number koji nemam?
moze li iko ovo da objasni jer instalirao sam milijardu igara a na ovakvo sranje jos nisam naisao!!!
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
nisi procitao do kraja uputstvo, on ti u stvari trazi putanju do potpisa, trebas da ides na BROWSE i ucitas fajl sa diska, koji ima ekstenziju .sid, to te posle pita jos jednom i instaliras do kraja. Nadam se da imas vistu ili 7-cu, jer je meni ubagovao pri ucitavanju na XP-u i nisam se ni trudio da popravljam glupavog Razoer-a..
Taj fajl se nalazi u root-u image fajla... __________________ Scourge of PCBerza
:: mislis da mu zadam path do mauntovanog virtuelnog diska od igre :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
ma ne, nisam mislio na to, pretpostavljam da znas kako se mount-uje disk, ima jedan image, jel tako, znaci u sadrzaju image imas dva fajla sa ekstenzijom .sid, kada te pita za putanju, das mu samo do tih fajlova sa image-a.
instalirao sam ceo razor folder od oko 6 gb i kad pokrenem exe fajl od igre, igra krene, prodje intro, krene loading i crash to desktop!
ja sam posle probao da instaliram posebno i steam iz igrice, manuelno i napravio sam steam account, ali mi trazi product number??nisam nikada instalirao nista preko steama, da li je to potrebno da bih igrao ovu igru?
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
eh..skini ponovo ako ti se djasvi , sve radi bez problema jedino se mape ucitavaju preko konzole. No nema nikakvih crash-eva hvala Bogu ...prica se inace da bi danas moglo izaci nesto za MW2, aj videcemo ..
imam instaliranu garenu i kad se ulogujem i startujem igru preko nje, da li se search radi u igri?mislim search soba za online igranje?jer meni radi serach non stop ali nista se ne desava??
sbrate ja sam retardiran ne razumem sta pricate...kad pokusam da mountujem odraz izadje mi samo fajl nije dostupan i sta god da uradim samo to izadje pls help?!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.