...mislim da je oko 4000 din, ...a za druga mesta, kao sto rece ovaj pre mene, koliko ti je brz net...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Ma taman posla ja sve legalno koristim kao i ostatak stanovnistva u ovoj nasoj nekorumpiranoj, pravednoj i evropski najlegalnijoj Srbiji..... Gde su net usluge dzabe u proredjenju sa onim siromasima sa Zapada, gde su kompjuterske komponente 30 puta jeftinije nego u Americi, gde se po firmama kod kojih se kupiju euro ne racuna vise od 100 dinara-magicni ziralni kurs, gde nema poreza na mob telefon, net, TV, .....vazduh. Gde su plate prosek oko 20000din, sto dodje klada se sracuna po onom magicnom kursu 200 evorpskih monetarnih jedinica. MA SVE LEGALNO DA LEGALNIJE NE MOZE DA BUDE.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.