Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Preporuka
STRANA 1 OD 1
athlon87 Preporuka 19.11.2009. 16:35 T22056

status: user
broj poruka: 1133
Koje igre mi preporucujete tipa Age of empires,starog starcraft-a. Znaci strategije tipa sakupljanja resursa i pravljenja vojske.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skar total war serial 19.11.2009. 16:36 #160094

broj poruka: 3992
meni najbolje strategije ikada napravljene....

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

mkukic ... 19.11.2009. 16:45 #160102

broj poruka: 2591
Nisam nikad igrao Total War serial a takodje sam voleo igre tog tipa koje je naveo atlon87 (kazem voleo jer sad vec jako retko igram igrice)... Kakav je ovaj najnoviji Empire Total War (2009)? Vidim da je ogroman ~ 12GB...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

imarkovic @athlon 19.11.2009. 16:50 #160108

broj poruka: 18996
meni je omiljena strategija Dungeons & Dragons Dragonshare.

skar Re: ... 19.11.2009. 17:09 #160118

broj poruka: 3992

porbaj medieval II,neces se razocarati

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: Nisam nikad igrao Total War serial a takodje sam voleo igre tog tipa koje je naveo atlon87 (kazem voleo jer sad vec jako retko igram igrice)... Kakav je ovaj najnoviji Empire Total War (2009)? Vidim da je ogroman ~ 12GB..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
athlon87 Re 19.11.2009. 17:10 #160119

Cini mi se da Total war nije bas tipa kao ovo sto sam naveo,ali probacu ga. Da li neko zna kad izlazi Starcraft 2?

mkukic Re: Re: ... 19.11.2009. 17:31 #160125

broj poruka: 2591
OK, hvala! Probacu ga!

@athlon87 Probaj Age of Mythoogy. Secam se da sam tu igru bas voleo a tog je tipa sto trazis...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: porbaj medieval II,neces se razocarat
:: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: Nisam nikad igrao Total War serial a takodje sam voleo igre tog tipa koje je naveo atlon87 (kazem voleo jer sad vec jako retko igram igrice)... Kakav je ovaj najnoviji Empire Total War (2009)? Vidim da je ogroman ~ 12GB..
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
:: ::
athlon87 re 19.11.2009. 17:37 #160128

Igrao sam Age of Mythoogy odlicna igra, igrao sam i sve nastavke Age of empires. Ali ne mogu da nadjem nesto slicno da je skorije izlaslo.

Ruff re 19.11.2009. 18:30 #160143

broj poruka: 829
Starije, al odlicne: red alert 2, red alert 2 Yuri`s Revenge, warcraft 3
malo svezije: generals
novije: fantasy wars, ancient wars: sparta, c&c3 tiberium wars + TW kanes wrath (sasvim solidna igra, po meni tako je trebao da izgleda pravi nastavak red alerta... naravno, bez vanzemaljaca :D ), red alert 3 (licno, ne dopada mi se, sve mi se cini da je EA uspela da izgubi taj smek koji je westwood davao igri)

to je sve sto mi trenutno pada na pamet, valjda ce te privuci nesto od toga...:)

starcraft 2 su najavili pre skoro 2 godine i barem tri puta ga odlagali, ko zna kad ce izaci... najvise me nervira sto ce napraviti cak 2 expanzije, to je vec malo previse. nadam se da ce ogromne kampanje uspeti to da opravdaju.

Nikolas
asus p5k, e4400, geil ultra 6gb, 9600gt oc
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda

Jebivetar Medival Total War 19.11.2009. 23:30 #160239

broj poruka: 2386
Danas sam bash drugu pozajmio keca. Zbog njega sam je i nabavio, igrao je tu igricu mesecima, iznova...Svidela mi se ali je nikada nisam probao igrati. Malo sam vishe rastrojen za tako neshto, zato mi COD6 lego ko kec na deset. Juri i pucaj...

ko nema u vuglu, ima u guglu

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs