Pa cekaj je li ti pokusavas da igras multyplayer???Ako pokusavas onda moras da imas nalog na steamu...i moras da budes ulogovan na steamu da bi uopste mogao da udjes u igru...Ako o ne uradis,ova greska ce ti se stalno pojavljivati...A inace neces se naigrati multy-a jer trenutno nema crack za njega...
Ma probao sam ja sinoc kao sto su govorili...Blenuo sam kao ovca u monitor 20 minuta...Ma nijednog igraca da nadje...Smorio sam se profesionalno...Odoh sad da rucam pa cu ostaviti da trazi igrace...Da ako sta nadje...
This is usually part when people start screaming
:: jos vek da se igra, samo treba dosta da se ceka dok nadje ostale... :: :: ::
...prblem je sto sve manje originala ima na starom 1.0.159 patchu, nego je velika vecina presla na 1.0.166 Razlika izmedju njih je samo sto su u 1.0.166 na steamu sredili da ime igraca sa razmakom ili nekim znakom vidi celo za razliku od ranije gde je `Pera Kojot` steam video kao `Pera` i nonstop izbacivao igraca koji se zove `Pera`, a nijedna od igara na datom hostu ne vidi tog igraca `Pera` nego `Pera Kojot` Glupa greska IW-a i Steama, ...ali smo barem igrali... Postoji crack za 1.0.166 ali ne pali vise ono sa imenom, ...a koliko vidim, Steam, tj IW, ce izbacivati ove patcheve sad cesce, ...tako da je jedino cemu mozemo da se nadamo, da neko napravi exe fajl koji ce moci da pokrene LAN/online igru bez Steama... sto je trenutno malo verovatno...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
...na zalost da nas su updatovali Steam, clienti koji nisu poslednja verzija ne mogu da caprkaju po steamu niti da se kace na servere, ...ovim su ubili svaku nadu za igranjem...
Jbg, pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.