1. skinuo sam torent od skidrowa 2. crack za SP i MP od razor1911 kopirati i napraviti overwrite starih! 3. treba instalirati steam i napraviti account 4. treba skinuti novi crack za mp, potrazite na isohuntu, zove se MW2MPCRACK. sifra za rar je `zens0red`. 5. sada taj crack kopirati i napraviti overwrite starih (mora ovim redoslijedom jer ce ostati jos fajlova od razor1911 cracka!) 6. ulogirati se na steam i staviti nickname neki koji ima razmak (SPACE) u sebi inace cete biti kikovani nakon minute igre!! (view>settings>friends>nickname) 7. pokrenuti mulitplayer i igrati
Meni je trebalo vise vremena da instaliram patcheve, Qtracker, skinem listu servera za COD MW1 nego da skinem multiplayer crack, instaliram steam i napravim acc za COD MW2
Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
Zavisi koji mod izaberes ako izaberes fast tdm ima odma da se konektujes, zavisi na koji te host baci, i koliki ti je ping.
E da jos jedno upozorenje ne koristite ako imate neku igru kupljenu na steamu taj nalog gde su vam igre registrovane jer pstoji mogucnost da vam se taj nalog banuje, znaci napravite novi nalog samo za cod6.
...igram vec par dana sve ovo, i moram reci, s obzirom da su je napljuvali da je igra neverovatno zarazna u MP-u, ...mada smeta to sto nema stalnog hosta, nego se menja, ...ali ispade da ni to nije problem, ...pa cak su resili i problem sa pingom, ne mozes da se nakacis na necji hosting, ako nemas ispod 100ms, ali postoji drugi problem, ...kada host odustane od igre, hostovanje se mora prebaciti na drugog coveka, koji ima dovoljno dobru konekciju, da ne bi drugi imali problema, ...i tu krecu problemi, jer ako se ne nadje novi host, od postojecih igraca, za nekih 10s, izbacuje te iz igre...
Ja cu dodati jos samo nesto, nije vazno koju verziju igre imate, Rip, full ISO (razor, skidrow) bitno je da imate u imenu razmake, i nemojte mnogo sareniti imena, sa bojama i sve ce raditi ok... a za one koje mrzi da leveluju, ima na http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty_6.shtml da se skine lvl70 easy patch xD
...e da, ...sve ovo u sustini radi kao dedi server, jer kad se zavrsi mapa, vracate se u Lobby, i ceka se jedno minut za pocetak sledece mape... tako da ako se nadje dobra grupica, stvarno radi extra...
Evo vam i moje kratko video uputstvo, mada rapidshare link radi samo za premium usere, ali mislim da ste se vec snasli sa exe fajlovima... http://www.youtube.com/watch?v=vPcrUhm3IFQ
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
...mislim da je updatovana igra sa 1.0.159 na 1.0 .166, tako da se ceka novi fix xD
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
...ljudi, nisam trenutno kuci, ali mislim da postoji mogucnost da se igra, niko do sad nije probao onaj private mathc ispod join game, koliko sam shvatio, a i citao, taj private mach je za LAN, ali je potrebna konekcija za steam, tako da ako imamo umrezene racunare preko hamachija ili nekok drugog vpn lan programa, trebalo bi da se vidimo u toj private match i da mozemo da igramo!?!
Ja cu porbati kad dodjem kuci, ako neko uspe pre, nek javi...
...necete verovati, ali upravo sam odigrao 4 partije a da me nije izbacilo iz igre, ...sta sam uradio, jednostavno nisam updateovao igru, nego sam usao u Find Game -> Team Deathmach i on je caprkao i trazio jedno 10min, i posle nekih 10min pjavila su se 2 usera, malo kasnije, koji minut, namnozise se i nas 8 je igralo bez problema...
Treba se samo dogovoriti sa drustvom, i cekati, ...mozda je malo glupo, ali radi xD
U pravu ste, samo se mnogo ceka za igru, ja sam se smorio brzo, mada je odlicno zamisljeno, mogli bismo mi igrati, ima opcija invite, samo se nabacimo na prijatelje na Steam-u, neko ko ima dobar net host i to je to .
Pa da, mogli bi ko ima dobar net. Gile kako ti je nick?
:: U pravu ste, samo se mnogo ceka za igru, ja sam se smorio brzo, mada je odlicno zamisljeno, mogli bismo mi igrati, ima opcija invite, samo se nabacimo na prijatelje na Steam-u, neko ko ima dobar net host i to je to :: :: Pozdrav!
jer mora da se uplati steam ili moze i bez njega preko neta?
:: U pravu ste, samo se mnogo ceka za igru, ja sam se smorio brzo, mada je odlicno zamisljeno, mogli bismo mi igrati, ima opcija invite, samo se nabacimo na prijatelje na Steam-u, neko ko ima dobar net host i to je to :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.