Ljudi pomagajte , imam jedan vrlo `simpatican ` problem sa igricama na mom kompu Imao sam stari komp na kome bukvalno u poslednje vreme nije htela da radi ni jedna igrica Zbog toga sam pre sedam dana kupio novu masinu da sada ne nabrajam celu konfiguraciju graficka g-force 9600 1gb 4gb rama 500 gb hdd , intel core 2 duo 2.93 I sa igricama isti problem udjem malo igram i ili komp izadje iz igrice , ili se restartuje , ili izadje i izbaci eror dont send itd itd .... Najveci problem je sto sve te igrice rade kod mojih drugara bez problema , sa istog diska instalirane cak i na slabijim kompovima :( Molio bi ako neko moze da mi pomogne , kaze u cemu je problem i kako bi to mogao da resim !?
E pa za pad napona generalno u stanu ne znam ??!! Ne znam ni kako to da proverim , a da je to u pitanju , kako bi mogao resiti problem ??!! Inace napajanje je u kompu dobro 500w ciftec
Pazi komp je nov-novcijat 7 dana nema kako je kupljen , sistem je xp ,ploca je asus p5q a najcudnije je sto se to desavalo i kod starog kompa , i sad i kod novog isto sve isto ! Mozda je stvarno problem u struji , pokusacu da promenim produzni da vidim da li ce funkcionisati
Promeni kabl sa kojim prikljucujes napajanje u struju.Moguce je da on pravi problem.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Pazi komp je nov-novcijat 7 dana nema kako je kupljen , sistem je xp ,ploca je asus p5 :: a najcudnije je sto se to desavalo i kod starog kompa , i sad i kod novog isto sve isto :: Mozda je stvarno problem u struji , pokusacu da promenim produzni da vidim da li ce funkcionisati :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.