Evo,danas sam je i ja instalirao,takodje sam skinuo Vitality 1.01v patch,i lek takodje koji se dobija uz patch,radi perfektno.Gde si ubacio taj lek?
Inace,igra je fantasticna!Blista koliko je dobra.Call of Duty-Modern Warfare 2,Batman-Arkham Asylum i Dragon Age-Origins su definitivno najbolje igre godine.
Ma da, mora neko sranje kod mene. Ma skinuo sam ja i patch i krek i ubacio gde treba, zar sumnjas u te osnovne stvari? (bin_ship folder) Ma lepo cu da sacuvam save-ove i reinstaliram istu i gotovo. A u pm.
Batmana svi hvale, moram probati. Takodje i za Torchlight sam cuo da je fin, ali nemam vremena za sve to. MW2 je isti ko i prvi deo, samo je fino sto se prica nastavlja, ali mi se ne svidja. Long story short, `dunno where to shoot, dunno where to look mega giga ultra enemy spawn on every god damn corner` < kratak opis igre... ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.