Ljudi,imam problem sa kreiranjem dva profila u pomenutoj igri,posto sin igra,a ja ne mogu da ne odigram svaki naslov COD-a,ne mogu da kreiram svoj profil,odnosno kada idem na New game,ponudi mi da prenimi predhodni save.Ako znate neku caku,javite.Pozz
I ja sam imao takav problem i mislim da zato bas nema resenje osim da ti ili tvoj sin prvi zavrsi pa onda sledeci da igra...Tako smo ja i brat morali da radimo...Dok za multy to nije problem...Naprave se preko steam-a dva naloga i onda kad oce jedan da igra uloguje se na svoj nalog i igra...
This is usually part when people start screaming
:: :: Ljudi,imam problem sa kreiranjem dva profila u pomenutoj igri,posto sin igra,a ja ne mogu da ne odigram svaki naslov COD-a,ne mogu da kreiram svoj profil,odnosno kada idem na New game,ponudi mi da prenimi predhodni save.Ako znate neku caku,javite.Pozz
Nisam jos igrao igru,ali mozda bi mogao da savegame od sina kopiras,pa ga premestis u neki drugi folder(bekepujes).Onda igrajte svak sa svojim save-om ubacujuci ga u folder u documentu-u,ili gde se vec nalazi savegame
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Ljudi,imam problem sa kreiranjem dva profila u pomenutoj igri,posto sin igra,a ja ne mogu da ne odigram svaki naslov COD-a,ne mogu da kreiram svoj profil,odnosno kada idem na New game,ponudi mi da prenimi predhodni save.Ako znate neku caku,javite.Pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.