instalirao sam COD6 i kad pokrenem igru,trazi da steam bude pokrenut pre nego sto pokrenem igru...Skinuo sam steam,ali on trazi da napravim account,sa validnom email adresom i sl....Da li to moram da uradim,da napravim account preko neta,a ne zelim da igram cod 6 preko neta...
od cracka,onaj prvi mora, a ima nova verzija koja ne traži steam oko 4MB, ako ti treba napiši mail pa ći ti poslati. Ako imaš original onda moraš da imaš steam nalog
:: :: od cracka,onaj prvi mora, a ima nova verzija koja ne traži steam oko 4MB, ako ti treba napiši mail pa ći ti poslati. Ako imaš original onda moraš da imaš steam nalog :: ::
Ako te ne mrzi pusti i meni,da se nebih zamarao sa trazenjem,kada mi za dva sata stigne igra.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: od cracka,onaj prvi mora, a ima nova verzija koja ne traži steam oko 4MB, ako ti treba napiši mail pa ći ti poslati. Ako imaš original onda moraš da imaš steam nalog :: ::
:: Ako te ne mrzi pusti i meni,da se nebih zamarao sa trazenjem,kada mi za dva sata stigne igra :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: od cracka,onaj prvi mora, a ima nova verzija koja ne traži steam oko 4MB, ako ti treba napiši mail pa ći ti poslati. Ako imaš original onda moraš da imaš steam nalog :: :: :: ::
Sto se ne javi ti na fiksni kad sam te zvao, a ni na mob
:: Probaj sa ovim patchom koji je izbacio Razor (no steam patch).Ja ga licno nisam probao posto imam skidrow verziju ali mozda pomogne onima koji imaju Razor :: http://rapidshare.com/files/307065601/no_steam_patch.ra :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.