Mislim da ova problematika zasluzuje posebnu temu. Bilo kakve informacije o VPN (Garena/hamachi/Tunngle), LAN ili bilo kom drugom nacinu pokretanja multiplayer-a. Naravno ilegalno i molim sve one koji su kupili original da se puno ne uzbudjuju i da ne napadaju. Hvala!
Ne boj se Sax...Niko ovde ne kupuje originalne igre,tako da te niko nece napadati...Piratery rules here...
This is usually part when people start screaming
:: Mislim da ova problematika zasluzuje posebnu temu. Bilo kakve informacije o VPN (Garena/hamachi/Tunngle), LAN ili bilo kom drugom nacinu pokretanja multiplayer-a. Naravno ilegalno i molim sve one koji su kupili original da se puno ne uzbudjuju i da ne napadaju. Hvala ::
Otkud ti to da niko ne kupuje originale??? I naravno da nece niko nikoga napadati zbog toga,zasto bi? Sto se tice MW2 za sada nema nacina da se pokrene i pitanje da li ce i moci uopste... Videcemo jos. ______________________________________________
da provale nesto, vidis da kaze I promise to release coop for monday and MP for later of next week.... Tako da treba cekati, za sada ne moze preko Garene. Problem je Steam ! Mada i L4D radi na tom principu pa je provaljeno...
Ako ne provale nista, igracu CoD5 jos uvek multi pa kad 6 pojeftini uzeti original i igrati :)
Nisam dosad vidio da je iko ovde rekao da je uzeo original igru...Ovde toga bukvalno nema...Na benchmarku sam vidio da dosta likova uzima originalne igre preko neta...
:: Otkud ti to da niko ne kupuje originale??? I naravno da nece niko nikoga napadati zbog toga,zasto bi? :: Sto se tice MW2 za sada nema nacina da se pokrene i pitanje da li ce i moci uopste... Videcemo jos :: _____________________________________________ :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: ::
Pomenuo sam original jer me nerviraju likovi koji odmah pocnu da filozofiraju kako igra zasluzuje da se kupi, kako ovo kako ono (iskustvo sa drugih foruma). Zaboravi te ovo i ne idite off topic. Nije to sad toliko bitno.
Mislim da nije samo pricano ovde o tome.Recimo licno meni nikada nije zao dati pare za neku igru koja mi se svidja. ______________________________________________
TeknoGods su sinoc objavili svoj prvi TeknoMW2_1.0 hack za COOP. Na warez-u mozete naci temu [RS+2]COD-Modern Warfare 2 TEKNOGODS MULTIPLAYER 100%WORKS . Tu sva uputsva i linkovi. Nisam jos probao da igram (cekam da se drustvo probudi) ali u Lobby ulazim bez problema. Javljam konacne rezultate... Kao sto je receno, glavni multiplayer je jos u izradi i trebalo bi u ponedeljak da bude objavljen.
...to je samo za SinglePlayer Coop, a i koliko vidim, moras imati onu Steam verziju, jer meni nece na Skidrow da radi uopste... heh, odprilike nece biti nista od ovog ako IW ne izbaci svoj patch...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Igrica je ista kao Modern Warfare 1, grafika je poboljsana u nekim sitnim detaljima i to je to, samo sto igricu prati dobra prica i multiplayer ce sigurno biti odlican :).
:: ...to je samo za SinglePlayer Coop, a i koliko vidim, moras imati onu Steam verziju, jer meni nece na Skidrow da radi uopste... heh, odprilike nece biti nista od ovog ako IW ne izbaci svoj patch.. :: :: Pozz..
Da, samo za COOP. Radi i sa SKIDROW verzijom ali ne sa njihovim crackom. Jednostavno stavi Razor 1911 crack i bice OK (ja sam tako uradio). Jedina mana je sto moras biti online na Steam-u.
:: ...to je samo za SinglePlayer Coop, a i koliko vidim, moras imati onu Steam verziju, jer meni nece na Skidrow da radi uopste... heh, odprilike nece biti nista od ovog ako IW ne izbaci svoj patch.. :: :: Pozz..
Da, samo za COOP. Radi i sa SKIDROW verzijom ali ne sa njihovim crackom. Jednostavno stavi Razor 1911 crack i bice OK (ja sam tako uradio). Jedina mana je sto moras biti online na Steam-u.
A jel moze neko da mi kaze, kako ubaciti serial key, posto Skidrow nije trazio prilikom instalacije, a gledao sam i u regitry, nema ni tamo?
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
:: :: ...to je samo za SinglePlayer Coop, a i koliko vidim, moras imati onu Steam verziju, jer meni nece na Skidrow da radi uopste... heh, odprilike nece biti nista od ovog ako IW ne izbaci svoj patch.. :: :: :: :: Pozz.. :: :: Da, samo za COOP. Radi i sa SKIDROW verzijom ali ne sa njihovim crackom. Jednostavno stavi Razor 1911 crack i bice OK (ja sam tako uradio). Jedina mana je sto moras biti online na Steam-u :: ::
:: A jel moze neko da mi kaze, kako ubaciti serial key, posto Skidrow nije trazio prilikom instalacije, a gledao sam i u regitry, nema ni tamo ::
Mislim da key moze da se ubaci samo prilikom instalacije. U MW1 moze se kasnije dodati/promjeniti u opcijama multiplayer-a ali posto jos nismo `otkljucali` multi ne znam da li ova opcija postoji u MW2. Zasto uopste hoces da ubacis key. Mozda hoces da kupis samo originalni key? Tacno je da SKIDROW verzija preskace upis serial-a i jedino resenje je da skines Razor 1911 izdanje pa probaj.
...ma postoji mogucnost da se iz RegEdit-a izvuce taj deo gde se upisuje Serial, cak mislim da je isti deo kao i u predhodnim delovima, pa samo menjas kljuc xD
U CoD4:MW je bio `codkey REG_SZ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX` U CoD5:WaW je bio isto `codkey REG_SZ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX` Ali ovde je samo menjano 5x5 znakova za razliku od predhodnih delova gde je bilo 5x4 znaka...
:: :: A jel moze neko da mi kaze, kako ubaciti serial key, posto Skidrow nije trazio prilikom instalacije, a gledao sam i u regitry, nema ni tamo :: :: :: :: Mislim da key moze da se ubaci samo prilikom instalacije. U MW1 moze se kasnije dodati/promjeniti u opcijama multiplayer-a ali posto jos nismo `otkljucali` multi ne znam da li ova opcija postoji u MW2. Zasto uopste hoces da ubacis key. Mozda hoces da kupis samo originalni key? Tacno je da SKIDROW verzija preskace upis serial-a i jedino resenje je da skines Razor 1911 izdanje pa probaj.
...ok, uspeo sam, ovako, prema ovome sto likovi iz TeknoGods.com rade, izgleda da ce igra moci da se igra preko Hamachija, preko neta, ...al iza sad, moramo biti connectovani na Steam, sto je malo bedak, ali sta je tu je...
Za sad su uspeli da urade crack za SP Coop mod, uskoro se ocekuje i za MP...
Kako se zakaciti, potrebno je imati instaliran Steam i biti ulogovan na njemu, takodje je potrebno imati Razor1911 crack za SP, i skinite sa http://www.teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=227 i raspakujte iz arhice oba fajla u ModernWarfare2 instalacioni folder...
Napravite precicu do TeknoGods_MW2SP.exe i to pokrecete kao server... Client, tj drugi igrac, mora isto imati kao i prvi (servre) takodje napravi precicu ali u precici, gde je ono targer, mora na kraju dodati - ip=XXX.XXX.XXX.XXX, gde je to IP servera, da bi mogao da se zakaci, e sad, kada onaj prvi napravi coop server, ovaj drugi pokrene coop i odmah pritisne F12 da bi se zakacio na server i igra moze da pocne... Ako slucajno ne mozete da se zakacite, verovatno ste iza routera ili slicno, pa je pozeljno da i server u svojoj precici doda isti IP D
Ja kupujem originale ( ne stalno i ne konstantno)!
:: :: Nisam dosad vidio da je iko ovde rekao da je uzeo original igru...Ovde toga bukvalno nema...Na benchmarku sam vidio da dosta likova uzima originalne igre preko neta.. :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: Otkud ti to da niko ne kupuje originale??? I naravno da nece niko nikoga napadati zbog toga,zasto bi? :: :: Sto se tice MW2 za sada nema nacina da se pokrene i pitanje da li ce i moci uopste... Videcemo jos :: :: _____________________________________________ :: :: :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: ::
Nemam nista protiv toga naravno...Nego sam samo govorio da ako i ima toga ovde,to je rijetkost...Razmisljao sam i ja da uzmem original MW2 ali sam odustao zbog multy-a kog su zasrali...
:: Ja kupujem originale ( ne stalno i ne konstantno) :: :: :: :: :: Nisam dosad vidio da je iko ovde rekao da je uzeo original igru...Ovde toga bukvalno nema...Na benchmarku sam vidio da dosta likova uzima originalne igre preko neta.. :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: Otkud ti to da niko ne kupuje originale??? I naravno da nece niko nikoga napadati zbog toga,zasto bi? :: :: :: Sto se tice MW2 za sada nema nacina da se pokrene i pitanje da li ce i moci uopste... Videcemo jos :: :: :: _____________________________________________ :: :: :: :: :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu. :: :: :: :: :: ::
Ponosno vam predstavljam multiplayer crack koji radi. Kao i The Bear i ja potvrdjujem potpunu funkcionalnost. Nema potrebe za Garenom/hamachijem. Potreban je Razor 1911 crack (za singleplayer i COOP koji ide preko TeknoGods), da ste online na Steam i naravno multiplayer crack. Na thepiratebay nacicete torrent Call Of Duty Modern Warfare 2 Multi-Player FIX (NOT CO-OP) REAL . Enjoy!!! :P
Ja evo vec sat vremena djuskam multi. Meni se svidja i zabava je na nivou. Ovo sto su ubacili da moze da se bira i otkljucava sta ce da bude reward za odredjeni kill streak je super fora. Doduse nervira me ping koji uopste nije nizak i lag se cesto oseti ..zavisi i gde se upadne i ko je host naravno. Ali ovako na random jedan od 3-4 da je dobar ..
Hvala za lek,ali nije bilo potrebe za onim upozorenjem na benchu i jos plus brisanjem poruke...Nisam toliko prekrsio neko pravilo...Ipak sam fino trazio...
:: Ja evo vec sat vremena djuskam multi. Meni se svidja i zabava je na nivou. :: Ovo sto su ubacili da moze da se bira i otkljucava sta ce da bude reward za odredjeni kill streak je super fora :: Doduse nervira me ping koji uopste nije nizak i lag se cesto oseti ..zavisi i gde se upadne i ko je host naravno. Ali ovako na random jedan od 3-4 da je dobar . :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.