Ljudi ja ovu igricu ne mogu da instaliram!Skinuo sam 5,6 verzija i ni jednu ne mogu da instaliram,probao sam i kao administrator i u xp modu,nece,krene instalacija,dodje do pola i izbaci gresku i nece dalje,ili se desava da odradi instalaciju i kad pokrenem igricu izbaci ovaj program nije pravilno instaliran....koristim windows 7 ultimate x86 verzija 6.1.76000 Build 7600. P.S. Instalirao sam NFS Carbon i NFS Undercover i rade savrseno(sve na maximum) Ako zna neko lek za ovaj moj problem M O L I M pomoc....Hvala
Koristim isti operativni sistem,istu verziju igre (ako se ne varam,skinuo si je sa partis.si) i radi bez problema.Doduse,pocela je kamera da me zeza pri kraju igre.
a ja drugi problem imam ! kad sam je instalirao i probao pocelo ono ucenje kao... ja esc ono nema exit! nema quit reko ma**** ti !i opalim mu ja alt+tab pa ga ubijem u task menageru posto nije hteo n alt f4. i sad svaki put kad udjem igrica mi je kako window nije max preko celog ekrana dole u taks baru nemoda restore!? svasta koja glupost
skinuo sam sa partis.si al isto ko sa ostalim verzijama,ne znam sto nece,dodje mi da dignem xp da probam,sad cu opet probati instal pa cu postaviti sliku greske
Nije to nikakav problem.Ides u Options-Graphics i opciju Windowed stavis na off.Posle toga restartujes igru i to je to.
The Way It`s Meant To Be Played
:: a ja drugi problem imam :: kad sam je instalirao i probao pocelo ono ucenje kao... ja esc ono nema exit! nema quit reko ma**** ti !i opalim mu ja alt+tab pa ga ubijem u task menageru posto nije hteo n alt f4. i sad svaki put kad udjem igrica mi je kako window nije max preko celog ekrana dole u taks baru nemoda restore!? svasta koja glupost :: :: ::
Udji na my documents.Izbrisi graphic config file.Udji u igru,podesi ponovo rezoluciju i detalje,iskljuci window mode!To je to!
Green Green Grass Of Home
:: a ja drugi problem imam :: kad sam je instalirao i probao pocelo ono ucenje kao... ja esc ono nema exit! nema quit reko ma**** ti !i opalim mu ja alt+tab pa ga ubijem u task menageru posto nije hteo n alt f4. i sad svaki put kad udjem igrica mi je kako window nije max preko celog ekrana dole u taks baru nemoda restore!? svasta koja glupost :: :: ::
sad sam opet instalirao,sve je lepo odradio bez problema,kopirao sam crack,pokrenem...a on meni http://i38.tinypic.com/1z48z8y.png jebi ga,neznam dal da probam da nadjem drugi crack????????
u folderu crack imas 4 fajla: rld.dll, rdl., exe fajl i ono cudo system information. ja kad sam pokusao da kopiram citav sadrzaj kreka nije hteo da pokrene igricu. onda sam ibacio onaj sytem information i kopirao samo prva tri fajla, naprasno je proradila:) sve to je bilo n XP SP3, ali ne bi trebala da je razlika u odnosu na w7. jbg 1 saitnica ali vidi mozda proradi
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.