Imam jedan mozda neresivi problem.Sad mi se pojavio.Vozio sam auto i samo je odjednom kamera pocela da se rotira oko automobila.Nema sanse da je zaustavim.Vrti se ko blesava. Jel ima leka za ovo?Sta da radim?
Jel pomaze prethodni load? Sad me podseti,i meni se kroz moj istorijat gamingovanja desavalo isto.Prisecam se scene iz Fear 2 kada se sve rotiralo oko mene hahaha. Ako ne pomaze nista drugo onda reinstal igre.Sacuvas save game iz my documents i posle samo vratis.
Sad radi ok,kad sam opet pokrenuo igru.Presao sam trku gde mi se kamera rotirala i nije bilo problema.Bojim se da ce opet da mi se desi isto kao malo pre,samo je pitanje kad.
Ne verujem da ce reinstal pomoci,verovatno je igra takva.Inace,instaliran je 1.1v patch. Jedino mi preostaje da je predjem sto ovako,pa ako me opet ebe kamera,ko je sisa.Onako sam pri kraju igre.
@SkyFire: Jel ti uopste ides na MSN?Zadnja poseta ti je bila pre 13 dana,22h i 13 min.Hahahahhaha.
desilo se i meni to skoro samo pritiskaj one brojeve sa strane pored strelica 8 4 6 2 ja sam to pritiskao i kamera se nije vise rotirala samo sam brojeve pritiskao i nista vise
:: Imam jedan mozda neresivi problem.Sad mi se pojavio.Vozio sam auto i samo je odjedno :: kamera pocela da se rotira oko automobila.Nema sanse da je zaustavim.Vrti se ko blesava :: Jel ima leka za ovo?Sta da radim :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Da ne otvaram novu temu,pitacu ovde. Zanima me da li uopste moze doticna igra da se igra u 2 igraca?Jedan na jednom,drugi na drugom dzojstiku?Ako moze,jel bi mogao neko da mi pojasni?
Uh da je samo to problem igra ima dosta bagova samo malo njih primete znas sta da uradis kad pocne tako da ti pici kamera oko vozila? npr. pocne da se okrece na desno i ti stisni numpad 6 pa 4 i pali gasi numlock i smiri se
Znam,rekao mi je user aco da to uradim.Na svu srecu,nisam imao prilike da to uradim,jer mi se kamera vrtela samo jednom.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Uh da je samo to problem igra ima dosta bagova samo malo njih primete znas sta da uradis kad pocne tako da ti pici kamera oko vozila? npr. pocne da se okrece na desno i ti stisni numpad 6 pa 4 i pali gasi numlock i smiri se
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.