Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Need for Speed:Shift-Veliki problem
STRANA 1 OD 1
Scyter Need for Speed:Shift-Veliki problem 11.11.2009. 18:54 T21801

status: user
broj poruka: 8138
Imam jedan mozda neresivi problem.Sad mi se pojavio.Vozio sam auto i samo je odjednom
kamera pocela da se rotira oko automobila.Nema sanse da je zaustavim.Vrti se ko blesava.
Jel ima leka za ovo?Sta da radim?

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Check Point ! 11.11.2009. 19:00 #157449

broj poruka: 18472
Jel pomaze prethodni load?
Sad me podseti,i meni se kroz moj istorijat gamingovanja desavalo isto.Prisecam se scene iz Fear 2 kada se sve rotiralo oko mene hahaha.
Ako ne pomaze nista drugo onda reinstal igre.Sacuvas save game iz my documents i posle samo vratis.

Green Green Grass Of Home

Scyter Re: 11.11.2009. 19:10 #157450

Sad radi ok,kad sam opet pokrenuo igru.Presao sam trku gde mi se kamera rotirala i nije bilo problema.Bojim se da ce opet da mi se desi isto kao malo pre,samo je pitanje kad.

Ne verujem da ce reinstal pomoci,verovatno je igra takva.Inace,instaliran je 1.1v patch.
Jedino mi preostaje da je predjem sto ovako,pa ako me opet ebe kamera,ko je sisa.Onako sam pri kraju igre.

@SkyFire:
Jel ti uopste ides na MSN?Zadnja poseta ti je bila pre 13 dana,22h i 13 min.Hahahahhaha.

SkyFire @eseses 11.11.2009. 19:36 #157458

Nisam isao na MSN.Ovih dana nesto malo testiram,dizao sam i sisteme pa zbog toga..

aco Re: Need for Speed:Shift-Veliki problem 11.11.2009. 19:38 #157459

broj poruka: 2788
desilo se i meni to skoro samo pritiskaj one brojeve sa strane pored strelica 8 4 6 2 ja sam to pritiskao i kamera se nije vise rotirala samo sam brojeve pritiskao i nista vise

:: Imam jedan mozda neresivi problem.Sad mi se pojavio.Vozio sam auto i samo je odjedno
:: kamera pocela da se rotira oko automobila.Nema sanse da je zaustavim.Vrti se ko blesava
:: Jel ima leka za ovo?Sta da radim
::
:: The Way It`s Meant To Be Played
ralebrale re 11.11.2009. 19:59 #157468

broj poruka: 678

Mene je,doduse na drugim igrama, tako zezalo zbog ubacenog dzojstika.Nezavisno od toga da li ga koristim ili ne...
Scyter Re: 18.11.2009. 19:47 #159802

Da ne otvaram novu temu,pitacu ovde.
Zanima me da li uopste moze doticna igra da se igra u 2 igraca?Jedan na jednom,drugi na drugom dzojstiku?Ako moze,jel bi mogao neko da mi pojasni?

GAMER4LIFE NFS Shift Problem 18.11.2009. 20:40 #159818

broj poruka: 839

Uh da je samo to problem igra ima dosta bagova samo malo njih primete znas sta da uradis kad pocne tako da ti pici kamera oko vozila? npr. pocne da se okrece na desno i ti stisni numpad 6 pa 4 i pali gasi numlock i smiri se
aco re 18.11.2009. 20:44 #159820

broj poruka: 2788
da ne otvaram novu temu...kako se igra ova igra preko neta?tj jer isto kao protiv racunara samo sto drugim automobilima upravlja neko drugi?

Scyter Re: NFS Shift Problem 18.11.2009. 20:45 #159821

Znam,rekao mi je user aco da to uradim.Na svu srecu,nisam imao prilike da to uradim,jer mi se kamera vrtela samo jednom.

:: Uh da je samo to problem igra ima dosta bagova samo malo njih primete znas sta da uradis kad pocne tako da ti pici kamera oko vozila? npr. pocne da se okrece na desno i ti stisni numpad 6 pa 4 i pali gasi numlock i smiri se
GAMER4LIFE Treba ti patch za NFS Shift 18.11.2009. 21:14 #159829

broj poruka: 839

Onda ides na online i vozis mozete samo vas dvoje da vozite a mogu i vise njih
SkyFire Re: Treba ti patch za NFS Shift 18.11.2009. 21:22 #159831

Gde ima patch i kako postoji mogucnost da se vozi u dvoje?Jel moze u dvoje sa istog kompa ili dvoje sa razlicitih kompova?

:: Onda ides na online i vozis mozete samo vas dvoje da vozite a mogu i vise njih
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs