Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Counter Strike
STRANA 1 OD 1
athlon87 Counter Strike 11.11.2009. 17:24 T21800

status: user
broj poruka: 1133
Imam problem,kad igram online tokom svake partije mi igra secne. znaci stane sve i tako nekih 10 sekundi i onda dalje sve ide normalno. Ping mi je dobar oko 25,alo seckanje se desi samo jednom tokom svake partije.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Counter Strike 11.11.2009. 19:16 #157452

broj poruka: 4641
Probaj neku drugu verziju.Ako nece,odvoji pisljivih 10 evrica i kupi original.

RESISTANCE IS FUTILE

:: Imam problem,kad igram online tokom svake partije mi igra secne. znaci stane sve i tako nekih 10 sekundi i onda dalje sve ide normalno. Ping mi je dobar oko 25,alo seckanje se desi samo jednom tokom svake partije
::
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
aco Re: Counter Strike 11.11.2009. 19:42 #157462

broj poruka: 2788
stavi ovu temu na neki forumima u vezi za kanter npr kgb-ov jer tamo se dosta ljudi razume u probleme oko cs-a..ja iskreno prvi put cujem da se to nekom desava bar se ljudima sa kojim ja igram cs i na nekim forumima nisam video takav problem

:: Imam problem,kad igram online tokom svake partije mi igra secne. znaci stane sve i tako nekih 10 sekundi i onda dalje sve ide normalno. Ping mi je dobar oko 25,alo seckanje se desi samo jednom tokom svake partije
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=791855
pajsgudgud meni se to recimo dešavalo 11.11.2009. 20:03 #157469

broj poruka: 3741
pošto mi av odradi update. Sve što je potrebno da uradiš jeste da restartuješ računar.
support normality

mkukic ... 11.11.2009. 22:42 #157532

broj poruka: 2591
Dogadja se i meni da tako `laguje` ali izadjem iz igre i restartujem komp i sve radi normalno...
Jel neko igra na Alfa ili Beta serveru ove noobot verzije KGB-a?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs