Замолио бих каквог доброчинитеља да проследи линак са игром Left 4 Dead 2 for PC (рипована и стабилна). Или овде или на milivoje8@gmail.com Вртим два дана по нету, нема још или само Демо...
Видех да је има на нету у `фулл` верзији за рачунар, само ја тамо не могу да приступим, `немам пара друже, а немам ни среће, судбина ме вара, неће ме, па неће`. Да ли ово пева Славуј из Мрчајеваца? Него, стварно, кад изиђе, ајде јавите се овде ви који бисте да је играте онлајн, да опичимо понекад. Ако има оних који је воле...
Ма, навијам и за Седмицу, мислим да је `боља` од Висте. Јуче сам покушао да је додам у потпис и сад покушавам али нешто неће да сними податке. Тако да, држите да пише: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА И СЕДМИЦА СУ ЗАКОН!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.