Ako moze neko da mi posalje na mail link odakle da skinem,posto sam skinuo 3 puta sa torrenta i ni jedan nisam mogao da instaliram,ako neko moze da pusti link odakle je skinuo i instalirao bez problema bio bih mu zahvalan,pozdrav!
:: Samo se registruj i opici po downloadu.Moras kasnije malo i da uploadujes,ali otom-potom,ima i za to leka :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Pa dobro i onako ima free torenta koliko hoces uglavnom sve sto mi treba je freeleech
Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
:: Ma jok,ne koristim ga,keve mi :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: A moze malo da radi i Ratio Master :: :: :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.