Please ljudi, moze li neko da mi iskopa link za ovu igricu??? Ima sto godina i ne mogu da je nadjem... Evo 2 sata sam google-ao.. Ako nije dozvoljeno ovde, moze na PM... Hitno!! Radim nocnu pa da imam sta da radim :))
To me podseti na DUNE sa amige 500.... davne devedesete.... prva Real-Time-Strategy ever. Ne mogu da se setim kako se zvala, mozda bese bas ta dune 2000 ?? Seca li se ko?
...a onda je dosao starcraft i uzeo mi 10 godina zivota.... (still playing...)
Imas iste te dve dune sa amige za pc, doduse treba ce ti dos emulator inace dune 2 je prva real time strategija od nje je sve pocelo a dune 1 je avantura..
:: :: :: :: To me podseti na DUNE sa amige 500.... davne devedesete.... prva Real-Time-Strategy ever. Ne mogu da se setim kako se zvala, mozda bese bas ta dune 2000 ?? Seca li se ko :: :: :: ...a onda je dosao starcraft i uzeo mi 10 godina zivota.... (still playing...)
I ja sam nasao za 3 sekunde, ali to sto se naslo iza naziva Dune 2000 je bilo `Emperor-Battle for Dune` .) Ali Bax mi je resio problem, kao i uvek.. Moracu da uplatim kod njega clanarinu.. :)))
Dune Dune II - Rebuild of Dinatsy Dune 2000 Frank Herberts Dune... ...
...
Verovali ili ne za njih ne treba nikakav emulator i sve sam odigrao na PC-u a prosle godine sam klincu ubacio DUNE II na XP i radi ko san i dan danas posto nisam hteo da je skidam. Potsetivsi se ovim postom osetih nostalgiju i ponovo skinuh zagubljeni Dune 2000, ali avaj na Win7 mi prijavljuje nekakvu nekompatibilnost. Verovatno je u pitanju DemonTools posto sam citao da se dosta ljudi zalilo na odredjene nekompatibilnosti oko mountovanja i koriscenja starijih IMAGE-a. Probacu da je narezem na RW pa direktno sa diska.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Imas iste te dve dune sa amige za pc, doduse treba ce ti dos emulator inace dune 2 je prva real time strategija od nje je sve pocelo a dune 1 je avantura. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: To me podseti na DUNE sa amige 500.... davne devedesete.... prva Real-Time-Strategy ever. Ne mogu da se setim kako se zvala, mozda bese bas ta dune 2000 ?? Seca li se ko :: :: :: :: :: :: ...a onda je dosao starcraft i uzeo mi 10 godina zivota.... (still playing...)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.