Iskreno mislim da se neko za*ebava pa postavlja xbox verziju bez oznake, jer nigde nisam video ni release info... Nema toga jos par dana, ali vrlo rado cu da budem razuveren ako neko skine igru i razuveri me... __________________ Scourge of PCBerza
Matori to je ruska verzija, aj ko sazna kad bude izasla English Version + Crack da javi ovde, torrent ili megaupload bi mi najvise odgovaralo, hvala unapred
Tiću samo....smeje mi se komp....sleće prvo PSU, pa ćemo onda lagano, možda dve 5850....šalim se....za jedno mesec dana...biće spakovan ko zmaj.
:: Idem sad da pricam po carsiji da mocni Bax ima X300 SE karticu na Nehalem platformi.Ima da bukne bruka samo tako hahahahaha :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: trenutno mi je u mašini X300 SE....samo tiću :: :: :: :: :: ::
Ma kod tebe me nebi cudilo ni da sleti azdaja i da taj komp pocne da levitira kako si poceo da ga budzis :)
Green Green Grass Of Home
:: :: Tiću samo....smeje mi se komp....sleće prvo PSU, pa ćemo onda lagano, možda dve 5850....šalim se....za jedno mesec dana...biće spakovan ko zmaj :: :: :: Idem sad da pricam po carsiji da mocni Bax ima X300 SE karticu na Nehalem platformi.Ima da bukne bruka samo tako hahahahaha :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: trenutno mi je u mašini X300 SE....samo tiću :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.