imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo?
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
...udari na svaki exe fajl u pb folderu u Program Files compatibility mod sa XP`om, i disable visual themes, i naravno Run As Administrator, ...takodje i na CoD5WaWmp.exe
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Uh koliko sam samo i ja imao problema na 7 32 bit sa CoD4 i 5...Na 5 nisam mogao nikako da igram,svaki sekund me izbacivalo,izludio sam na cisto...Dok kod CoD 4 u pocetku me je stalno kikovalo,pa sam update-ovao phunkbuster i sad veoma rijetko me kikuje...A sto je najvise cudno uvijek ista greska mi se pojavljuje...i prije update pb i posle samo sto je ranije mnogo vise izbacivalo gresku...Cisto sumnjam da ce ti proraditi...Strpi se malo..Sad za 20 dana izlazi Modern Warfare 2 kojeg ne mogu docekati...
This is usually part when people start screaming
:: imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Kako bre Modern Warfare 2 izlazi za 20 dana?Zar ne treba da izadje 10. Novemra?
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Uh koliko sam samo i ja imao problema na 7 32 bit sa CoD4 i 5...Na 5 nisam mogao nikako da igram,svaki sekund me izbacivalo,izludio sam na cisto...Dok kod CoD 4 u pocetku me je stalno kikovalo,pa sam update-ovao phunkbuster i sad veoma rijetko me kikuje...A sto je najvise cudno uvijek ista greska mi se pojavljuje...i prije update pb i posle samo sto je ranije mnogo vise izbacivalo gresku...Cisto sumnjam da ce ti proraditi...Strpi se malo..Sad za 20 dana izlazi Modern Warfare 2 kojeg ne mogu docekati.. :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo :: :: :: :: :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
ukapirao sam da sam zaradio ban jer mi je serial key provaljen. Mogu da deinstaliram igru i instaliram je bez punkbuster i patchujem na 1.7 verziju i da onda igram bez pb preko garene ali izgubicu sve levele do kojih sam stigao:(
da li stvarno preko garene se igra bez punkbustera instaliranog??
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Ne znam, ja sam instalirao punkbuster jos tokom instalacije, ali garena ti ne proverava serial jel pravi ili nije tako da do sad nisam imao problema... __________________ Scourge of PCBerza
:: ukapirao sam da sam zaradio ban jer mi je serial key provaljen. Mogu da deinstaliram igru i instaliram je bez punkbuster i patchujem na 1.7 verziju i da onda igram bez pb preko garene ali izgubicu sve levele do kojih sam stigao: :: :: da li stvarno preko garene se igra bez punkbustera instaliranog? :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
To izlazi za konzole tada,a za PC su smradovi odlozili kao zbog piraterije...Za PC izlazi zvanicno 24 novembra...
:: Kako bre Modern Warfare 2 izlazi za 20 dana?Zar ne treba da izadje 10. Novemra :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Uh koliko sam samo i ja imao problema na 7 32 bit sa CoD4 i 5...Na 5 nisam mogao nikako da igram,svaki sekund me izbacivalo,izludio sam na cisto...Dok kod CoD 4 u pocetku me je stalno kikovalo,pa sam update-ovao phunkbuster i sad veoma rijetko me kikuje...A sto je najvise cudno uvijek ista greska mi se pojavljuje...i prije update pb i posle samo sto je ranije mnogo vise izbacivalo gresku...Cisto sumnjam da ce ti proraditi...Strpi se malo..Sad za 20 dana izlazi Modern Warfare 2 kojeg ne mogu docekati.. :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Re: Re: Re: Re: Windows 7 32 bit punkbuster problem!?
05.11.2009. 16:17
status: user broj poruka: 8138
Auu,m*** im j****,mogli su da odloze i za sledecu godinu.Odlozili su Assassins Creed 2,DIRT 2 jos nije izasao...pa sta cemo da igramo?!
:: To izlazi za konzole tada,a za PC su smradovi odlozili kao zbog piraterije...Za PC izlazi zvanicno 24 novembra.. :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: Kako bre Modern Warfare 2 izlazi za 20 dana?Zar ne treba da izadje 10. Novemra :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: Uh koliko sam samo i ja imao problema na 7 32 bit sa CoD4 i 5...Na 5 nisam mogao nikako da igram,svaki sekund me izbacivalo,izludio sam na cisto...Dok kod CoD 4 u pocetku me je stalno kikovalo,pa sam update-ovao phunkbuster i sad veoma rijetko me kikuje...A sto je najvise cudno uvijek ista greska mi se pojavljuje...i prije update pb i posle samo sto je ranije mnogo vise izbacivalo gresku...Cisto sumnjam da ce ti proraditi...Strpi se malo..Sad za 20 dana izlazi Modern Warfare 2 kojeg ne mogu docekati.. :: :: :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: :: :: imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Re: Re: Re: Re: Re: Windows 7 32 bit punkbuster problem!?
05.11.2009. 16:20
status: user broj poruka: 719
Cuti bolje da ga nisu odlozili...Sta bi covek onda igrao...Ovako se nekako krpim malo Football Manager 2010 i NBA 2K10...Makar dok ne izadje CoD:MW2...Ali dobro makar ce biti dobrih naslova pocetkom sledece godine,ako i to kojim cudom ne odloze...
:: Auu,m*** im j****,mogli su da odloze i za sledecu godinu.Odlozili su Assassins Creed 2,DIRT 2 jos nije izasao...pa sta cemo da igramo? :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: To izlazi za konzole tada,a za PC su smradovi odlozili kao zbog piraterije...Za PC izlazi zvanicno 24 novembra.. :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: Kako bre Modern Warfare 2 izlazi za 20 dana?Zar ne treba da izadje 10. Novemra :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uh koliko sam samo i ja imao problema na 7 32 bit sa CoD4 i 5...Na 5 nisam mogao nikako da igram,svaki sekund me izbacivalo,izludio sam na cisto...Dok kod CoD 4 u pocetku me je stalno kikovalo,pa sam update-ovao phunkbuster i sad veoma rijetko me kikuje...A sto je najvise cudno uvijek ista greska mi se pojavljuje...i prije update pb i posle samo sto je ranije mnogo vise izbacivalo gresku...Cisto sumnjam da ce ti proraditi...Strpi se malo..Sad za 20 dana izlazi Modern Warfare 2 kojeg ne mogu docekati.. :: :: :: :: :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: :: :: :: :: imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Re: Re: Re: Re: Re: Windows 7 32 bit punkbuster problem!?
05.11.2009. 16:24
status: user broj poruka: 2788
mogli bi jedan moravac da opletemo sta kazete na to?i onako imam 1 iz muzickog na kolu :P
:: Auu,m*** im j****,mogli su da odloze i za sledecu godinu.Odlozili su Assassins Creed 2,DIRT 2 jos nije izasao...pa sta cemo da igramo? :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: To izlazi za konzole tada,a za PC su smradovi odlozili kao zbog piraterije...Za PC izlazi zvanicno 24 novembra.. :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: Kako bre Modern Warfare 2 izlazi za 20 dana?Zar ne treba da izadje 10. Novemra :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uh koliko sam samo i ja imao problema na 7 32 bit sa CoD4 i 5...Na 5 nisam mogao nikako da igram,svaki sekund me izbacivalo,izludio sam na cisto...Dok kod CoD 4 u pocetku me je stalno kikovalo,pa sam update-ovao phunkbuster i sad veoma rijetko me kikuje...A sto je najvise cudno uvijek ista greska mi se pojavljuje...i prije update pb i posle samo sto je ranije mnogo vise izbacivalo gresku...Cisto sumnjam da ce ti proraditi...Strpi se malo..Sad za 20 dana izlazi Modern Warfare 2 kojeg ne mogu docekati.. :: :: :: :: :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: :: :: :: :: imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 7 32 bit punkbuster problem!?
05.11.2009. 16:32
status: user broj poruka: 8138
Trenutno sto imam instalirano na kompu je PES 2010,Football Manager 2010,Virtua Tennis 2009,NBA 2K10,Euro Truck Simulator i Resident Evil 5.Jedino prelazim RE 5,jer se ove ostale ne prelaze.Njih igram kad mi dodju ortaci,sem Euro Truck Simulatora i Football Managera 2010,njega igram kad mi je dosadno i kad nemama sta da radim,a Euro Truck Simulatora igram kad mi se igra :)
:: :: Cuti bolje da ga nisu odlozili...Sta bi covek onda igrao...Ovako se nekako krpim malo Football Manager 2010 i NBA 2K10...Makar dok ne izadje CoD:MW2...Ali dobro makar ce biti dobrih naslova pocetkom sledece godine,ako i to kojim cudom ne odloze.. :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: Auu,m*** im j****,mogli su da odloze i za sledecu godinu.Odlozili su Assassins Creed 2,DIRT 2 jos nije izasao...pa sta cemo da igramo? :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: To izlazi za konzole tada,a za PC su smradovi odlozili kao zbog piraterije...Za PC izlazi zvanicno 24 novembra.. :: :: :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: :: :: Kako bre Modern Warfare 2 izlazi za 20 dana?Zar ne treba da izadje 10. Novemra :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uh koliko sam samo i ja imao problema na 7 32 bit sa CoD4 i 5...Na 5 nisam mogao nikako da igram,svaki sekund me izbacivalo,izludio sam na cisto...Dok kod CoD 4 u pocetku me je stalno kikovalo,pa sam update-ovao phunkbuster i sad veoma rijetko me kikuje...A sto je najvise cudno uvijek ista greska mi se pojavljuje...i prije update pb i posle samo sto je ranije mnogo vise izbacivalo gresku...Cisto sumnjam da ce ti proraditi...Strpi se malo..Sad za 20 dana izlazi Modern Warfare 2 kojeg ne mogu docekati.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: This is usually part when people start screaming :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: imam instaliran windows 7 32 bit, build 7600 RTM. Igram online preko krekovanih servera Call of duty 4, ali me vecina servera izbacuje zbog punkbuster-a. Znam da windows 7 sistemi imaju problema sa kacenjem na servere zbog punkbustera. Pokusao sam da apdejtujem punkbuster manuelno i da ga pokrenem pre pokretanja igre u Windows vista compatibility modu( sto sam promenio u System 32 folderu). Nista od toga mi nije pomoglo , i dalje me kikuju serveri automatski zbog punkbustera. Da li postoji neko resenje za ovo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
To sam citao na bechmarku i svugde po netu...Ali eto izgleda da nije....sto znaci...SUPER...
@eseses-I ja isto igram Manager...Malo igram sa Zvezdom,i mogu ti reci da je dosta tezi nego prethodni dijelovi...Moras mnogo vise paznje da obratis na taktiku i to..A igram malo i NBA 2K10 Player mode...Od ostale boranije nista ne igram...
:: nije odlozen CoD MW2 za PC ! Za konzole je vec izasao a za PC 10. novembra. Za 5 dana :: http://twitter.com/fourzerotwo/status/494236578 :: :: Jedino sto su sje*ali multiplejer, nema Dedicated servera nego Matchmaking, i max. broj igraca ce biti 9 vs 9 : :: :: A za konzole je vec izasao pre par dana, na boxu ljudi vec igraju MW2 !
...igram ja, i kazem ti, samo sam uspeo da pokrenem sve a da me PB ne zeza sa Compatibility modom, i to na XP SP3, no visuatl themes i Run as Admin...
...jos nesto, probaj sa `pbsvc.exe` dal ce ti on sta reci... tj ako nesto nije uredu, on ce prijaviti i srediti (...eventualno)
BTW, ...igram i CoD MW i CoD WaW online...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
cak i kada deinstaliram punkbuster i pobrisem ga sa svih mesta iz racunara i kada vise uopste nemam taj servis na kompu, pokrenem cod4 preko garene, prijavljuje mi punkbuster guid ban 7e9f15a0
kako je to moguce?jedina varijanta mi je da zamenim serial key i znam da cu onda moci da udjem na sve servere dok ne provale opet serial.. ali ne zelim da instaliram ponovo igru ili da unosim sad drugi serial jer cu izgubiti sve levele!!!
ima li neko resenje?mogu li ikako da se sacuvaju leveli ako instaliram ponovo igricu?
tice serial key-a (ako ti je problem do njega) mozes da ga menjad u samoj igri. imas u multiplayer options opciju :) gde se menja. drugo, igrao sam preko x firea i ima nekoliko servera ( da li nomercy, sheepa ili koji vec trazi ih malo) gde ti ne treba ili cak moras da ugasis punk buster. sto se tice ovih levela, prosto izvuces svoj profil pa ga kasnije iskopiras u save game. to ako ces ponovo da instaliras igricu poz
malo sam prevideo tvoje pitanje. svejedno iz tvog odgovora sam naucio da ne moze profil sa jednod kljuca na srugi serijal. meni se samo jednom desailo da sam morao da menjam kljuc, i to u cod 5 , na pocetku igre, pa na to misam ni obracao paznju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.