divine divinuty 2 jos nije izasao a kad izadje bice mnogo bolji nego prvi deo koji je hard bullsit, za ovaj sam bas citao i gledao trailere a ako bas oces
za sada posto ima retko koja od ovih novih igara da me zainteresuje, jer je u svima dobra grafuka a igrivist fucking shit Raisen je ne samo dobra iluzija gothic II nego te podseca na nju, pirana bytes koja je nekad saradjivala sa jowoodom je napravila igru i tama do gotike 4 da se zanimas ako je nisi probao high recomanded je da probas pozz
Izasla je igra.Potrudi se malo da nadjes.Ima vec par dana kako je ima u net prodavnicama!
Green Green Grass Of Home
:: :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: :: divine divinuty 2 jos nije izasao a kad izadje bice mnogo bolji nego prvi deo koji je hard bullsit, za ovaj sam bas citao i gledao trailere a ako bas oce :: :
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.