vrh je igra, znaci svim RPG ljubiteljima preporucujem. Kontrolni sistem je savrsen, razvoj lika jednostavan i zanmljiv, prica i dijalozi tu i tamo, ali dobri su, ima dosta fantazijskih klisea, al to je uobicajeno. Grafika je lepa, mislim nije bas nesto vrhunska ali je meni licno odlicna, optimizovana je dobro takodje. Jedna od najboljih igara ove godine, bar po ovome sto sam dosad odigrao.
Pa da li je moguce da si ti nesposoban da nadjes sam? Pa covece ima gde god hoces. warez-bb.org katz.cd gde god odes naci ces. sa warez-a ja skidam preko megaupload-a full brzinom. koristim JDownloader. Linkove iz principa necu da ti posaljem. Snadji se malo. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
igram ovu igru vec dva dana ali po meni je mnogo bolji Oblivion, jer je realniji i lepse su komande tj gamepplay je mnogo bolji u Oblivionu. Kad izadje elder scrolls V, ima da pojede ovu igru...
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.