Mogu reci da igra nije losa evo igram vec para sati i svaka pohvala. Nego da li se i vama desavalo da vas izbaci ponekad skinuo sam *rack fix ali opet ponekad izbaci.Pozdrav
FPS na 30 ez obzira na masinu, meni na PII 955 i 9800GTX+ retko kad pada na manje od 30 jednom je bilo u nekom zestokom rusenju 25 il tako nesto. Igra je prosek, vec vidjeno, imas Lightsaber i moci i ides i ubijas glupe protivnike, i na kraju te ceka boss, koji je malo pametniji kao. Izvlaci je malo sto je Star Wars ime i sve sto uz to ide.
Kad sam na pocetku video kako je glupavo odradjen Vader (pogotovo njegov plast) skenjao sam se, pa onda nestajanje drveca iz cista mira i tako slicne stvari....
Oni koji su portovali sa konzola su odradili dosta los posao al to je sad vec normalna pojava.
vristao sam kao malo dete kad sam video da je izasao......onda dok sam skidao pogledao sam zvanicni trejler cisto onako...i dalje sam vristao kao malo dete :) ali vec mi je par sitnica pokvarilo i smanjilo dozivljaj...vec sam podsvedno znao..ovo ne mirise dobro...
sledeci korak...`kupljena` igra...instalirana....config screen i podesavanje igre, grafike....jedino odabir rezolucije...vec sam tad znao, tupavi port ,ni to nisu mogli da odrade kako treba...
elem....prosecna grafika, nadrealno zahtevna za ono sto nudi...ima 9 x lepsih igara manje zahtevnijih.....
fali atmosfera...generalno nije losa igra ali je totalni prosek....takav potencijal je imala a nisu iskoristili ni 2 %.....
Sve sto je trebalo ovoj igri da bude savrsena jeste Batmen engine i fizika.......onakvi kombo potezi i grafika + ova tematika...savrseno....
a ovako..totalni smor..ne mozes ni da napravis neki cestit kombo a ne da povezes kombo izmedju 2 ili vise neprijatelja....ono u Betmenu je bilo savrseno SAVRSENO.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.