:: Igra se pojavila u `pradavnicama`,pa ko voli.. :: :: :: INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz :: 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 :: ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 :: ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit :: WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II :: Windows 7 Ultimate
Tako vam je to kada je igra Sith Edition. Zajebaše i GTA IV. Ali, pošto nije bilo nekih čestiith igara u poslednje vreme, i mi Džedaji ćemo probati. Možda se nauči nešto novo, kako bi se prašile sitske guzice na lakši način.
ili sta.... * Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2. Windows 7 * CPU Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2) * Memory: 2 GB RAM * Hard Disk Space: 23.8 GB + 1 GB Swap File * Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card * Video Card: 3D Hardware Accelerator Card Required – 100% DirectX 9.0c compatible 256 MB Video Memory with Shader 3.0 support * Video Card (ATI): Radeon HD 2900 * Video Card (Nvidia): Geforce 880 OVo je minimum ,ako neki,tako sam video na nekim sajtovima,e mislim stvarno???? JOs i nema xp sp2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.