Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
test drive unlimited
STRANA 1 OD 1
valiant test drive unlimited 27.10.2009. 16:59 T21329

status: user
broj poruka: 545
Gde mogu da pronadjem modove za ovu igru!?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Pogledaj ovde 27.10.2009. 17:01 #152688

broj poruka: 6502
http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=51

ili ovde

http://www.tduaddons.com/

Ima tu jos sajtova al koristi google ako hoces da ih nadjes.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
valiant re 27.10.2009. 17:23 #152690

http://www.tduaddons.com/ ovde sam pronasao sve,hvala!
valiant re 27.10.2009. 17:23 #152691

http://www.tduaddons.com/ ovde sam pronasao sve,hvala!
pufi re 27.10.2009. 17:58 #152704

broj poruka: 2196

Od modova imas samo 11 automobila,a imas da skines na MININOVI odatle sam ja skinuo

http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.png

Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR
ASUS MAXIMUS II FORMULA
4GB HyperX
1TB
ATI 4890 SAPPHIRE VaporX
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
SAMSUNG 226BW DVI

MaliAbner Goru igru nikad nisam igrao... 27.10.2009. 22:52 #152822

broj poruka: 7769
U stvari lazem najgora je bila Jucied...
Bes bre voznju u kojoj auto nece da skrene, moras da zaustavis na raskrsnici izadjes napolje i rucno okrenes auto (moguce samo ako si Hulk), zanosenje i ulazak u ostru krivinu pod rucnom je nemoguca misija...

Jedino sto mi se dopalo su staze i velicina mape, citavo ostrvo, sve ostalo je bljak dosadno kakva bre crna voznja bez icega zanimljivog.

Zadrzala se na racunaro samo zato sto sam je zaboravio posle dan dva i nisam uradio uninstal kao sa Jucied koji se zadrzao citavih 27 minuta.

Tomato Republic Of Serbia !!!

pufi Re: Goru igru nikad nisam igrao... 28.10.2009. 09:28 #152861

Lupetas gluposti,tako ti je kad igras na tastauri,igraj na volanu pa vidi kakav je uzitak,prava realna igra.gde to jos ima da ti sa 200KMh skreens levo ili desno,ima samo u NFS-u,inace test drivre ima i extra grafiku i dobar engine m,a sve extra!!!

ASUS MAXIMUS II FORMULA
4GB HyperX
1TB
ATI 4890 SAPPHIRE VaporX
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
SAMSUNG 226BW DVI

:: U stvari lazem najgora je bila Jucied..
:: Bes bre voznju u kojoj auto nece da skrene, moras da zaustavis na raskrsnici izadjes napolje i rucno okrenes auto (moguce samo ako si Hulk), zanosenje i ulazak u ostru krivinu pod rucnom je nemoguca misija..
::
:: Jedino sto mi se dopalo su staze i velicina mape, citavo ostrvo, sve ostalo je bljak dosadno kakva bre crna voznja bez icega zanimljivog
:: Zadrzala se na racunaro samo zato sto sam je zaboravio posle dan dva i nisam uradio uninstal kao sa Jucied koji se zadrzao citavih 27 minuta
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
MaliAbner Pufta = siva eminencija IT-a 28.10.2009. 11:18 #152878

Pufi ne kaki ako ti niko to nije trazio.

GAMER4LIFE TDU 28.10.2009. 13:59 #152908

broj poruka: 839
Ako je Test Drive Unlimited Realna igra onda sam ja Rockefeller, upravljanje `SRANJE` grafika takodje! Ja sam inache ljubitelj trka-simulacija a TDU je daleko od toga! igrao sam ga i sa Volanom Logitech G25, nema logike ono upravljanje kocenje ubrzanje nista! obicna arkada!

http://www.youtube.com/watch?v=VocONS9Y2a4
MaestroBG slazem se 28.10.2009. 14:03 #152909

broj poruka: 354
igrao sam mnogo voznji, test drive unlimited jeste tesko sranje!

mnogo je realniji Live for speed sto se tice ponasanja automobila i prave simulacije!

a sto se tice grafike po meni je GRID i SHIFT do sada najbolje!

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

GAMER4LIFE Live For Speed S2 Z Rulez! 28.10.2009. 14:14 #152911

:: igrao sam mnogo voznji, test drive unlimited jeste tesko sranje
:: mnogo je realniji Live for speed sto se tice ponasanja automobila i prave simulacije
:: a sto se tice grafike po meni je GRID i SHIFT do sada najbolje
:: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

Slazem se ! LFS je naj, simulacija, a naj grafika u Shiftu i GRIDu
TheBear Meni a i mnogima 28.10.2009. 14:29 #152914

je TDU jedna od boljih voznji, ogromno prostranstvo vise od 1000 milja puteva, i ne znam sta ti Gamer pricas za grafiku kad se igra pojavila 2007 grafika je bila vrh, starija je igra od GRIDa i Shifta tek mnogo starija, poredi je sa voznjama s pocetka 2007 i kraja 2006 sto se tice grafike... A i sad na maksimum izgleda lepo. Pa dalje dosta zanimljivih vrsta trka, neverovatan izbor automobila oko 125 modela !!! (NFS nije ni prici, ovde ima Ferrari, Maserati, Jaguar, Koenigsegg, Saleen... Pa Old Timer-i + motori), odlican pogled iz kabine, voznja je mnogo realnija nego u NFS na primer, manje vise se slazem sa Pufijem po pitanju ove igre.
Svidja mi se vise od GRID-a i NFS-a jer ima raznovrsnih misija a ne samo par staza koje smore.... Ima cak i Pack koji dodaje 40 i nesto novih auta !

Ako hocete simulaciju igrajte GTR serijal,koji mene smara nevidjeno, znaci sve jedna te ista staza, mnogo dosadno dzaba sto je simulacija, ja pre svega gledam da je igra zabavna, za simulaciju cu sesti i voziti pravi auto.

GAMER4LIFE ...... 28.10.2009. 14:44 #152918

Ja sam presao TDU jos dok ti nisi znao sta je to! i nikako ne mogu reci da je realno ni 1% za to vreme grafika je bila ok! A ovi sto prave GTR iz Sim Bin-a su radili na NFS Shiftu i ni jedna od tih igara nije simulacija! Live For Speed je skroz realan! sve ostalo je shit! Vidim da ti gledas da igra izgleda ukrasno i da imas prostranstvo da ides gde oces, najbolje bi bilo kad bi napravili neku igru da je simulacija i da mozes da picis gde god pozelis samo mnogi to nebi znali da voze onda , zato i prave glupe arkade!
TheBear Veruj mi znao sam 28.10.2009. 14:51 #152921

ja sta je to cim se pojavilo na netu u to vreme, isto kao i sto sada skinem svaku igru. I ja sam nabrojao prednosti igre, ti samo kazes da je sranje, nisi naveo ni jednu manu sem da nije realna, sta god ti to znacilo, sigurno je mnogo realnija od svih NFS igara pre nje, ne poredim je sa Shift-om, novija je igra. I sta si zapeo za simulaciju, ja nisam ni rekao da je ovo simulacija.
A i opet kazem igra je ipak napravljena da pruzi neku zabavu, meni je TDU zabavan i to mi je dovoljno + ostalo sto sam nabrojao.
Ako cemo tako Live for Speed ima bas smesnu grafiku matora igra sta ces, meni nije zabavno da vozim iste staze iznova i iznova...

GAMER4LIFE !!! 28.10.2009. 15:03 #152922

Live For Speed Je Simulacija! TDU je Arkada isto kao i NFS, a ja ne volim voznje koje ne da nisu realne nego ono je strasno sto kaze MaliAbner ides 250kmh i zakocis za 10 metara ili sa 150 uleces u lakat krivinu i fazon upali se zeleno i ti sa Lamborghini ili Ferrari jedve prestignes neki bezveze auto u saobracaju treba ti pola sata da ga preteknes, ma uzas! nasminkano samo i nista vise
MaliAbner Meni je i dalje najbolja zabava CMR2.0... 28.10.2009. 15:28 #152926

Ali samo Italy i France...
Asfalt i kidaj ga recimo 206icom mada su Lancer i Subaru daleko bolji za voznju...

Ej bre to je igra ocu da se igram opustim sivu masu tj popravim/pokvarim raspolozenje.

Isto tako i PES, pazi kad uopste ne gledam fudbal na TV-u (sem ponekad Zvezdu ili reprezentaciju paradajz republike) ali PES znam da tucem vikendom i po 5-6 sati jos ako se i klinac ukljuci ih bre to traje.

TheBear Meni je Colin Dirt 28.10.2009. 15:31 #152929

bas super.To mi je jedna od boljih voznji.

pufi Re: Meni a i mnogima 28.10.2009. 15:32 #152930

Pametan covek!!!

ASUS MAXIMUS II FORMULA
4GB HyperX
1TB
ATI 4890 SAPPHIRE VaporX
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
SAMSUNG 226BW DVI

:: je TDU jedna od boljih voznji, ogromno prostranstvo vise od 1000 milja puteva, i ne znam sta ti Gamer pricas za grafiku kad se igra pojavila 2007 grafika je bila vrh, starija je igra od GRIDa i Shifta tek mnogo starija, poredi je sa voznjama s pocetka 2007 i kraja 2006 sto se tice grafike... A i sad na maksimum izgleda lepo. Pa dalje dosta zanimljivih vrsta trka, neverovatan izbor automobila oko 125 modela !!! (NFS nije ni prici, ovde ima Ferrari, Maserati, Jaguar, Koenigsegg, Saleen... Pa Old Timer-i + motori), odlican pogled iz kabine, voznja je mnogo realnija nego u NFS na primer, manje vise se slazem sa Pufijem po pitanju ove igre
:: Svidja mi se vise od GRID-a i NFS-a jer ima raznovrsnih misija a ne samo par staza koje smore.... Ima cak i Pack koji dodaje 40 i nesto novih auta
:: Ako hocete simulaciju igrajte GTR serijal,koji mene smara nevidjeno, znaci sve jedna te ista staza, mnogo dosadno dzaba sto je simulacija, ja pre svega gledam da je igra zabavna, za simulaciju cu sesti i voziti pravi auto
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs