evo cisto da postavim posto kolko sam primetio ovde nema toliko price o emuliranju konzola. Sve u svemu izasao je novi Dolphin emulator za Nintendo gamecub i Nintendo Wii
Pa eto ako je neko zainteresovan cisto da znate da ce trebati malo jaci komp za ovo
ZA igre na gamecubu (covek je imao oko 50-60fps) na: amd athlon x2 5000 8600gt 256 2gb ram Za igre za Wii (inace na emulatoru radi 70 igara)na ovoj konfi fps je bio od 10-20,znaci uzas ,al ipak vlasnici (4850,4870,9800gt,gtx 260 i naravno jacis procesora nece imati problema)
Neke od igara za Wii koje rade dobro su:Super Mario Galaxy,Metroid Prime 3 Coruption,Sonic Unleashed,Star Wars Force Unleashed,The Legend of Zelda:Twilight Princess itd.....
...ajd da dodam ja malo, evo vam PS2 emulator trenutna beta verzija je rev1888 i mogu vam reci da je mnogo stabilna, jedina stvar koja vam treba jeste BIOS od PS2`ke, no, ako bude ko imao problem da ga nedje, nek mi postuje ovde, ja cu uplodoati, ...samo nemojte da pominjete to na njihovom forumu, jer se dobije instant ban na IP...
Naravno, pozeljno je imati neki procesor sa dva jezgra na 2.8GHz+ jer sa tom brzinom vecina igara ide skoro u full brzinom, za sva podesavanja pogledajte na forumu, a predhodno vam savetujem da pogledate u njihovoj listi igara da li je igra uopste igriva
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Povucen tekstom koji je objavljen u zadnjem svetu kompjutera skinuo sam dolphin pre 15 dana a pre neki dan i ovu zadnju verziju 4460.Problem je u sledecem.Igrica Mario i Sonic na olimpijadi radi ekstra dok ne dodje do dela da treba da se igra djostikom.Imam Win 7 32 bit,ukljucen sony ps2 dzojstik ali nema sanse da ga programiram da bi igrica mogla uopste da se igra.Kad treba da krenem da igram dzojstikom igrica zablokira.Nijedan taster na dzojstiku ne moze da se programira radi mi samo analogni stick.Ako je neko ovaj problem resio bio bi mu zahvalan da to i objavi
...ne znam koji je taj proc, ako je stariji, imaces malo problema, ...ali mislim da je metal slug 2D, ako jeste, neces imati problema, samo proveri u compatibility listi da li je ingame, ili playable, ako je ingame, najverovatnije ces nailaziti na probleme, ako je na playable, onda je igra skroz igriva...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
:: 8600gt 256mb :: pentium dual core 2.66ghz :: 2gb ra :: :: POsto eto video sam metal slug anthology pa eto planiram da skin :: :: ::
Jel postoji neki program za simulaciju igrica sa ps3, jel stvarno ima more dobrih naslova, dok je ps2 vec polako penzionisan. ili je to samo misaona imenica
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.