Zasto je tako lose odradjen gameplay, prvenstveno mislim na kretanje i dobacivanje? Znaci trebam sekundu ranije da stisnem dugme da bi odreagovao sto sa pes 09 nije slucaj.Da li neko ima slican problem? Pozz
Nije lose uradjen,vec bas obrnuto.Mnogo je realnije sada.U proslom PES-u si mogao u sekundi da skrenes,dok je ovde drugacije.Mnogo je realnije,treba samo malo da se naviknes,onda ce da ti bude mnogo bolje.
Igra je bolja nego prosla ,jer je realnija sto puta,nije kao pre UZMES MESSIJA i niko mu ne moze nista,BRZ ,JAK,DOBRO SUTIRA IZ DALJINe(ove druge dve njegove osobine su cista suprotnost od onih u stvarnosi)!
Druga stvar koja je bolja,je svakako grafika ,ista zahtevnost a ipak ocigledno je bolje
Ipak ima i nekih sranja,pre svega sto su neki igraci nabudzeni do bola(pre sve ga DAVID VILLA-sto mi nije nimalo jasno)onda ZLATAN IBRAHIMOVIC,jos malo pa trci ko messi,TIM KOJI JA UZIMAM JE REPREZENTACIJA NEMACKE.E sad oni su najvise ojadjeni ,trce,sutiraju,skacu,na nivou ekipe iz njihove druge lige,strasno!
I jos jedna stavr,konacno u UNITEDU ima ZOKI TOSIC,koji je inace u stvarnosti po meni bolji i od onog mutavog NANJIja i od VALENCIE,e u igri je on spor ko puz ,i njegova najveca vrlina,SUT,lici na kotrljanje topovskog djuleta(ON je levak,ali i dobro puca desnom u stvarnosti,e sad uzmite na treningu manchester i idite sa njim po desnoj strani i sutnite ,pucace desnog nogom,i to ce biti nesto izmedju balona i kupusa)
SVe u svemu igra je bolja nego pre,samo ima nekih gluposti koje ce valjda ispraviti neki patch tipa JELEN SUPER LIGA ili CUSTOMIZER!
U prethodnom nije bilo sanse da se zavuce gol iz driblinga... U prethodnom sam golove postizao uglavnom iz kornera ili posle nabacivanja sa strane i kao CF sam imao daleko vise asistencija nego golova. Protivnici su bili blentavi... NOVI Gol iz kornera skoro da nisam dao... Sve sto sam dao je iz driblinga... Asistencije samo ako totalno stanes... U BL ne moze da se podesi da sredina pomaze do 85-90% terena ostanu na 70 i ti se posle tucaj da das gol sam medju sedam protivnickih igraca... Kad istrcis kontru i izletis pred golmana ulazi 1 od 4 (no vezba ce uciniti majstora)... Protivnici tako lako uzimaju loptu kad krenes u dribling kroz guzvu... Dodavanje u vise pravaca nego ranije...
Ma bre jednostavno daleko bolji nego prethodni...
Jedino me nervira to sto su imena igraca po klubovima neka shabanska...
Isti skoro kao prethodni, prva utakmica sa burazerom bila je 3:1 na 10 minuta, u 3-5 bila je 5:3 na poluvremenu, a nekada smo stizali i do 8 golova, a u 2008, bilo je sledece, korner, go, korner, go. Sa Zlatanom sam burazeru presao celu odbreanu, a decko igra odlicno PES tako da vi vidite :). A da dodam u 2008 PES-u bilo je golova i sa pola terena, 1 u 3 utakmice ali je bilo, tipa slobodnjak sa pola i go ? Sve u svemu bolje nego Fifa, ja ne shvatam sto se na WCG jos igra Fifa, jedino ako im ovi daju pare, izasao je vec patch 1.1 oko 900MB zauzima.
Znaci zatrazis pas i ne cekajuci da bot centrira iz kornera krenes ka lopti, ako ne krenes uvek se postave dva protivnicka igraca i preseku centarsut.
Ne ulazi bas svaka ali dve od pet je vise nego dosta.
Pitaje: kako resiti kasnjenje u reakciji komandi? Dakle ja na vreme kresnem klizeci ali komande malo kasne i u dosta slucajeva popijem karton.
Takodje me interesuje kako da se izvodi dropka (kratak lob) pojedinim golmanima ne moze da se da gol iz kontre izbijes sam pred njih ali nema teorije da im ga metnes ko da su oktopodi sa osam pipaka.
I mene takodje nervira to sporo dobacivanje zato sto veoma tesko moze da se dribla. Takodje mislim da je PES 2010 realnije odradjen od 2009 bas zbog toga, iako mi to smeta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.