Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
NFS:Shift-Problem
STRANA 1 OD 2  
Scyter NFS:Shift-Problem 27.10.2009. 09:47 T21321

status: user
broj poruka: 8138
Znaci,toliko tesku simulaciju voznje nisam u zivotu igrao.Poceo sam da igram drugi nivo i nema sanse nijednu trku da predjem,ma koliko god se trudio.Prosto,auto zanosi pri startu i skretanju,ne mogu uopste da ga obuzdam.Auto je Porshe Canyan S,nabudzen do maximuma.Igram na tastaturi.U opcijama za driving sam ukljucio samo stability control i anti-lock brakes.Igam na Normal.

Kakva je situacija kod Vas?

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pufi re 27.10.2009. 10:05 #152574

broj poruka: 2196

Igra je izuzetno teska,ja sam je presao na volanu i meni na volanu ide lepo,verovatno imas PORSCHE Caymn S,ja sam prvo poceo sa meganom i onda sam kupio Caymana,na hard nisam ni pokusavao da igram,igam na volanu na normal a probao sam na trastauri i nisam uspoeo da predjem ni jendu trku,stavi na easy i teraj,ja sam igru presao sa Lamborghinijem Murcielagom!!!

http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.png

Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR
ASUS MAXIMUS II FORMULA
4GB HyperX
1TB
ATI 4890 SAPPHIRE VaporX
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
SAMSUNG 226BW DVI

Scyter Re: re 27.10.2009. 10:22 #152577

Tako je,imam Porshe Cayman S,greska u pisanju.Znaci,na volanu je mnogo laskse?A,jesi li probao mozda na dzojstiku?Kakva je tamo situacija?

::
:: Igra je izuzetno teska,ja sam je presao na volanu i meni na volanu ide lepo,verovatno imas PORSCHE Caymn S,ja sam prvo poceo sa meganom i onda sam kupio Caymana,na hard nisam ni pokusavao da igram,igam na volanu na normal a probao sam na trastauri i nisam uspoeo da predjem ni jendu trku,stavi na easy i teraj,ja sam igru presao sa Lamborghinijem Murcielagom!!
:: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn
:: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI
:: ASUS MAXIMUS II FORMUL
:: 4GB Hyper
:: 1T
:: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor
:: CHIEFTEC 650
:: GIGABYTE Clear Cas
:: SAMSUNG 226BW DV
urosk To je to!!! 27.10.2009. 10:33 #152578

broj poruka: 462
Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!!!

Scyter Re: To je to!!! 27.10.2009. 10:38 #152580

Nisam verovao dok nisam iskusio.Znaci,nemoguce je preci trku na tastaturi.

:: Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!!
MaestroBG ja sam odigrao 27.10.2009. 10:51 #152586

broj poruka: 354
svaki nfs koji je ikada izasao a neke i po 7 8 puta presao.

shift je prvi nfs koji sam presao na joypad jer mi je odmah ponudio tu opciju pa sam hteo da probam kako ide na joypad:)

ladno sam presao sve trke...

Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb

vukdusan re 27.10.2009. 11:06 #152589

broj poruka: 800

Ja sam na tastaturi stigao do tier 4, i tu sam za sad stao, ali je moguce na tastaturi, samo trebas malo da izmenis osetljivost i deadzone komandi u options>gameplay, a i imas podesavanja za neka kola na netu posle kojih se mnogo bolje ponasaju. Inace skoro sve porsche u igri je nemoguce kontrolisati, i ja sam imao isti problem sa caymanom, ne brini se nego ga prodaj i uzmi M3 E92, najbolji je u tier 2.

Sebican, bahat i malouman,
po svetu pravi rusvaj grdan,
sotona tvrdi da je human,
i da je andeo milosrdan.

I nož iz leda ponovo vadim,
Nada je smenjena razocaranjem,
Po ko zna koji put to radim,
Bez trunke mržnje sa prezrenj

MaliAbner Ma gde bre ne moze na tecladu... 27.10.2009. 11:15 #152591

broj poruka: 7769
Teclado=tastatura...
treba se samo malo navici ka komande posto ovo nije totalna arkada ko prethodne franshize...
Bitno je smao da uzmes auto koje je 4wd jer je on daleko stabilniji u krivinama i tu stices ogromnu prednost nad protivnicima.
Guranje na stazi izbegavaj posto ce te uvek oduvati (jednostavno ne mozes da doziras zaletanje u protivnika) i zavrsices na travi sa desetak sekundi zaostatka (frustracija je ako se to desi u poslednjem krugu).
Ne prekidaj trku ako odmah ne izbijes na celo trke posto je sve tako podeseno da ti igra pruza sansu i u poslednjem krugu, mada je najlakse kad vodis trku posto ti niko ne smeta u biranju idealne putanje.
Ne trudi se da dobijes svaku trku pogotovu one gde su sponzori fabrike i gde kao svi vozite isto auto posto je to skoro nemoguce sem ako imas volan, najmanja greska i gubis nekoliko mesta.

Znaci samo Lambo Gallardo i to je sve sto ti treba... bar je meni bio dovoljan na srednjem nivou tezine, nisam sve trke ni odvozao a on mi izbaci imena onih koji su ucestvovali u pravljenju igre (78%).

Igra je kratka ali teska pa se razvuce na vise od normalnih 2-3 dana za prelazenje koliko je trebalo za NFS Carbon i Undercover.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Scyter Re: 27.10.2009. 11:40 #152598

Ok,hvala puno svima.Probacu malo da nastelujem podesavanja za gameplay,verovatno ce mi posle toga biti lakse.Inace,ovaj Porshe Cayman S je jako nestabilan.Jeste brz i sve to,ali ne mogu uopste da ga obuzdam.

aco Re: NFS:Shift-Problem 27.10.2009. 11:49 #152600

broj poruka: 2788
igra je teska obrnuo sam je na normal na tastaturi sva pomaganja pri voznji sam ugasio i ovih dana idem da pazarim neki volan da je predjem na hard...krenuo sam sam golf5 pa sam ga vozio dok se nije otvorio audi r8 i za drift kupio m3 e36 i onda je doso mocni bugati vejron(nznm kako se pise tacno)...igra je ludnica jeste teska ali je ovo najbolji nfs ikada napravljen...mozda bi mogla da udje u izbor godine?

:: Znaci,toliko tesku simulaciju voznje nisam u zivotu igrao.Poceo sam da igram drugi nivo i nema sanse nijednu trku da predjem,ma koliko god se trudio.Prosto,auto zanosi pri startu i skretanju,ne mogu uopste da ga obuzdam.Auto je Porshe Canyan S,nabudzen do maximuma.Igram na tastaturi.U opcijama za driving sam ukljucio samo stability control i anti-lock brakes.Igam na Normal
:: Kakva je situacija kod Vas
:: The Way It`s Meant To Be Played
TheBear Ako je to prvi onaj Porshe sto ima 27.10.2009. 12:39 #152609

broj poruka: 6502
on je sra*e, nemoj njega da vozis, ja sam opusteno presao Tier 2 vecinu trka sa Audi RS4 nabudzenim, na tastaturi uz pomoci, obavezno one strelice upali bez njih je dosta tesko.
Kasnije uzmi Porshe 911 GT2 razbija auto kad je nabudzen u Tier 3.
Najsmesnije mi je kad vozim nabuzen Audi TT bolje ubrzanje ima od tog Porshea...

Na Easy je prelako, preteknes ih na pocetku i cao... Moze na tastaturi da se igra bez problema samo se malo naviknes.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: Re: To je to!!! 27.10.2009. 14:35 #152634

broj poruka: 4518
Igra je teska..vec se pisalo, nije vise arkada nego skoro simulacija...na tastaturi je tesko ali ne i nemoguce....Imas problema zato sto imas kola sa RWD(zadnji pogon)..uzmi neka sa All wheel drive AWD ili FWD i mocices...i da, ukljuci asistencije...jedino sa yopedom ili volanom se moze igrati bez asistencija...

Ajd uzdravlje

:: Nisam verovao dok nisam iskusio.Znaci,nemoguce je preci trku na tastaturi
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!!
:: ::
GAMER4LIFE NFS Shift 27.10.2009. 15:14 #152643

broj poruka: 839

Shift je tebi simulacija? koja glupost! najobicnija arkada mislim za predhodne seriale NFS-a i jeste simulacija, ja sam ga presao na keyboard 2x i na hard sve pomoci ugasene , samo je Anti Lock Breaks `ON`

P.s. Murcielago dobro ubrzanje , sranje u krivinama bas zbog `AWD-a` Understeeruje,malo je bolji od FWD al u sustini sranje!

RWD RULEZ!

Porsche Carrera GT2 ili GT3Rs sabijaju! ili Z06 Vette!

Porsche Cayman ima odlicno upravljanje.

A moj omiljeni Porsche Carrera GT max izbalansiran auto pogotovu sa Nordschleife! rekord mi je 7:26! A nedaj boze da imam tj. da mi radi Volan G25 ili da uzmem G27 :-)
Ognjeni Re: NFS Shift 27.10.2009. 15:19 #152646

ovaj put cu da predjem preko ovoga, ali cujem li jos nesto loshe o lambu ima da ti se nacestitam nove godine ..... .)

Ajd uzdravlje

:: Shift je tebi simulacija? koja glupost! najobicnija arkada mislim za predhodne seriale NFS-a i jeste simulacija, ja sam ga presao na keyboard 2x i na hard sve pomoci ugasene , samo je Anti Lock Breaks `ON`
:: P.s. Murcielago dobro ubrzanje , sranje u krivinama bas zbog `AWD-a` Understeeruje,malo je bolji od FWD al u sustini sranje!
:: RWD RULEZ!
:: Porsche Carrera GT2 ili GT3Rs sabijaju! ili Z06 Vette!
:: Porsche Cayman ima odlicno upravljanje
:: A moj omiljeni Porsche Carrera GT max izbalansiran auto pogotovu sa Nordschleife! rekord mi je 7:26! A nedaj boze da imam tj. da mi radi Volan G25 ili da uzmem G27 :-)
SkyFire NFS jeste simulacija! 27.10.2009. 15:21 #152647

broj poruka: 18472
I EA je na to i isla jer je imala losu reputaciju sa prethodnim serijalima!
Ovaj put je pogodak!
Igra nije ni najmanje teska ako imas dobre reflexe i ako odrzavas koncentraciju.Igrao sam i na tastaturi i na gamepad-u sve jedno.Sasvim normalno za igranje.
Nissan Skyline GTR R35 sam vozio i sa njim sam sve zive pobede odneo.Inace i na zvanicnoj top listi za Nordschleife je do skoro bio prvi u realnom zivotu.

Green Green Grass Of Home

MaliAbner Re: Re: Re: To je to!!! 27.10.2009. 15:22 #152648

broj poruka: 7769
ma idi begaj stvar je u tome da ugasis pomoc zato sto onda mozes kasnije da kocis i normalno na tastaturi kocenje mora da bude desetak pritisaka inace ode u krasni nema ono pritisnes kocnicu i on se ukopa samo ispravi krivinu u gledaliste ili na pashu...
Znaci rucni ABS i otkidas, kako sam se nervirao dok to nisam uvezbao.
I naravno pun gas pri izlasku iz krivine takodje dovodi do proklizavanja i zanosenja po stazi dok se ne ustali tako da prvo nekoliko puta po gasu kako ne bi zanosio pri izlasku iz kriine.

RWD samo i iskljucivo za drift i nista vise.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Igra je teska..vec se pisalo, nije vise arkada nego skoro simulacija...na tastaturi je tesko ali ne i nemoguce....Imas problema zato sto imas kola sa RWD(zadnji pogon)..uzmi neka sa All wheel drive AWD ili FWD i mocices...i da, ukljuci asistencije...jedino sa yopedom ili volanom se moze igrati bez asistencija..
:: Ajd uzdravlje
:: :: Nisam verovao dok nisam iskusio.Znaci,nemoguce je preci trku na tastaturi
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!!
:: :: ::
Dachman Re: NFS jeste simulacija! 27.10.2009. 15:28 #152652

broj poruka: 630
Upravo tako.Na easy jeste da se moze reci da je vise arkada ali na normal pa na teze je u potpunosti simulacija na sta su i ciljali i najavljivali.I meni je jedan od najomiljenijih Nissan GT-R (ne SpecV ,vec obican)posto kada se nabudzi do kraja i kupi `Works` ubija kako je dobar,kida i Lamba i Carreru GT zajedno :).

Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.

:: I EA je na to i isla jer je imala losu reputaciju sa prethodnim serijalima
:: Ovaj put je pogodak
:: Igra nije ni najmanje teska ako imas dobre reflexe i ako odrzavas koncentraciju.Igrao sam i na tastaturi i na gamepad-u sve jedno.Sasvim normalno za igranje
:: Nissan Skyline GTR R35 sam vozio i sa njim sam sve zive pobede odneo.Inace i na zvanicnoj top listi za Nordschleife je do skoro bio prvi u realnom zivotu
:: Green Green Grass Of Home
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Japanci rules :) Malo off 27.10.2009. 15:53 #152657

Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a.
Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u!

Nürburgring lap times zvanicna lista :

Nissan GT-R 7:26.70 - trece mesto

Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mesto

Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali.
Carrera GT je na petom mestu.

Ognjeni Re: Japanci rules :) Malo off 27.10.2009. 16:03 #152659

Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga.

ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi.

Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista.

Ajd uzdravlje

:: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a
:: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u
:: Nürburgring lap times zvanicna lista
:: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest
:: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest
:: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali
:: Carrera GT je na petom mestu.
SkyFire Re: Re: Japanci rules :) Malo off 27.10.2009. 16:09 #152661

To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam.
Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama.

Lamborghini Murcielago LP640 7:40s

Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a!

P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip

:: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga
:: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi
:: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista
:: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a
:: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u
:: :: Nürburgring lap times zvanicna lista
:: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest
:: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest
:: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali
:: :: Carrera GT je na petom mestu.
:: :: Green Green Grass Of Home
Ognjeni Re: Re: Re: Japanci rules :) Malo off 27.10.2009. 16:16 #152665

Sto ulazis u frku kad si slabiji ?

6:44.3 Lamborghini Gallardo VLN SP8

Daleko isred drugoplasiranog ..a taj GTR je bio na 3-cem mestu citavih minut ipo..sad ga nema na vidiku,citaj malo svezije informacije.

Kad neko nesto pametno kaze recicu mu to..kad kaze nesto dugovito, nasmejacu se...a kad lupa gluposti isto tako..tako da to ne zavisi od mene nego od tebe i ostalih . Bar sam iskren sto se ne bi moglo reci za 99 % sveta.

p.s. nije `moj` Lamborghini Murcielago LP640...nego bilo koji Lambo,sa razlogom.

Ajd uzdravlje

:: To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam
:: Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama
:: Lamborghini Murcielago LP640 7:40s
:: Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a
:: P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip
:: :: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga
:: :: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi
:: :: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a
:: :: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u
:: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista
:: :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest
:: :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest
:: :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali
:: :: :: Carrera GT je na petom mestu.
:: :: :: Green Green Grass Of Home
SkyFire Re: Re: Re: Re: Japanci rules :) Malo off 27.10.2009. 16:23 #152668

Zanimljiva je ta tvoja tabela logicaru.Sto je najgore svakodnevno pratim plasmane.Inace cisto da znas ja govorim o stock automobilima a ne preradjenim verzijama i druga stvar pricao sam o Nürburgring stazi i tog Lamba nema apsolutno nigde!Imas brate i wikipediu pa pogledaj,fastestlaps itd..
Veruj mi da u polemiku nikad ne ulazim nepripremljen i bez osnove tj nekog znanja.
Znam dobro sta sam rekao i znam kako stvari stoje.GTR R35 je do skoro bio prvi na Nürburgring ,sada je Ferrari Enzo a druga je Chevrolet Corvette ZR1.Svi ostali su ispod a Lamborghini tek daleko ispod.
Google je mocna stvar.Treba samo malo odvojiti vremena i pogledati neke stvari.Nije los ni youtube kao sredstvo informacija realni covece

:: Sto ulazis u frku kad si slabiji
:: 6:44.3 Lamborghini Gallardo VLN SP
:: Daleko isred drugoplasiranog ..a taj GTR je bio na 3-cem mestu citavih minut ipo..sad ga nema na vidiku,citaj malo svezije informacije
:: Kad neko nesto pametno kaze recicu mu to..kad kaze nesto dugovito, nasmejacu se...a kad lupa gluposti isto tako..tako da to ne zavisi od mene nego od tebe i ostalih . Bar sam iskren sto se ne bi moglo reci za 99 % sveta
:: p.s. nije `moj` Lamborghini Murcielago LP640...nego bilo koji Lambo,sa razlogom
:: :: To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam
:: :: Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama
:: :: Lamborghini Murcielago LP640 7:40s
:: :: Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a
:: :: P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga
:: :: :: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi
:: :: :: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a
:: :: :: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u
:: :: :: ::
:: :: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista
:: :: :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest
:: :: :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest
:: :: :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali
:: :: :: :: Carrera GT je na petom mestu.
:: :: :: :: Green Green Grass Of Home
Ognjeni Re: Re: Re: Re: Re: Japanci rules :) Malo off 27.10.2009. 16:31 #152671

Ma ja....a ja ovo procitao na trafici.Totalno nije bitno da li je stock ili ne...al jbg izvlacis se....

whatever vatreni

Ajd uzdravlje

:: Zanimljiva je ta tvoja tabela logicaru.Sto je najgore svakodnevno pratim plasmane.Inace cisto da znas ja govorim o stock automobilima a ne preradjenim verzijama i druga stvar pricao sam o Nürburgring stazi i tog Lamba nema apsolutno nigde!Imas brate i wikipediu pa pogledaj,fastestlaps itd.
:: Veruj mi da u polemiku nikad ne ulazim nepripremljen i bez osnove tj nekog znanja
:: Znam dobro sta sam rekao i znam kako stvari stoje.GTR R35 je do skoro bio prvi na Nürburgring ,sada je Ferrari Enzo a druga je Chevrolet Corvette ZR1.Svi ostali su ispod a Lamborghini tek daleko ispod
:: Google je mocna stvar.Treba samo malo odvojiti vremena i pogledati neke stvari.Nije los ni youtube kao sredstvo informacija realni covece
:: :: Sto ulazis u frku kad si slabiji
:: :: 6:44.3 Lamborghini Gallardo VLN SP
:: :: Daleko isred drugoplasiranog ..a taj GTR je bio na 3-cem mestu citavih minut ipo..sad ga nema na vidiku,citaj malo svezije informacije
:: :: Kad neko nesto pametno kaze recicu mu to..kad kaze nesto dugovito, nasmejacu se...a kad lupa gluposti isto tako..tako da to ne zavisi od mene nego od tebe i ostalih . Bar sam iskren sto se ne bi moglo reci za 99 % sveta
:: :: p.s. nije `moj` Lamborghini Murcielago LP640...nego bilo koji Lambo,sa razlogom
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam
:: :: :: Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama
:: :: :: Lamborghini Murcielago LP640 7:40s
:: :: :: Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a
:: :: :: P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip
:: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga
:: :: :: :: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi
:: :: :: :: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista
:: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a
:: :: :: :: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista
:: :: :: :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest
:: :: :: :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest
:: :: :: :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali
:: :: :: :: :: Carrera GT je na petom mestu.
:: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home
SkyFire Evo dodao sam i Zondu..Odbio sam one bolide jer su nekad bili sve stock automobili! 27.10.2009. 16:37 #152672

Pagani Zonda F Clubsport 7:24.65 (IT) 167 ´05 650 / 1230 Marc Basseng
Ferrari Enzo 7:25.21 167 ´02 660 / 1365 Marc Basseng
Chevrolet Corvette ZR1 7:26.4 (FC) 166 ´08 647 / 1530 Jim Mero
Nissan GT-R 7:26.70 166 ´08 479 / 1740 Toshio Suzuki
Porsche Carrera GT 7:28.71 (IT) 165 ´03 612 / 1380 Walther Röhrl
Porsche 997 GT2 7:31 (FC) 164 ´07 530 / 1440 Walter Röhrl
Pagani Zonda F 7:33 164 ´05 602 / 1371 Sport Auto
Koenigsegg CCX 7:33.55 164 ´06 806 / 1456 Marc Basseng
Koenigsegg CCR 7:34 163 ´04 806 / 1418 Sport Auto
Nissan GT-R Spec-V 7:34.46 163 ´09 492 / 1680 Best Motoring
RUF RT12 7:35 163 ´05 650 / 1573 Sport Auto
Porsche 997 Turbo 7:38 162 ´06 480 / 1585 Porsche
Ferrari 430 Scuderia 7:39 162 ´07 510 / 1402 sportauto
Lamborghini Murcielago LP640 7:40 161 ´06 640 / 1805 AutoBild sportscars 01/07
McLaren Mercedes SLR 7:40 161 ´03 626 / 1768 Klaus Ludwig
Porsche 997 GT3 (facelift) 7:40 161 ´09 435 / 1376 Walter Rhorl
Mercedes SLS AMG 7:40 161 ´10 571 / 1620 Christoph
Porsche 997 GT3 7:42 161 ´06 415 / 1395 Walter Rƶhrl
Ford GT 7:42.0 161 ´04 550 / 1538 Octane Magazine 11/05
Radical SR3 7:42.00 161 ´02 205 / 495
Chevrolet Corvette Z06 7:42.9 160 ´05 513 / 1437.3 Jan Magnussen
Porsche 996 GT3 RS 7:43 160 ´03 381 / 1360 `Motor` magazine
Pagani Zonda C12 S 7:44 160 ´02 555 / 1250 Sport Auto
Audi R8 V10 5.2 FSI 7:44.0 160 ´09 525 / 1620 sportauto
Aston Martin V8 Vantage N24 7:45 159 ´06 415 / 1330
Mercedes CLK 63 Black Series 7:45 159 ´07 507 / 1745 berndt schneider
Porsche 996 GT2 7:46 159 ´00 460 / 1430 Sport Auto
Lamborghini Gallardo Superleggera 7:46 159 ´07 530 / 1520 Auto (Italy)
Jaguar XJ220 7:46.37 159 ´92 549 / 1555 John Nielsen
Ferrari 599 GTB Fiorano 7:47 159 ´06 620 / 1748 Sport Auto
Porsche 997 GT3 RS 7:48 158 ´06 415 / 1375 Sport Auto
Lamborghini Murcielago 7:50 158 ´02 580 / 1800 Sport Auto
BMW M3 CSL (E46) 7:50 158 ´03 360 / 1385 Sport Auto
Porsche 997 Carrera S (2008 facelift) 7:50 158 ´08 385 / 1425
Mercedes SL65 AMG Black Series 7:51 157 ´09 670 / 1870 Sport Auto 05/2009
Lamborghini Gallardo 7:52 157 ´03 500 / 1613 Sport Auto
Ford GT 7:52 157 ´04 550 / 1538 Sport Auto
Lamborghini Gallardo LP560-4 7:52 157 ´08 560 / 1530 sportauto
Mercedes CLK DTM 7:54 156 ´04 582 / 1678 Sport Auto
Porsche 996 GT3 late 7:54 156 ´03 380 / 1380 Sport Auto
Ferrari F430 7:55 156 ´05 489 / 1450 Sport Auto
Porsche 996 Turbo 7:56 156 ´00 420 / 1540 Sport Auto
Ferrari 360 CS 7:56 156 ´03 425 / 1280 sport auto 02/2004
Chevrolet Corvette C5Z06 `02-`04 7:56 156 ´01 411 / 1414 Dave Hill
Porsche Panamera Sport Chrono Turbo 7:56 156 ´09 500 / 1974 Walter Roehrl (AutoBild

Itd..

Ovo je lista malo detaljnija.Cini mi se da su na wikipediji malo potpunije informacije o plasmanima!

markopvict EVO za Skyfajera .... licno fotografisano 27.10.2009. 16:39 #152673

broj poruka: 4515
na bezaniji Stock GTR35
http://www.fotorola.com/uploads/29f2baaa64.jpg

u Kragujevcu..GTR34 Budzeno 640BHP

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs032.snc1/4310_1168544374033_1240656369_454575_830052_n.jpg

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs032.snc1/4310_1168544254030_1240656369_454572_7418005_n.jpg

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Extra! 27.10.2009. 16:41 #152675

Samo gde nadje onu roze boju za R34?!

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs