Znaci,toliko tesku simulaciju voznje nisam u zivotu igrao.Poceo sam da igram drugi nivo i nema sanse nijednu trku da predjem,ma koliko god se trudio.Prosto,auto zanosi pri startu i skretanju,ne mogu uopste da ga obuzdam.Auto je Porshe Canyan S,nabudzen do maximuma.Igram na tastaturi.U opcijama za driving sam ukljucio samo stability control i anti-lock brakes.Igam na Normal.
Igra je izuzetno teska,ja sam je presao na volanu i meni na volanu ide lepo,verovatno imas PORSCHE Caymn S,ja sam prvo poceo sa meganom i onda sam kupio Caymana,na hard nisam ni pokusavao da igram,igam na volanu na normal a probao sam na trastauri i nisam uspoeo da predjem ni jendu trku,stavi na easy i teraj,ja sam igru presao sa Lamborghinijem Murcielagom!!!
Tako je,imam Porshe Cayman S,greska u pisanju.Znaci,na volanu je mnogo laskse?A,jesi li probao mozda na dzojstiku?Kakva je tamo situacija?
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Igra je izuzetno teska,ja sam je presao na volanu i meni na volanu ide lepo,verovatno imas PORSCHE Caymn S,ja sam prvo poceo sa meganom i onda sam kupio Caymana,na hard nisam ni pokusavao da igram,igam na volanu na normal a probao sam na trastauri i nisam uspoeo da predjem ni jendu trku,stavi na easy i teraj,ja sam igru presao sa Lamborghinijem Murcielagom!! :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: 4GB Hyper :: 1T :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: SAMSUNG 226BW DV :: ::
Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!!!
Nisam verovao dok nisam iskusio.Znaci,nemoguce je preci trku na tastaturi.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!! :: :: ::
Ja sam na tastaturi stigao do tier 4, i tu sam za sad stao, ali je moguce na tastaturi, samo trebas malo da izmenis osetljivost i deadzone komandi u options>gameplay, a i imas podesavanja za neka kola na netu posle kojih se mnogo bolje ponasaju. Inace skoro sve porsche u igri je nemoguce kontrolisati, i ja sam imao isti problem sa caymanom, ne brini se nego ga prodaj i uzmi M3 E92, najbolji je u tier 2.
Sebican, bahat i malouman, po svetu pravi rusvaj grdan, sotona tvrdi da je human, i da je andeo milosrdan.
I nož iz leda ponovo vadim, Nada je smenjena razocaranjem, Po ko zna koji put to radim, Bez trunke mržnje sa prezrenj
Teclado=tastatura... treba se samo malo navici ka komande posto ovo nije totalna arkada ko prethodne franshize... Bitno je smao da uzmes auto koje je 4wd jer je on daleko stabilniji u krivinama i tu stices ogromnu prednost nad protivnicima. Guranje na stazi izbegavaj posto ce te uvek oduvati (jednostavno ne mozes da doziras zaletanje u protivnika) i zavrsices na travi sa desetak sekundi zaostatka (frustracija je ako se to desi u poslednjem krugu). Ne prekidaj trku ako odmah ne izbijes na celo trke posto je sve tako podeseno da ti igra pruza sansu i u poslednjem krugu, mada je najlakse kad vodis trku posto ti niko ne smeta u biranju idealne putanje. Ne trudi se da dobijes svaku trku pogotovu one gde su sponzori fabrike i gde kao svi vozite isto auto posto je to skoro nemoguce sem ako imas volan, najmanja greska i gubis nekoliko mesta.
Znaci samo Lambo Gallardo i to je sve sto ti treba... bar je meni bio dovoljan na srednjem nivou tezine, nisam sve trke ni odvozao a on mi izbaci imena onih koji su ucestvovali u pravljenju igre (78%).
Igra je kratka ali teska pa se razvuce na vise od normalnih 2-3 dana za prelazenje koliko je trebalo za NFS Carbon i Undercover.
Ok,hvala puno svima.Probacu malo da nastelujem podesavanja za gameplay,verovatno ce mi posle toga biti lakse.Inace,ovaj Porshe Cayman S je jako nestabilan.Jeste brz i sve to,ali ne mogu uopste da ga obuzdam.
igra je teska obrnuo sam je na normal na tastaturi sva pomaganja pri voznji sam ugasio i ovih dana idem da pazarim neki volan da je predjem na hard...krenuo sam sam golf5 pa sam ga vozio dok se nije otvorio audi r8 i za drift kupio m3 e36 i onda je doso mocni bugati vejron(nznm kako se pise tacno)...igra je ludnica jeste teska ali je ovo najbolji nfs ikada napravljen...mozda bi mogla da udje u izbor godine?
:: Znaci,toliko tesku simulaciju voznje nisam u zivotu igrao.Poceo sam da igram drugi nivo i nema sanse nijednu trku da predjem,ma koliko god se trudio.Prosto,auto zanosi pri startu i skretanju,ne mogu uopste da ga obuzdam.Auto je Porshe Canyan S,nabudzen do maximuma.Igram na tastaturi.U opcijama za driving sam ukljucio samo stability control i anti-lock brakes.Igam na Normal :: :: Kakva je situacija kod Vas :: :: The Way It`s Meant To Be Played
on je sra*e, nemoj njega da vozis, ja sam opusteno presao Tier 2 vecinu trka sa Audi RS4 nabudzenim, na tastaturi uz pomoci, obavezno one strelice upali bez njih je dosta tesko. Kasnije uzmi Porshe 911 GT2 razbija auto kad je nabudzen u Tier 3. Najsmesnije mi je kad vozim nabuzen Audi TT bolje ubrzanje ima od tog Porshea...
Na Easy je prelako, preteknes ih na pocetku i cao... Moze na tastaturi da se igra bez problema samo se malo naviknes.
Igra je teska..vec se pisalo, nije vise arkada nego skoro simulacija...na tastaturi je tesko ali ne i nemoguce....Imas problema zato sto imas kola sa RWD(zadnji pogon)..uzmi neka sa All wheel drive AWD ili FWD i mocices...i da, ukljuci asistencije...jedino sa yopedom ili volanom se moze igrati bez asistencija...
Ajd uzdravlje
:: Nisam verovao dok nisam iskusio.Znaci,nemoguce je preci trku na tastaturi :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!! :: :: :: :: :: ::
Shift je tebi simulacija? koja glupost! najobicnija arkada mislim za predhodne seriale NFS-a i jeste simulacija, ja sam ga presao na keyboard 2x i na hard sve pomoci ugasene , samo je Anti Lock Breaks `ON`
P.s. Murcielago dobro ubrzanje , sranje u krivinama bas zbog `AWD-a` Understeeruje,malo je bolji od FWD al u sustini sranje!
RWD RULEZ!
Porsche Carrera GT2 ili GT3Rs sabijaju! ili Z06 Vette!
Porsche Cayman ima odlicno upravljanje.
A moj omiljeni Porsche Carrera GT max izbalansiran auto pogotovu sa Nordschleife! rekord mi je 7:26! A nedaj boze da imam tj. da mi radi Volan G25 ili da uzmem G27 :-)
ovaj put cu da predjem preko ovoga, ali cujem li jos nesto loshe o lambu ima da ti se nacestitam nove godine ..... .)
Ajd uzdravlje
:: :: Shift je tebi simulacija? koja glupost! najobicnija arkada mislim za predhodne seriale NFS-a i jeste simulacija, ja sam ga presao na keyboard 2x i na hard sve pomoci ugasene , samo je Anti Lock Breaks `ON` :: :: P.s. Murcielago dobro ubrzanje , sranje u krivinama bas zbog `AWD-a` Understeeruje,malo je bolji od FWD al u sustini sranje! :: :: RWD RULEZ! :: :: Porsche Carrera GT2 ili GT3Rs sabijaju! ili Z06 Vette! :: :: Porsche Cayman ima odlicno upravljanje :: :: A moj omiljeni Porsche Carrera GT max izbalansiran auto pogotovu sa Nordschleife! rekord mi je 7:26! A nedaj boze da imam tj. da mi radi Volan G25 ili da uzmem G27 :-)
I EA je na to i isla jer je imala losu reputaciju sa prethodnim serijalima! Ovaj put je pogodak! Igra nije ni najmanje teska ako imas dobre reflexe i ako odrzavas koncentraciju.Igrao sam i na tastaturi i na gamepad-u sve jedno.Sasvim normalno za igranje. Nissan Skyline GTR R35 sam vozio i sa njim sam sve zive pobede odneo.Inace i na zvanicnoj top listi za Nordschleife je do skoro bio prvi u realnom zivotu.
ma idi begaj stvar je u tome da ugasis pomoc zato sto onda mozes kasnije da kocis i normalno na tastaturi kocenje mora da bude desetak pritisaka inace ode u krasni nema ono pritisnes kocnicu i on se ukopa samo ispravi krivinu u gledaliste ili na pashu... Znaci rucni ABS i otkidas, kako sam se nervirao dok to nisam uvezbao. I naravno pun gas pri izlasku iz krivine takodje dovodi do proklizavanja i zanosenja po stazi dok se ne ustali tako da prvo nekoliko puta po gasu kako ne bi zanosio pri izlasku iz kriine.
RWD samo i iskljucivo za drift i nista vise.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Igra je teska..vec se pisalo, nije vise arkada nego skoro simulacija...na tastaturi je tesko ali ne i nemoguce....Imas problema zato sto imas kola sa RWD(zadnji pogon)..uzmi neka sa All wheel drive AWD ili FWD i mocices...i da, ukljuci asistencije...jedino sa yopedom ili volanom se moze igrati bez asistencija.. :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Nisam verovao dok nisam iskusio.Znaci,nemoguce je preci trku na tastaturi :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Pa rekao sam ti da je mnogo tesko da se vozi na tastaturi, prakticno nemoguce! Predji na game pad, jer znam da nemas volan, bice ti znatno lakse! E sad, ja sam jedino uspeo da vozim sa sledecim podesavanjima: ukljuci stability control, traction control stavi na low, ukljuci steering i stavi na low, i automatic cluch ukljuci! Meni tako jedino uspeva da vozim lepo i da mogu da zavrsim trku!! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Upravo tako.Na easy jeste da se moze reci da je vise arkada ali na normal pa na teze je u potpunosti simulacija na sta su i ciljali i najavljivali.I meni je jedan od najomiljenijih Nissan GT-R (ne SpecV ,vec obican)posto kada se nabudzi do kraja i kupi `Works` ubija kako je dobar,kida i Lamba i Carreru GT zajedno :). ___________________________________________
Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: I EA je na to i isla jer je imala losu reputaciju sa prethodnim serijalima :: Ovaj put je pogodak :: Igra nije ni najmanje teska ako imas dobre reflexe i ako odrzavas koncentraciju.Igrao sam i na tastaturi i na gamepad-u sve jedno.Sasvim normalno za igranje :: Nissan Skyline GTR R35 sam vozio i sa njim sam sve zive pobede odneo.Inace i na zvanicnoj top listi za Nordschleife je do skoro bio prvi u realnom zivotu :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a. Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u!
Nürburgring lap times zvanicna lista :
Nissan GT-R 7:26.70 - trece mesto
Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mesto
Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali. Carrera GT je na petom mestu.
Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga.
ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi.
Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista.
Ajd uzdravlje
:: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u :: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali :: Carrera GT je na petom mestu. :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam. Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama.
Lamborghini Murcielago LP640 7:40s
Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a!
P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip
Green Green Grass Of Home
:: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga :: :: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi :: :: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a :: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u :: :: :: :: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista :: :: :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest :: :: :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest :: :: :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali :: :: Carrera GT je na petom mestu. :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Daleko isred drugoplasiranog ..a taj GTR je bio na 3-cem mestu citavih minut ipo..sad ga nema na vidiku,citaj malo svezije informacije.
Kad neko nesto pametno kaze recicu mu to..kad kaze nesto dugovito, nasmejacu se...a kad lupa gluposti isto tako..tako da to ne zavisi od mene nego od tebe i ostalih . Bar sam iskren sto se ne bi moglo reci za 99 % sveta.
p.s. nije `moj` Lamborghini Murcielago LP640...nego bilo koji Lambo,sa razlogom.
Ajd uzdravlje
:: To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam :: Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama :: :: Lamborghini Murcielago LP640 7:40s :: :: Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a :: :: :: P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga :: :: :: :: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi :: :: :: :: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a :: :: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista :: :: :: :: :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest :: :: :: :: :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest :: :: :: :: :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali :: :: :: Carrera GT je na petom mestu. :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Zanimljiva je ta tvoja tabela logicaru.Sto je najgore svakodnevno pratim plasmane.Inace cisto da znas ja govorim o stock automobilima a ne preradjenim verzijama i druga stvar pricao sam o Nürburgring stazi i tog Lamba nema apsolutno nigde!Imas brate i wikipediu pa pogledaj,fastestlaps itd.. Veruj mi da u polemiku nikad ne ulazim nepripremljen i bez osnove tj nekog znanja. Znam dobro sta sam rekao i znam kako stvari stoje.GTR R35 je do skoro bio prvi na Nürburgring ,sada je Ferrari Enzo a druga je Chevrolet Corvette ZR1.Svi ostali su ispod a Lamborghini tek daleko ispod. Google je mocna stvar.Treba samo malo odvojiti vremena i pogledati neke stvari.Nije los ni youtube kao sredstvo informacija realni covece
Green Green Grass Of Home
:: Sto ulazis u frku kad si slabiji :: :: 6:44.3 Lamborghini Gallardo VLN SP :: :: Daleko isred drugoplasiranog ..a taj GTR je bio na 3-cem mestu citavih minut ipo..sad ga nema na vidiku,citaj malo svezije informacije :: :: :: Kad neko nesto pametno kaze recicu mu to..kad kaze nesto dugovito, nasmejacu se...a kad lupa gluposti isto tako..tako da to ne zavisi od mene nego od tebe i ostalih . Bar sam iskren sto se ne bi moglo reci za 99 % sveta :: :: p.s. nije `moj` Lamborghini Murcielago LP640...nego bilo koji Lambo,sa razlogom :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam :: :: Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama :: :: :: :: Lamborghini Murcielago LP640 7:40s :: :: :: :: Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a :: :: :: :: :: :: P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga :: :: :: :: :: :: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi :: :: :: :: :: :: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a :: :: :: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista :: :: :: :: :: :: :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest :: :: :: :: :: :: :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest :: :: :: :: :: :: :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali :: :: :: :: Carrera GT je na petom mestu. :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma ja....a ja ovo procitao na trafici.Totalno nije bitno da li je stock ili ne...al jbg izvlacis se....
whatever vatreni
Ajd uzdravlje
:: Zanimljiva je ta tvoja tabela logicaru.Sto je najgore svakodnevno pratim plasmane.Inace cisto da znas ja govorim o stock automobilima a ne preradjenim verzijama i druga stvar pricao sam o Nürburgring stazi i tog Lamba nema apsolutno nigde!Imas brate i wikipediu pa pogledaj,fastestlaps itd. :: Veruj mi da u polemiku nikad ne ulazim nepripremljen i bez osnove tj nekog znanja :: Znam dobro sta sam rekao i znam kako stvari stoje.GTR R35 je do skoro bio prvi na Nürburgring ,sada je Ferrari Enzo a druga je Chevrolet Corvette ZR1.Svi ostali su ispod a Lamborghini tek daleko ispod :: Google je mocna stvar.Treba samo malo odvojiti vremena i pogledati neke stvari.Nije los ni youtube kao sredstvo informacija realni covece :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Sto ulazis u frku kad si slabiji :: :: :: :: 6:44.3 Lamborghini Gallardo VLN SP :: :: :: :: Daleko isred drugoplasiranog ..a taj GTR je bio na 3-cem mestu citavih minut ipo..sad ga nema na vidiku,citaj malo svezije informacije :: :: :: :: :: :: Kad neko nesto pametno kaze recicu mu to..kad kaze nesto dugovito, nasmejacu se...a kad lupa gluposti isto tako..tako da to ne zavisi od mene nego od tebe i ostalih . Bar sam iskren sto se ne bi moglo reci za 99 % sveta :: :: :: :: p.s. nije `moj` Lamborghini Murcielago LP640...nego bilo koji Lambo,sa razlogom :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: To moze samo da kaze neko ko neprati dovoljno automobilizam :: :: :: Pogledaj ti malo na zapadau sta voze bogatasi koji mogu da imaju i po tri Ferrarija i tri Lamborghini-ja odjednom.Nije poenta ime vec kvalitet i performanse.Ferrari i Lamborghini su vrhunski sportski automobili i krasi ih kvalitet po mnogo cemu ali nisu vrhunski vladari u performansama :: :: :: :: :: :: Lamborghini Murcielago LP640 7:40s :: :: :: :: :: :: Tvoj Lamborghini je na 18-stom mestu ispod Mercedes SLR-a :: :: :: :: :: :: :: :: :: P.S.Mogao bi da smanjis taj naboj koji imas u poslednje vreme.Malo,malo pa nekom kazes da ne lupa ili se sa njim zakacis.A bio si cool tip :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: Ajde ne lupaj zivota ti. Jedno je da je odlican auto za svoje pare a drugo da kida bilo kog lamba, daleko od toga :: :: :: :: :: :: :: :: ko je na prvom mestu kad kid lambaa a GTR je na 3-cem ? Lambo nego ko drugi :: :: :: :: :: :: :: :: Ko ima 100k uvek ce pre uzeti nekog ferarija, porshea a ne nissana koji izgleda kao traktor...preterah ga...dobro izgleda ali totalno odudara od te klase..izgleda ko obican kupe naspram ovih rasnih sportista :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nissan GTR R35 i u realnom zivotu kida svakog Lamba i to cak onaj stock model od 480 ks-a.Doduse nije bas da moze i Carreru GT jer ipak ima 612 ks-a mada se ravnopravno drzi,cak je i na stazi bolji.Zato je stock verzija GTR R35 bolja od Porsche GT2 550 ks-a!Stage II verzija GTR R35 dobija sve te automobile sa svojih 550 ks-a :: :: :: :: :: Definitivno auto koji je trenutno najbolji na stazi za neke `male` pare u odnosu na Ferrari, Lamborghini,Porsche i sve slicne automobile koji su od 150 000 - 200 000 eur pa na dalje a ova japanska zver kosta oko 80 000 eur i to dobijes sve u full-u :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nürburgring lap times zvanicna lista :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nissan GT-R 7:26.70 - trece mest :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Porsche Carrera GT 7:28.71 - peto mest :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Po listi je sada na trecem mestu neracunajuci one bolide koje su dodali :: :: :: :: :: Carrera GT je na petom mestu. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.