da li je losa optimizacija igre,ili je trik ubisoft-a ali fps neide preko 30 ni na low podesavanjima ni na high igra uopste nije zahtevna ali je izgleda izuzetno bagovita da li je neko ima slicnih problema
Probao sam je i uninstall-irao nakon 15 min. igranja.Igra je prepuna bagova a pritom ne optimizovana do bola.Sama igra je pokusaj fazona Battlestations Pacific kojoj ni u jednom pogledu ne moze ni da pridje. ___________________________________________
jeste daleko losija od battle station ali ima i svojih dobrih mana sto mi se nije svidjalo kod battle stationa,uostalom ima luftwafe a to mi je adut vise da je zavrsim @dacman ti bese imas 4870x2 kako je kod tebe isla
Jeste,imam 4870 X2 i sa njom je islo verovao ili ne tako nekako kao i tebi :) nesto oko 35fps. Sto se mene tice,ja je ne bih mogao igrati sta god da su ubacili u igru kada je upropascena u svakom pogledu :(. ___________________________________________
KOd druga H.A.W.X. je bolji sto puta i jos moze da se igra na gareni Iako vise preferiram avione iz drugog svetskog rata,nego ovo nove,igra je teski shit
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.