naime, bzv sam samo poceo da igram ovu igru cisto da vidim kakva je i sta je to...iskreno, ne svidja mi se nesto jer se svodi na pucacinu do unedogled bez ikakve strategije znaci samo trci i rokaj:)
ali imam problem sa njom jer mi se na svaka 2 3 min desava da me izbaci na desktop??
konfiguracija je ova dole koju sam naveo, odigrao sam stotine igara na mojoj rez 1024x768 sve sa very high detaljima i AA i nikad mi se to nije desavalo!
jel ima neko resenje?
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Ali ne mogu da igram preko neta jer nemam original... Ako ne zna neki link gde ima jeftino da se kupi verzija sa kojom moze da se pici preko neta neka mi javi, vrlo rado bih igrao...
@maestroBG proveri da ti neki od pozadinskih programa ne krade focus, pogasi sve sto imas (nisi napisao da li ti igra pukne ili samo se vrati na desktop)
Igra ima single player ali koji je inace predvidjen recimo da nazovem vezba za ono sto je inace igra namenjena,a to je multiplayer.U kome igra dobija totalno drugu dimenziju. Za sve koji bi da je igraju ima program zvan `Garena` preko kojeg se moze igrati L4D.Dovoljno je samo u njemu za L4D postaviti komandu za .exe fajl od same igre i iz njega pokrenuti i uzivati u jednoj od, a mozda i najinteresantnijoj multiplayer igri... ___________________________________________
Skines Garenu da igras online igru... Jel moguce da nisi guglao ni malo? Garena ima svoje servere i simulira kroz njih LAN, tako da mozes da se ubacis u igru ili sa ortacima da pravis svoj lan server... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: :: Ali ne mogu da igram preko neta jer nemam original... Ako ne zna neki link gde ima jeftino da se kupi verzija sa kojom moze da se pici preko neta neka mi javi, vrlo rado bih igrao.. :: :: @maestroBG proveri da ti neki od pozadinskih programa ne krade focus, pogasi sve sto imas (nisi napisao da li ti igra pukne ili samo se vrati na desktop)
isto u toj igri, probaj da vratis sve sto ti je klokovano na default, kod mene je zezao procesor, iako su druge igre radile kako treba, morao sam da vratim na default procesor i prestalo je da izbacuje...
A igra je inace samo za multipleyer i pozeljno sa nekim koga znas onda je neverovatno zabavna... I veruj mi mogu d se prave svakakve strategije, trci i rokaj obicno ne izadje na dobro, bar kad su u pitanju pametni protivnici.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.