igrao sam sve verzije pesa i winning elevena i ISS-a ali evo sad igram pes 2010, master league, sa crvenom zvezdom, na TOP PLAYER-u, i neverovatno mi je tesko da se izdodajem i da dam gol a protivnici uzasno brzo dodaju lopte i krshe kao ludi i to bez faula???
da li jos neko ima slican utisak da je na top playeru bas tesko?
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
ja ne gubim uopste , imam za sada 3 pobede i 5 neresenih ali mnogo je tvrda svaka utakmica, mislim bas je tesko!
i to kazem ja koji sam igrao svaki fudbal koji je izasao od sege 95 pa na ovamo.Odigrao sam stotine sezona master lige i aktivan sam na bpl i igram svaki dan na hamaciju, bas me iznenadjuje sto je tako tesko...
doduse, mozda ce kasnije kad kupim neke bolje igrace biti lakse??
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Ja isto danas odigrao 3 utakmice na Top palyer sa Zvezdom,prvo protiv nase reprezentacije, a onda protiv nekog najgoreg tima (H valjda). Bilans mi je 0-1,1-0 i 0-2. Inace sam jedini gol dao iz slobodnog udarca. Ogromna razlika izmedju PES-a 09 (sa kojim sam za poredjenje sa Saudijskom Arabijom osvajao WC na TOP player i sl) je kod primanja lopte i driblinga (koji je jedva moguc,bar kod Zvezdinih igraca). Tromost igraca je ogromna, dok su protivnici izuzetno agilni i brzi i cas vas opkole njih 3-4,tako da je direktan sut na gol skoro nemoguc... Probacu jos da se priviknem,mozda treba a menjam pristup igri? I na kraju izgleda da su ukinuli fintu suta koja je bila veoma korisna kod driblinga,ako je neko mozda provalio kako se izvodi,nek javi!!!
:: igrao sam sve verzije pesa i winning elevena i ISS-a ali evo sad igram pes 2010, master league, sa crvenom zvezdom, na TOP PLAYER-u, i neverovatno mi je tesko da se izdodajem i da dam gol a protivnici uzasno brzo dodaju lopte i krshe kao ludi i to bez faula?? :: :: da li jos neko ima slican utisak da je na top playeru bas tesko :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.