Gde god prvo izadje bilo koja igra... bilo da u aziji, evropi, americi... OdmaK je ima za download... Ja predpostavljam da je pes izasao u aziji (mislim konami je iz japana, kine ili gde vec)...
Pa to imas malte ne na svakom koraku. Poslao sam ti link za stranicu gde imas raznih kombinacija i linkova ka raznim hostovima. RS, ST, NL, MU, FF, itd... Pa ti sam izaberi sta ti odgovara, meni je nekako najbolja kombinacija NL i ST. Imas i linkove za MU od 1GB.
Nego kako Vam trenutno radi net, izgleda da moj provajder u periodu izmedju 17:00 i 00:00 zesce reze pojedine share sajtove tipa RS, MU, NL itd... Znaci brzina mi je trenutno po 50-60kb na svakom od gore pomenutih...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Daj linkove na mail :) :: :: :: :: Taman sa kupio 20 delova i doneo kopacke iz podruma a ti tako.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Hvala, Mu se vuce oko 80-110, 1024/128, RS se bas vuce u popodnevnim casovima, skidaj paralelno jedne sa MU, druge sa RS.
Pozdrav!
:: Pa to imas malte ne na svakom koraku :: Poslao sam ti link za stranicu gde imas raznih kombinacija i linkova ka raznim hostovima :: RS, ST, NL, MU, FF, itd.. :: :: Nego kako Vam trenutno radi net, izgleda da moj provajder u periodu izmedju 17:00 i 00:00 zesce reze pojedine share sajtove tipa RS, MU, NL itd.. :: Znaci brzina mi je trenutno po 50-60kb na svakom od gore pomenutih.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Daj linkove na mail :) :: :: :: :: :: :: :: Taman sa kupio 20 delova i doneo kopacke iz podruma a ti tako.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
To i ja kazem, plus je freeleech! Sto bi se jebavao raznim ....share-ovima, pogotovo popodne, kad je brzina najmanja. Torrenti uvek idu najvecom mogucom brzinom!
:: sa iptorrenta skida max (adsl 1024/128), prosek oko 11 :: :: ::
pa ovo je Reloaded verzija !??!!! To je sigurno full Pes 2010 igra ! Nema tu sta da se postavljaju screen-ovi i nikakvi dokazi, pojavila se i to je to.
Gile imas na onoj stranici link ka FF folderu, linkovi su karajlovima koji imaju tri upakovana rar fajla u jedan a brzina je bas dobra. Moze da se iskombinuje bice skinuto do 22:30.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Hvala, Mu se vuce oko 80-110, 1024/128, RS se bas vuce u popodnevnim casovima, skidaj paralelno jedne sa MU, druge sa RS :: :: Pozdrav :: :: :: :: Pa to imas malte ne na svakom koraku :: :: Poslao sam ti link za stranicu gde imas raznih kombinacija i linkova ka raznim hostovima :: :: RS, ST, NL, MU, FF, itd.. :: :: :: :: Nego kako Vam trenutno radi net, izgleda da moj provajder u periodu izmedju 17:00 i 00:00 zesce reze pojedine share sajtove tipa RS, MU, NL itd.. :: :: Znaci brzina mi je trenutno po 50-60kb na svakom od gore pomenutih.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Daj linkove na mail :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Taman sa kupio 20 delova i doneo kopacke iz podruma a ti tako.. :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Gile imas na onoj stranici link ka FF folderu, linkovi su karajlovima koji imaju tri upakovana rar fajla u jedan a brzina je bas dobra :: Moze da se iskombinuje bice skinuto do 22:30 :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Hvala, Mu se vuce oko 80-110, 1024/128, RS se bas vuce u popodnevnim casovima, skidaj paralelno jedne sa MU, druge sa RS :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Pa to imas malte ne na svakom koraku :: :: :: Poslao sam ti link za stranicu gde imas raznih kombinacija i linkova ka raznim hostovima :: :: :: RS, ST, NL, MU, FF, itd.. :: :: :: :: :: :: Nego kako Vam trenutno radi net, izgleda da moj provajder u periodu izmedju 17:00 i 00:00 zesce reze pojedine share sajtove tipa RS, MU, NL itd.. :: :: :: Znaci brzina mi je trenutno po 50-60kb na svakom od gore pomenutih.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: Daj linkove na mail :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Taman sa kupio 20 delova i doneo kopacke iz podruma a ti tako.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Skinoh je, instalirah je i RAZOCARAH SE!!! Da mi je neko rekao da ce 2010.god. neko da napravi tako glup i ocajan futbal razbio bih mu glavu!!! Izgleda da su nesposobni!!! Golmani kao da samo stoje na golu, AL ocajan.......
:: :: :: Skinoh je, instalirah je i RAZOCARAH SE!!! Da mi je neko rekao da ce 2010.god. neko da napravi tako glup i ocajan futbal razbio bih mu glavu!!! Izgleda da su nesposobni!!! Golmani kao da samo stoje na golu, AL ocajan...... ::
@MaliAbner daj i meni na mail linkove za MU od 1gb...tnx
:: Gile imas na onoj stranici link ka FF folderu, linkovi su karajlovima koji imaju tri upakovana rar fajla u jedan a brzina je bas dobra :: Moze da se iskombinuje bice skinuto do 22:30 :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Hvala, Mu se vuce oko 80-110, 1024/128, RS se bas vuce u popodnevnim casovima, skidaj paralelno jedne sa MU, druge sa RS :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Pa to imas malte ne na svakom koraku :: :: :: Poslao sam ti link za stranicu gde imas raznih kombinacija i linkova ka raznim hostovima :: :: :: RS, ST, NL, MU, FF, itd.. :: :: :: :: :: :: Nego kako Vam trenutno radi net, izgleda da moj provajder u periodu izmedju 17:00 i 00:00 zesce reze pojedine share sajtove tipa RS, MU, NL itd.. :: :: :: Znaci brzina mi je trenutno po 50-60kb na svakom od gore pomenutih.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: Daj linkove na mail :) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Taman sa kupio 20 delova i doneo kopacke iz podruma a ti tako.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
BOZE ME SACUVAJ< IGRA JE KONAMIJEVA< a KONAMI- i KINA, auuu da te cuje neki japanac muda bi t otkinuo.... ti uroshe mora da igras igrice celih godinu i po dana, pa ne znas odakle je KONAMI, eeeeee dete dete, pa da si ostavio azija, pa ono....to srbija albanija, isto ti je to , to ti je evropa....bruka
:: Gde god prvo izadje bilo koja igra... bilo da u aziji, evropi, americi.. :: OdmaK je ima za download.. :: Ja predpostavljam da je pes izasao u aziji (mislim konami je iz japana, kine ili gde vec).. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.