da li neko igra ovu igru?ja sam jedva cekao da je skinem jer sam se naslusao prica o njoj da je extra i nagledao klipova na youtube, tj gameplay-a...
a onda, igram je vec nekoliko dana i moram reci da sam razocaran jer je igra prepuna bagova, neoptimizovanih stvari, losih komandi....da ne pricam o grafickim losim detaljima iako igram na maximalnim podesavanjima na mojoj rez 1024x768...
da li neko mozda ima suprotno misljenje?
Sto se tice same ideje, jako mi se dopada, i dobra je atmosfera u igrici i zvuci nisu toliko losi, ali mislim da mora da prodje jos mnogo mnogo ispravki, iako ja imam poslednji patcj 1.04, igra je prepuna bagova i gresaka...
molim jos neko misljenje?
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Ma znam i ja sam mislio da je do jaja 8Gb a kad sam skinuo qurac buagovi losa igrivost.Ma promasaj dzabe si skidao kao i ja...Aj gurni mi na email katalog za igre ako ti je ostao....Pozdrav
ARMA je zakon a izasao je novi patch i otklonjeni su skoro svi bagovi probaj njim opet da igras igrica zasluzuje da pokida svaki nerv. Teska ali ako volis tako nesto kao ja npr da malo mozak radi opici opet. Pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.