Veruj mi da nisam,pustio bih ti na mail full nazive ali nisam hteo da te smaram.Posto sam se ja smorio ko smrt!Fucking win izbacuje CRC,a Linux krene ekstrakciju i kod treceg rar-a trazi password. Kavkvi profesionalci u ovoj Srbiji.Sada kad ga nadjem isteracu password iz njega,a posle cu da bacim napalm na Telekom,a onda kafica pa nova tema.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: To su linkovi od igre Red Faction Guerrilla a ti trazis pass za Batman-a :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Pogresio si sto mi nisi rekao da ti dam proverene linkove.Danas kad si mi se javio ja sam se istripovao da sam ti ja dao linkove za Batman-a ali nisam.Poslao sam ti za druge igre.Pitaj druze slobodno,ne smetas mi,bar za toliko mogu da ti pomognem. P.S.Ukucaj naziv tog rara i videces sta ce da ti izbaci. Pozdrav.
Nista,apsolutno nista!Samo me salta od strane do strane i na kraju za samo 19,69$ rar password recovery magic...
Druze kazem ti neko je bacio kletvu na mene,u poslednje vreme za sta god se uhvatim osusi se,u WC bolje i da ne ulazim!
@Boko333:Hvala druze na trudu,posto sada nisam u mogucnosti da ga isprobam,javicu se cim budem.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pogresio si sto mi nisi rekao da ti dam proverene linkove.Danas kad si mi se javio ja sam se istripovao da sam ti ja dao linkove za Batman-a ali nisam.Poslao sam ti za druge igre.Pitaj druze slobodno,ne smetas mi,bar za toliko mogu da ti pomognem :: P.S.Ukucaj naziv tog rara i videces sta ce da ti izbaci :: Pozdrav :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.