:: Rado bih je probao ali jos sam mobileman :: Koju muziku preferiras :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Pitanje:Dali bi ti bio problem ako imas ili kada budes imao neki dobar FPS,ili pucacinu iz treceg lica da mi pustis download linkove na mail? Cisto posto nisam bas upucen na kojim stranicama treba skidati igre,a na kojim ne.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Napravicu ti spisak igara pa ti lepo pregldaj i reci to i to.Onda cu ti baciti linkove za down.
Green Green Grass Of Home
:: Odustajem od nastavka :: :: Pitanje:Dali bi ti bio problem ako imas ili kada budes imao neki dobar FPS,ili pucacinu iz treceg lica da mi pustis download linkove na mail :: Cisto posto nisam bas upucen na kojim stranicama treba skidati igre,a na kojim ne :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
hehe pa podseca to je tacno ali serious sam 1 i 2 will rock, painkiller to su igre na isti fazon serious sam 1 i will rock u najbolje cudi me jer ni jedna slicna igra `sam protiv svih` nije izasla... gj sf :)
:: hehe pa podseca to je tacno ali serious sam 1 i 2 will rock, painkiller to su igre na isti fazon serious sam 1 i will rock u najbolje cudi me jer ni jedna slicna igra `sam protiv svih` nije izasla... gj sf : :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Nadam se da je ovo samo los prelazni period ili si uleteo u klimax,nesto sigurno jeste Mnogo si mi bre postao mracan i negativan u poslednje vreme. Da te nisu cice napustile?Evo poslace ti tvoj drug jednu rasnu iz ovih krajeva da te malo razdrma
hey sky dude ali ti i sam znas da sve sto je izlazilo u zadnje vreme je po defaultu bullshit i nema tog ko ce da mi kaze suprotno ali ajde ima par igara ruku na srce ali nevezano za grafiku, i ako je dostigla maximum realnosti, igivost je sranje igra se mehanicki a igre su nezanimljive i kratke, i sto najvise mrzim mnogo su lake prave igrice za debile jebo ima pas majcinu, nego o5, ova mi se cini dobra za divno cudo nisam je igrao,
i dalje stojim iza toga najbolje igre ikad twisted metal 2, virgilante sony1 i gothic II PC
Sta da se radi.Nema nekog izbora i nema tog lepog osecaja kada iscekujes kada ces da sednes za komp i da odigras sledeci nivo.Bilo je pre takvih igara kada adrenalin udari pravo.Sad sve nesto sablonski,sve na isti moj ga prave.Bez veze.Ima igara,sto ti kazes ruku na srce ali na zalost mali broj.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.