Otkad sam kupio novi komp(pre skoro 2 god) ne mogu normalno da igram pes6... Igram igram i samo odjednom don`t send!!! Pre sam imao jaku P4 i grafu 7600GT,sad imao core2Duo,pa Quad-a,a od grafa 8800GT a sad GTX275 i ista stvar... Jel zna neko jel ima neka fora ili sta??? I da naglasim,isto je i sa raznim Patch-evima i bez... Cak sam probao i par instalacija!!! Nije mi to smetalo jer sam igrao druge igrice,ali sad bi se vratio na dobru staru 6-icu,al mi se ne da... UPOMOC!!!
Probao i jedno i drugo... Kazem ti da je pocelo pre skoro 2 god... Tako da se promenilo drajvera i drajvera... A i problem postoji i na visti i na XP-u i na W7-ici... A ostali PES-ovi rade OK... UPOMOC poludecu
pa dizem sistem na svaka 2 meseca... brate,nisam retardiran,samo pitam da li se nekome to desavalo,i jel zna problem!!! Podigao sam od tad oko 100x sistem...
Desavalo se mom drugu ali brate sta da kazem, on nije cistio komp jedno 2.5 godine, pretpostavljam da ti to radishhe a i ostale ti rade ok.Neznam tacno ali najlogicnije bi bilo da instaliras zadnju update za fudbal....pocni sa najmanjom rezolucijim i podesavanjima , cisto vidi kako se ponasa....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.