Jesi li probao da ga pokrenes u Compatibility mod-u?
11.10.2009. 14:01
status: user broj poruka: 2591
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
...probaj foru kao sa CoD WaW, stikliraj da je u Compatibility Mod`u sa Windows XP i Disable Windows themes...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Igra je dobra :) odlicna za ubijanje vremena dok ne izadje Dragon Age. Onda krece igranje dok ne umrem :D
:: Vidim da je neki hvale a neki pljuju. Ja nisam nikad igrala Gothic igre, a volim RPG kao Witcher, Mass effect... Kakva je igra u poređenju sa njima?
Zasto nikako ne mogu da montiram mini image ove igre u daemonu,uvek kad pokusam sa mds. fajlom izbaci mi-nemoguce montirati sliku,neispravna datoteka odraza a pokusao sam sa vise razlicitih mini image-a,koristim daemon tools lite 4.12 i do sada sam sve igre uspevao da monbtiram samo ovu ne,probao sam i da dodam yasu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.