Poslao sam ti na mail.Inace igra je stvarno extra!
Green Green Grass Of Home
:: Dali neko zna validan link?,dva krsa sam skinuo do sada.Pa reko kada mi ukljuce ADSL da picim ovog zmaja od igre :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Bio sam neki dan.Ne mogu bas da se paradiram svakodnevno.Hehehehe.Nije problem,kad god nesto treba.Tu sam. A ko ti je zemo?Pevac?
:: Hvala buraz :: :: Prosto sam znao da ces ili ti,ili zema prvi da se javite :: :: PS:Ides li u BG?brat mi je na marakani,kaze da je LOODILOOO :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Nisam bas skontao poruku,a nadam se da si ti mene skontao(mislio sam na fudbal).
Ko je zema?Pa moj Lala iz Beckereka (doca80).
Inace matori nikad da te pitam,od kude si?Nebi valjalo ako se zadesim tamo a neznam.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Bio sam neki dan.Ne mogu bas da se paradiram svakodnevno.Hehehehe.Nije problem,kad god nesto treba.Tu sam. :: A ko ti je zemo?Pevac :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Hvala buraz :: :: :: :: Prosto sam znao da ces ili ti,ili zema prvi da se javite :: :: :: :: PS:Ides li u BG?brat mi je na marakani,kaze da je LOODILOOO :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
A Doca legenda.Nisam to znao. Jesam te skontao za fudbal neko ti mene nisi. Ne mogu svaki put da pucam na gorivo i gluposti .Bio sam neki dan poslom pa ne mogu svaki dan da dolazim.Catfish?
:: Nisam bas skontao poruku,a nadam se da si ti mene skontao(mislio sam na fudbal) :: :: Ko je zema?Pa moj Lala iz Beckereka (doca80) :: :: Inace matori nikad da te pitam,od kude si?Nebi valjalo ako se zadesim tamo a neznam :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Bio sam neki dan.Ne mogu bas da se paradiram svakodnevno.Hehehehe.Nije problem,kad god nesto treba.Tu sam. :: :: A ko ti je zemo?Pevac :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Hvala buraz :: :: :: :: :: :: Prosto sam znao da ces ili ti,ili zema prvi da se javite :: :: :: :: :: :: PS:Ides li u BG?brat mi je na marakani,kaze da je LOODILOOO :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Tu je zema...malo kasnim,ali tu sam Sky me je preduhitrio,verovatno si dobio linkove...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Hvala buraz :: :: Prosto sam znao da ces ili ti,ili zema prvi da se javite :: :: PS:Ides li u BG?brat mi je na marakani,kaze da je LOODILOOO :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
E sad si me razocarao.Do sad si sve pogadjao.Pa kako se ne secas kada Bart Simpson kaze Milhouse-u Catfish,u prevodu Kapish a on to cuo kad je onaj mafijas italijan naredjivao svojim slugama pa je hteo i on da izigrava boss-a samo sto je pogresno razumeo.Jel se sad secas.Zato se ja sad uvek zezam kad nekom hocu da kazem jel kapiras napisem catfish? P.S.Inace pecam ovog evrposkog soma.Ne taj cverglan glupi me nervira.
:: Sta sa som-om?Ne kontam kakve veze ima som sa svim ovim.I kada smo vec kod toga,koji som(obican ili amerikanac) :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Sve je to khuul ,ali kako sam ja to mogao znati?Trip nije los(obozavam simpsonse)ali i da sam vidljiva Zorka nebi ga skontao.Bar sad znam.
Ako ti kazem da je deset puta borbeniji od naseg,dali bi mi verovao?Ja sam na tisi klepio jednog od pola kile i mogu ti reci da je ravan bucovu od 2 po snazi.Poznanik je isao sa nekim likovima iz NS-a na neku expediciju po Nilu,i tamo su hvatali primerke do 50KG .Kaze da nije normalno kako i koliko dugo vuce.Plus je ukusniji od naseg soma,bar po meni.
@Zema:Pozdrav
A obojci LAKU NOC .
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
No problemo my man,nisam ni mislio da si vidovota Zorka,dobro priznajem,podsecas me malo na Kleopatru ali nije to sad ni bitno
Ne znam dal se mi razumemo.Cverglan je sitan som,donesen iz Amerike.Ti mozda mislis na Manjica.On raste i do 2-3 KG,bilo je primeraka i do 4-5 KG ali to je tako retko.Nil koliko znam poseduje primerke evropskog soma,hebi ga doks am bio manji znao sam i latinske nazive te vrste,sad sam vise i zaboravio..Gledao sam i te evropske a znam i na koje ti druge mislis.Skoro su ih hvatali na ruke.Som zagrize ruku do lakta i lik je izvuce.To je ta vrsta soma ali to nije Cverglan. CatFish?
Sada si malo otisao duboko,moguce da se izrazi razlikuju.Hajde ovako,ja objasnjavam a ti reci vase nazive.
1.Riba koja se nemoze svrstati u bilo ciju grupu,izgledom podseca na smudja,samo mu je glava pljosnata.Boja je zuto-braon,raste max do pola kile u nasim rekama,aktivan je od pocetka novembra do pocetka marta(prolece,leto-hibernacija).Upravo zbog toga gore i sto se samo par dana preklapa sa somom,on im je omiljena riba.Ljudi ga hvataju zimi i zamrzavaju,kazu da maltene svako parce hvata som-a(u sezoni)?
2.Americki somic,kod nas poznat po neverovatnoj mogucnosti prezivljavanja u najsurovijim uslovima,i naravno bodjama.Izuzetno borbeni som koji se po bodljama i repu razlikuje od tzv,evropskog som.Kod nas u nekim idealnim uslovima moze da naraste do 5kg.Medjutim u svetu(Nil,Viktorijino jezero...)moze da naraste do 70 KG,bar koliko je zabelezeno do sada.
Po prvom opisu to je Manjic ili Man kako gde se izgovara u odnosu na krajeve.. Tu ti je konstatacija delicmicno tacna.Uglavnom su primerci do 500g ali ih ima i onih po 2-3 kg.Peca se zimi kako si i naveo.Postoje primerci i do 3-4 kg..
Ovo drugo po opisu predstavlja cverglana.Ali samo sto si ti zamenio velicine istih.Cverglan moze da naraste do 500g u nasim uslovima dok manjic ide i preko,gore sam ti vec objasnio.
Iskreno nisam cuo da cverglan ako se poklapamo sa opisom istog moze da naraste preko 500g a pogotovu u Nil-u do 70KG.To za sigurno nije cverglan vec neka treca vrsta soma.Cverglan ili patuljasti som,otud i nosi takav naziv,zbog velicine. To sto su pecali u Nil-u ima glavu soma,spljosteno a telo mu je vise nalik na obicne ribe,nije kao kod soma duguljasto sa zaobljenim repom i bez krljusti.E ta vrsta soma koja u Nil-u ide i do 70-80 Kg,nije sad ni bitno ali se isto peca i u Americi.I kad kazu na CatFish misli se na tog soma,ne na ovog naseg evropskog.Inace gledao sam koliki su primerci ovog naseg evropskom soma u Africi.Znaci da se najezis! Ispratio sam sve te emisije.Verovatno mislimo na isto samo sto se u opisu ne poklapamo.
Sad sam instalirao igricu i odem da namestim grafiku,kad ono imam samo opciju low detail i da namestim rezoluciju.Da li je moguce da nema nikakvih podesavanja za grafiku sem ovoga?Inace,gameplay nije los,ali je grafika ocajna za danasnje igre.
al mislim da ima samo podesavanja low, medium i high tako nesto, nema ono vise detalja pa da namestas, i naravno ima da se menja rezolucija, takva je igra port s konzola,ali trebalo bi da ima high podesavanja, nije toliko losa grafika...
Ti si se malo zajebunio..Nesto nisi uspeo da podesis kako treba.Igra ima najnormalnija setovanja kao sve igre.Inace grafika je odlicna,nesto poput Tomb Radier-a ali i bolja a gameplay je tek za pohvalu.
Evo ti slicica da vidis,fali li ovde sta?Pogledaj texture:
Onda nesto ne valja sa mojom igrom...Fali dosta toga.Kazem,u podesavanjma imam samo da namestim rezoluciju,i imam onu opciju low detail koju nisam stiklirao jer daje losiju grafiku.Nista onda,skinucu drugu verziju,a taman sam se navukao.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ti si se malo zajebunio..Nesto nisi uspeo da podesis kako treba.Igra ima najnormalnija setovanja kao sve igre.Inace grafika je odlicna,nesto poput Tomb Radier-a ali i bolja a gameplay je tek za pohvalu :: :: Evo ti slicica da vidis,fali li ovde sta?Pogledaj texture :: :: http://img340.imageshack.us/i/wolverine20090809162049.jpg :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
:: Onda nesto ne valja sa mojom igrom...Fali dosta toga.Kazem,u podesavanjma imam samo da namestim rezoluciju,i imam onu opciju low detail koju nisam stiklirao jer daje losiju grafiku.Nista onda,skinucu drugu verziju,a taman sam se navukao :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ti si se malo zajebunio..Nesto nisi uspeo da podesis kako treba.Igra ima najnormalnija setovanja kao sve igre.Inace grafika je odlicna,nesto poput Tomb Radier-a ali i bolja a gameplay je tek za pohvalu :: :: :: :: Evo ti slicica da vidis,fali li ovde sta?Pogledaj texture :: :: :: :: http://img340.imageshack.us/i/wolverine20090809162049.jpg :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
:: Pogledaj mail.Dobio si linkove :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Onda nesto ne valja sa mojom igrom...Fali dosta toga.Kazem,u podesavanjma imam samo da namestim rezoluciju,i imam onu opciju low detail koju nisam stiklirao jer daje losiju grafiku.Nista onda,skinucu drugu verziju,a taman sam se navukao :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ti si se malo zajebunio..Nesto nisi uspeo da podesis kako treba.Igra ima najnormalnija setovanja kao sve igre.Inace grafika je odlicna,nesto poput Tomb Radier-a ali i bolja a gameplay je tek za pohvalu :: :: :: :: :: :: Evo ti slicica da vidis,fali li ovde sta?Pogledaj texture :: :: :: :: :: :: http://img340.imageshack.us/i/wolverine20090809162049.jpg :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Vidis matori upravo zbog toga sam i postavio ovu temu,da nebih do besvesti skidao krseve.
Inace ona riba(ne amerikanac)se zove cikov i nemas bolji mamac za soma,ako te nemrzi da ga zimi trazis u obali.
:: Pogledaj mail.Dobio si linkove :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Onda nesto ne valja sa mojom igrom...Fali dosta toga.Kazem,u podesavanjma imam samo da namestim rezoluciju,i imam onu opciju low detail koju nisam stiklirao jer daje losiju grafiku.Nista onda,skinucu drugu verziju,a taman sam se navukao :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ti si se malo zajebunio..Nesto nisi uspeo da podesis kako treba.Igra ima najnormalnija setovanja kao sve igre.Inace grafika je odlicna,nesto poput Tomb Radier-a ali i bolja a gameplay je tek za pohvalu :: :: :: :: :: :: Evo ti slicica da vidis,fali li ovde sta?Pogledaj texture :: :: :: :: :: :: http://img340.imageshack.us/i/wolverine20090809162049.jpg :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Na koju sad ribu mislimo sunce mu poljubim?Sad si me tek zbunio.Na koji opsi si se sad nadovezao?
Cikova sam hvatao na viljusku po recici u mom kraju dok sam bio klinac.Na Drini,Savi ga ima redje,obicno po dnu u nekim plicacima i mulju.Ta riba mi je odvratna,cak je nikad nisam stavljao kao mamac.Obicno ide zelenkara ili neka manja nosarica za soma,moze i omanja mrenica,jos bolje jer je jaka.Mozda se u vasem kraju peca na te cikove ali ovde ne.Doduse vidjao sam ih i vece primerke ali ovde su jako mali do 10-tak cm-a. E sad,riba koju si naveo u opisu ne podseca na cikova. Imas cverglan-a (on ima te bodlje),Manjic,Evropski som,Americki som i onaj drugi sad vec ne znam koja je to vrsta ali podseca na tog Americkog samo sto raste i preko 50kg-a.
Nego tebra.Da mi pustimo ovu filozofiju,kad ces ti mene pozvati u tvoj kraj da odemo u ribolov.Da vidimo kakve blagodeti imaju kod vas na meniju :)
Cikov ti je prva varijanta koju sam naveo.Sada ti je jasno sto sam rekao da nemoze da naraste vise od pola kile. Druze odavno bih te pozvao ali ovde ove godine nema nista,nikada u zivotu nisam video da tako slabo radi.
Doduse imas za sledecu sezonu pozivnicu(posto me najverovatnije nece biti u zemlji do leta)od mene,pa ako bog da,da se razvalimo od pecanja.
Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.