Za sve koji su obozavali(kao ja)Mortal Kombat 2,a nisu videli Fergality. Za samu igru vam treba Kega fusion(ili neki drugi)emulator i rom(bin)file od MK2-ke,sve zajedno je tesko 4MB. Nepostoji nikakva zajebancija vezana za ostale emulatore,samo load rom i vozis.
Redosled:Na pocetku ides na options,i spustis se skroz dole na DONE!Tu otvaras skrivenu opciju zvanu Test modes (nazad,dole,nazad/napred,dole,napred/nazad,nazad/napred,napred(nazad=levo/napred=desno)).Kada udjes ides na MORE.., na drugom screen-u stikliras FREE PLAY i stavis BACKGROUND 6,zatim opet MORE..,i na zadnjem screen-u stikliras opciju Oooh,Nasty!.
To je to u vezi podeseavanja.Sledece je ulazak u igru,izaberes Rayden-a i na finish him/her uradis: napred,nazad,nazad,nazad i start(blok) zajedno.Rastojanje se vidi na prilozenoj slici.
postavis linkove ka mk seriji odavno je nisam igro imam mk1 za pc al nije to to i ako neko ima link za Werstelemaniju nesto slicno mk samo su keceri ima neki klovan i undertaker davno je to bilo pa ako neko naleti.
A ovo za mk2 fore imas na netu sve za sve likove kako se izvodi.
Secam se nekad davno da sma sekao Svet Kompjutera i nosio u igraonicu da isprobavamo fore na automatu eh to je bilo vreme kad je palica bila zakon.
Kao sto sam vec naveo u drugoj temi,garantovano sam bio medju prvih 10 u zemlji u MK2,sto se keca tice imao je samo osam igraca,nije izasao za mega drive vec za super nintendo i ako me secanje nevara nije imao finish-e,pa samim tim ni ovaj Fergality,za koji inace dosta poznavaoca mortala nisu culi-zato sam i napravio temu.
Inace taj stage koji vidis ti je Rayden-ov hram i samo na njemu je moguce izvesti ovo.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Nije ovo fora i cisto sumnjam da ces je tako lako iskopati,a ni govora da sam ja 1995-96 prckao po netu za ovo.
To sto tebi treba se zove Wrestlemania(kao sto si rekao)i jedna je od prvih pravih kecerskih igara,sa likovima poput:Razor,Undertaker,Yokozuna,Doink the clovn,onaj kauboj sa americkim gacicama itd... Sve sto ti treba samo kucas naziv i download,jer sve te igre tipa:Earth worm Jim 1/2,Vectorman,Bugerman,Top Gear,Street Fighter...,su dolazile na ketridzima,tako da nema teorije da ih skines za bilo sta drugo osim za PC emulator,koji vecinom slucaja dolazi uz igre.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: postavis linkove ka mk seriji odavno je nisam igro imam mk1 za pc al nije to to i ako neko ima link za Werstelemaniju nesto slicno mk samo su keceri ima neki klovan i undertaker davno je to bilo pa ako neko naleti :: :: A ovo za mk2 fore imas na netu sve za sve likove kako se izvodi :: :: Secam se nekad davno da sma sekao Svet Kompjutera i nosio u igraonicu da isprobavamo fore na automatu eh to je bilo vreme kad je palica bila zakon.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.