Uskoro izlazi ova igrica od utorka bi trebala da bude u prodaji, ko je igrao Flashpoint 1 zna sta moze da ocekuje od 2 dela :) ja prosto ne mogu da docekam da izadje!
Ja sam video Screen pre 2 godine, po tom Screenu se moze zakljuciti da ce igrica biti vrhunska, jedva cekam :), ali pre toga STALKER novi da se skine :).
Cekaj gile zar COP ne izlazi Q1 2010 :D? tj ako mislimo na istog stalkera :P
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Slava ti Gile .] al jos Ognjenu i meni nisi izasao na megdan u Gridu :D
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
to ucenje mi nikad nije islo :D Elektro sabio,fax sad onako momacki napreduje,do godine uzimam sve .)
Zvanicno izlazi 6 oktobra odnosno sjutra...E sad kad ce se pojaviti na warezu i slicnim sajtovima to niko ne zna...Najvjerovatnije sjutra u toku dana,ili eventualno prekosjutra...
Independence is a state of mind
:: :: :: :: Nije jos uvek izasla , 6 ili 9 oktobra. ko prvi sazna nek javi :-)
To da treba Quad nema veze sa vezom...Imas temu na Benchmark-u o toj igri...Jedan lik je probao i izbacio screen-ove i sa E8400 @ 3,7Ghz cini mi se i 9800GTX+ igra mu klizi 40-70FPS sve na max...Grafika je stvarno losa da ne kazem jadna...To sto ti skidas je ruska verzija igre...Odnosno Audio je engleski ali je sav tekst na ruskom...tako da ti je bolje da batalis to i sacekas Englesku verziju...
Edit:Evo doticne teme...Imas na dnu strane screen-ove...
:: Samo da javim da je izasao i upravo ga downloadujem :: :: Cuo sam da za nju treba imati Quad CPU da bi igra klizila.WTF :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
:: Samo da javim da je izasao i upravo ga downloadujem :: :: Cuo sam da za nju treba imati Quad CPU da bi igra klizila.WTF :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Igrica iz 2009god ima 3.4 gb pogledajte grafiku na onom sajtu benchmark katastrofa malo bolja nego prvi deo, nebi trebalo tako da izgleda, moguce da je takva samo ruska verzija ili neki demo..ako je takva prava igra onda sto se tice grafike od 0-10 score 3!
Nije to Demo...Igra je stvarno mala 3,6Gb bi trebalo da ima...I opet ti kazem grafiku su da izvines usrali...Od onoliko najavljivane revolucije u grafici npr da ce biti mnogo bolje od Crysis-a ne ostade nista...Kao sto si mogao i da vidis u temi za koju sam postavio link...
:: Odustao sam od skidanja,jer sam provalio da skidam neku Rusku izgleda DEMO verziju.Igrica je teska 3.4 GB :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ma idi...Sad sam video grafiku,uzas zivi!Pa Area 51 ima bolju grafu od ovog shita.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Nije to Demo...Igra je stvarno mala 3,6Gb bi trebalo da ima...I opet ti kazem grafiku su da izvines usrali...Od onoliko najavljivane revolucije u grafici npr da ce biti mnogo bolje od Crysis-a ne ostade nista...Kao sto si mogao i da vidis u temi za koju sam postavio link.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Odustao sam od skidanja,jer sam provalio da skidam neku Rusku izgleda DEMO verziju.Igrica je teska 3.4 GB :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Pa sad igra kao igra ne bi trebalo da bude losa ali uvijek se nadje neki detalj koji ce toliko da upropasti igru kao sto je ovde slucaj sa grafikom...Mislim stvarno su mogli da se potrude da to urade pa i da su je odlozili bolje bi bilo samo da dobijemo sto kvalitetniji proizvod na kraju...Isto tako kod ARMA2 strasna neoprimizovanost i bugov-i su desetkovali igru u pocetku a i grafika je bila sranje po meni...Spisak dobrih igara ove godine se polako zatvara...Neke su odlozene,jedino sto jos ostaje vredno pomena je CoD:MW2...Definitivno je Batman igra godine...
:: Izgleda da je igra teski shit.Sacekacu Review sa IGN-a ili Gamespot-a,ako je ne ocene iznad 80,po meni nije vredna igranja :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Pitanje dal je grafika na max i dal je full game 3.6gb sto je premalo za igricu iz 2009 godine, sve mutno nema detalja ni malo, kazu da je najbolja ratna simulacija....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.