Recite mi dal igrate ovu igru na wide monitoru uli na kocki,ja imam kocku i nikako ne mogu normalno da je igram,dal je problem u tome sto je tako optimizovana za wide monitore ili pak ne znam sta je ? Lik i kad ga vodim iz treveg lica nije na sredini ekrana kao u svim igrama nego skroz levo i nije prirodno,ne moze da se igra tako,ajd recite mi dal imate i vi ovaj problem?
Igram na Wide monitoru,normalno da je lik malo levo,zbog preglednosti.Ajde mi sad reci kad bi se tukao protiv neprijatelja,kako bih ga video kad bi Batman bio u sredini?Nikako.
Dead Space,Mass Effect(samo kad pucas) i mislim da je i u Rogue Trooperu takva kamera.
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: :: To sad odjednom kao nema preglednosti pa je bolje da je lik ulevo?? Haha koju igru jos znas da je kao ova? Meni to skroz retardirano...iskren da budem
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.